Serie A: Lazio vs Bologna

În Serie A mai este de disputat o singură etapă până la finalul sezonului. În această seară se va încheia runda cu numărul 37 cu un meci pe Stadio Olimpico. În acest joc în calitate de adversare vor fi Lazio vs Bologna. La prima vedere nu este un meci foarte atractiv dar cei de la Lazio au nevoie de cele trei puncte deoarece mai pot urca în clasament. În tur Lazialli au câştigat cu scorul de 2-0 şi în aceatsă seară pornesc ca favoriţi. Totuşi dacă ne gândim că se apropie finalul de sezon, acest meci este deschis oricărui rezultat. Câştigă alături de noi cu cele mai bune ponturi pariuri online.

Fotbal spectacol în Lazio vs Bologna

Lazio porneşte din postura de mare favorită. Gazdele partidei de astăzi au un moral foarte bun după ce săptămâna trecută au reuşit să câştige Cupa Italiei, după ce au învins în finală pe Atalanta cu scorul de 2-0. Prin acea victorie ei şi-au asigurat şi prezenţa în Cupele Europene. În Serie A, Lazio ocupă poziţia a 8-a a clasamnetului după ce au acumulat 58 de puncte. Lukaku şi Radu Ştefan nu vor putea fi folosiţi în aceatsă seară. Cele mai bune ponturi pariuri online sunt doar pe Beturi.ro.

Bologna este fără griji în acest final de sezon ceea ce înseamnă că va aborda meciul de astîzi fără presiune. Ultimele meciuri le-au asigurat salvarea de la retrogradare. În ultimele 4 etape au înregistart trei vicotrii ceea ce însemană că se află într-o formă foarte bună. Ei sunt pe poziţia a 15-a a clasamentului după ce au acumulat 40 de puncte. În deplasare Bologna are o singură victorie în ultimele 5 partide astfel că astăzi o va aştepta un meci foarte dificil. Pentru partida de astăzi nu se vor putea baza pe Mattiello şi Dijks. Lazio vs Bologna ne va aduce cote interesante şi un câştig consistent. Vom paria aşa cum era de aşteptat pe victoria celor de la Lazio. Acest pariu ne aduce o cotă foarte mare de 2.28. Chiar dacă cei de la Lazio nu sunt foarte motivaţi credem că vor invinge astăzi. Un alt pariu de luat în calcul pentru meciul de astăzi este cel conform căruia vor reuşi să înscrie ambele echipe. GG la o cotă de .70 este un pariu ce nu ar trebui să îl ratăm. Pariază alături de noi şi o să ai de câştigat.