Serie A: Atalanta vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

Serie A, Atalanta, Napoli
Atalanta - Napoli
1
3.25
X
3.45
2
2.20

O nouă etapă Serie A se apropie de final. Mai este de disputat un singur meci din această etapă dar este o partidă foarte interesantă. Atalanta vs Napoli va încheia runda cu numărul 14 din Campionatul Italiei. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost unele foarte echilibrate. Chiar dacă ne așteptam ca Napoli să fi câștigat ultimele meciuri directe nu este așa. Două victorii au obținut cei de la Napoli șidouă meciuri au fost câștigate de Atalanta. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte disputat în care ambele formații vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Adoptă o strategie meciuri fotbal pentru a beneficia de un câștig mai mare.

Derby-ul zilei Atalanta vs Napoli

Atalanta poate produce o surpriză destul de mare în meciul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 11-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 18 puncte. Înfrângerea din ultima etapă contra celor de la Empoli a pus capăt unei serii de patru victorii. Astfel putem spune că cei de laAtalanta sunt într-o formă destul de bună. Pe teren propriu în acest sezon au primit doar trei goluri în 6 meciuri disputate. Defensiva lor pe teren propriu este la un nivel foarte înalt. Varnier,Ilicic,și Barrow sunt indisponibili. Strategie meciuri fotbal ne va putea aduce un câștig suplimentar pentru meciul de astăzi.

Napoli pornește din postura de favorită. Napolitanii trebuie să profite de rezultateul de egalitate înregistrat de Inter, pentru a se distanța pe poziția a doua. În acest moment cei de la Napoli sunt pe poziția a treia a clasamentului dar la egalitate de puncte cu cei de la Inter. Și cu un rezultat de egalitate astăzi ei tot vor ajunge pelocul secund al clasamentului. În deplasare oaspeții partidei de astăzi vin după trei victorii înultimele patru meciuri. Napoletanii au cel de-al treilea atat din Serie A. Astăzi cei de la Napoli au șansa obținerii unei victorii foarte importante.

Partida dintre Atalanta vs Napoli se anunță a fi una foarte interesantă pentru configurația clasamentului. Se vor înfrunta două echipe aflate într-o formă foarte bună așa căspectacolul este asigurat. Vomparia că la finalul celor 90 de minute se vor impune cei de la Napoli. Un alt pont de luat în calcul este cel conform căruia cei se vor executa peste 9,5 cornere în meci. Pariază alături de noi și pe termen lung o să realizezi profit