Serie A: Sassuolo vs AS Roma

În Serie A, calculele privind titlul de campioană sunt de mult încheiate. Totuşi lupta pentru locurile de UEFA Champions League este din ce în ce mai interesantă cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Astăzi în cadrul rundei cu numărul 37 avem programată o partidă foarte inetersantă dar şi importantă între Sassuolo vs AS Roma. Acest meci este unul de totul sau nimic pentru cei de la AS Roma. În 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre cele două formaţii, au reuşit să marcheze ambele echipe. Astfel că sunt şanse mari să vedem un GG şi astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe noi.

Lupta pentru Europa în Sassuolo vs AS Roma

Sassuolo este lipsită de griji pentru aceste ultime două etape astfel că poate aborda acest meci făre presiune. Gazdele partidei de astăzi au reuşit să acumuleze 42 de puncte cu care ocupă poziţia a 10-a a clasamentului. În ultima perioadă a apărut relaxarea în tabăra celor de la Sassuolo deoarece au reulşit o singură victorie în ultimele 5 partidei. Pe teren propriu vin după două rezultate de egalitate în faţa celor de la Parma şi Frosinone. Joacă pe ponturile oferite de noi pe biletul zilei şi o să câştigi.

AS Roma este favorită la cele trei puncte în meciul de astăzi. Romanii îşi doresc prezenţa în UEFA Champions League şi trebuie să câştige. Ei sunt pe poziţia a 6-a cu 62 de puncte acumulate şi sunt doar la trei puncte de Atalanta care va avea meci greu, cu Juventus. Oaspeţii partidei de astăzi au ajuns la 7 etape în care nu au mai înregistrat nici o înfrângere. Astfel că se află într-o formă destul de bună şi ne putem aştepta la un succes din partea lor. Sassuolo vs AS Roma se anunţă a fi un meci foarte interesant. Aşa cum este de aşteptat vom merge pe o victorie a celor de la AS Roma, care pentru un succes au o cotă de 1.45. După părerea noastră această cotă este una ce nu trebuie ratată. Un alt pariu e luat în calcul pentru jocul de astăzi este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. La o cotă de 1.70 acest pariu trebuie luat în calcul atunci când alegem să plasăm biletul zilei. Joacă la pariuri alături de noi şi o să câştigi.