Serie A: Juventus vs Torino

Serie A se apropie de final. Unul dintre ultimele derby-uri ale sezonului din Italia este cel dintre Juventus vs Torino. Derby-ul oraşului Torino se anunţă la fel de strâns şi echilibrat. O victorie în acest derby este foarte importantă penru suporterii celor 2 echipe. Juventus are avantajul moral în faţa adversarilor de astăzi. Bătrâna Doamnă a câştigat ultimele 4 dueluri directe în care nici nu a primit gol. Ei speră să îşi continue serie de meciuri fără gol primit şi după jocul de astăzi. La pariuri sportive online poţi să câştigi în fiecare zi alături de noi.

Derby-ul oraşului Juventus vs Torino

Juventus porneşte ca mare favorită în meciul de astăzi. Bătrâna Doamnă este deja campioană în Serie A şi meciul de astăzi este ultimul meic important pentru Juve în acest sezon. Motivaţia a dispărut în ultima vreme în tabăra celor de la Juve astfel că  au o singură victorie în ultimele trei etape. Cu o victorie astăzi şi-ar împăca suporterii după parcursul destul de scurt din UEFA Champions League. În acest sezon Juve nu are nici o înfrângere pe teren propriu. Cu siguranţă vor da totul pentru a îşi păstra acest bilanţ şi după meciul din această seară. Câştigă cu pariuri sportive online alături de echipa noastră.

Torino speră să îşi surprindă marea rivală. Oapseţii partidei de astăzi se află într-o formă foarte bună. Ei au reuşit să obţină trei victorii şi două rezultate de egalitate în ultimele 5 etape din Serie A. Astfel Toro a ajuns pe poziţia a 6-a a clasamentului. Cu o victorie astăzi cei de la Toro ar putea ajunge în lupta pentru locurile de UEFA Champions League. Oaspeţii partidei de astăzi  nu se vor putea baza pe Merotti. Torino are cele mai multe rezultate de egalitate în acest sezon dintre primele 9 echipe clasate. Astfel că nu trebuie să scoatem din calcum nici un egal.

Juventus vs Torino este cel mai important derby al zilei. Juve nu este o echipă foarte motivată iar cei de la Toro sunt în formă bună putem merge pe un rezultat de egaliatte la pauză sau la final. PSF X la o cotă de 1.70 este un pariu ce trebuie luat în calcul. Între cele două echipe au fost întotdeauna meciuri foarte echilirate şi dure. Astfel putem merge pe numărul de cartonaşe galbene din acest meci. Peste 5,5 cartonaşe galbene al o cotă de 2.00 pare a fi un pariu ce ne aduce profit.