Serie A: Lazio vs Empoli

În această seară va debuta etapa cu numărul 23 din Serie A. Primul meci al acestei runde este partida ce va avea loc pe Stadio Olimpico între Lazio vs Empoli. Această partidă este una foarte interesantă deoarece ambele echipe au mare nevoie de puncte pentru îndeplinirea obiectivelor. Meciul tur a fost câștigat de Lazio cu scorul de 1-0 după o reușită a lui Parolo. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 21:30. Lazio are nevoie de victorie deoarece se luptă pentru un loc de Cupă Europeană în timp ce Empoli se luptă pentru evitarea retrogradării unde orice punct contează. Cele mai bune strategii pariuri sunt pe site-ul Beturi.ro.

Meciul zilei Lazio vs Empooli

Lazio pornește ca mare favorită în această seară. Pe lângă avantajul terenului propriu cei de la Lazio au avantajul unei echipe mai valoroase dar și o poziție superioară în clasament. Lazialii ocupă poziția a 7-a a clasamentului după ce au acumulat 35 de puncte. Victoria din ultima etapă contra celor de la Frosinone cu scorul de 1-0, a pus capăt unei serii de 3 meciuri fără victorie. Jocul gazdelor partidei de astăzi nu arată foarte bine așa că victoria gazdelor nu este sigură. Parolo, Felipe Luiz și Wallace  nu vor putea fi folosiți astăzi. Citește pe Beturi.ro, strategii pariuri și o să câștigi la pariuri.

Empoli, chiar dacă pornește cu a doua șansă poate profita de șansa pecare o are. Oaspeții partidei de astăzi vor fi foarte motivați pentru a obține cel puțin un punct. Cu 18 puncte cei de la Empoli ocupă doar poziția a 17-a fiind prima peste linie. Cu 44 de goluri primite ei au cea mai slabă defensivă din Serie A. În deplasare, cei de la Empoli nu au reușit nici o victorie în acest sezon, astfel că o să le fie foarte greu în partida de astăzi.

Lazio vs Empoli este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Vom paria pe o victorie a celor de la Lazio. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.36,care chiar dacă este una destul de mică are șanse mari să fie una câștigătoare. Credem că cei de la Lazio nu vor primi gol astăzi. Ținând cont că au o defensivă bine organizată și vor întâlni un adersar foarte modest acest pariu are șanse foarte mari de a fi unul câștigător. Pariază alături de noi și câștigă zi de zi.