Serie A: Juventus vs Udinese

Juventus este cu gândul la returul din UEFA Champions League contra celor de la Atletico Madrid. Până atunci bianconerrii mai au de disputat un meci în Serie A contra celor de la Udinese. Acest meci contează pentru etapa cu numărul 27 din campionatul Italiei. Nici nu mai este nevoie să spunem că Juve este mare favorită. Meciul tur s-a încheiat cu victoria celor de la Juve, care s-au impus cu scorul de 2-0. Ne aşteptăm ca Juve să odihnească unii jucători în vederea meciului cu Atletico, în condiţiile în care campionatul este ca şi câştigat. Pariază zi de zi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal alături de echipa noastră.

Spectacol în Juventus vs Udinese.

Juventus porneşte ca mare favorită în partida din această seară. Juve este pe prima poziţie a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 72 de puncte. Ei nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon din Serie A şi îşi doresc să păstreze acest bilanţ şi după partida din această seară. Ronaldo şi compania domină clar sezonul în condiţiile în care au cea mai bună ofensivă dar şi cea mai bună defensivă a campionatului. Ronaldo este cel mai bun marcator al campionatului cu 19 reuşite. Ponturi pariuri fotbal ne aduc zi de zi pariuri câştigătoare.

Udinese pare a fi o echipă fără griji în acest sezon chiar dacă se află în partea a doua a clasamentului. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 15-a a clasamentului cu 25 de puncte. Ei se află într-o formă de moment foarte bună deoarece au reuşit să obţină două victorii consecutive. Este pentru prima dată în acest sezon când reuşesc acest lucru. Chiar dacă nu au prea mari speranţe pentru acest meci ne aşteptăm ca cei de la Udinese să încerce să joace deschis şi să obţină un rezultat bun.

Juventus vs Udinese este un meci foarte inetersant. Putem spune că este ultima repetiţie pentru cei de la Juve înaintea returului cu Atletico. Vom paria pe un succes al Bătrânei Doamne la o cotă de 1.37. Pentru meciul de astăzi ni se pare foarte atrăgătoare şi cota pentru ca ambele formaţii să marcheze. GG-ul ne va aduce o cotă de 1.80. Vom paria şi pe faptul că se vor arăta peste 3,5 cortonaşe galbene la o cotă de 1.70. Pariază zi de zi alături de noi şi o să câştigi.