Serie A: Juventus vs Atalanta

În Italia situaţia la vârful clasamentului este decisă. De mult timp Juve este campioană dar acum poate influenţa celelalte echipe care se luptă pentru participarea în UEFA Champions League. De la ora 16:00 Juventus va Atalanta se anunţă a fi un meci foarte interesant în care oaspeţii vor fi foarte motivaţi pentru a obţine victoria. Sunt formaţiile care în acest moment ocupă locurile 1 şi patru din Serie. În acest sezon au făcut meciuri foarte interesante. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon. În Serie A, partida tur s-a încheiat cu scorul de 2-2 iar în Cupa Italiei s-a calificat Atalanta după o victorie cu scorul de 3-0. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt doar pe Beturi.ro.

Lupta pentru UEFA Champions League Juventus vs Atalanta

Juventus se pregăteşte pentru sezonul următor. Allegri se pare că va părăsi echipe. Credem că Juve nu va mai fi foarte motivată pentru acest meci şi aşteaptă mai degrabă finalul sezonului. În ultima perioadă, după ce au câştigat matematic titlul, Juve a scăzut turaţia. În ultimele 5 etape au reuşit să îşi treacă în cont o singură victorie în partida contra celor de la Fiorentina cu scorul de 2-1.  Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe mâna noastră.

Atalanta vine după o înfrângere în finala Cupei Italiei cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Lazio, chiar dacă au făcut un meci destul de bun. În Serie A, cei de la Atalanta ocupă poziţia a 4-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 65 de puncte. Ei vin după o serie foarte bună de meciuri. În ultimele 4 etape au reuşit să îşi treacă în cont tot atâtea victorii. În acest moment au un avans de 2 puncte faţă de Roma şi trei faţă de AC Milan. Putem spune că şi un rezultat de egalitate îi poate ajuta.

Juventus vs Atalanta se anunţă a fi un meci deschis oricărui rezultat. La acest meci am ales să pariem pe o surpriză şi să mergem pe o victorie a celor de la Atalanta. Acest pariu ne va aduce o cotă de 3.30. Dacă vrem să mergem pe un pariu mai sigur putem paria pe X2. Acest pont vine cu o cotă de 1.80. Putem miza şi pe numărul de goluri. Astfel la o cotă de 1.80 pariem pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri.