Serie A: Fiorentina vs AC Milan

Încă un sezon din Serie A se apropie de final. Mai sunt de disputat doar 2 etape din această stagiune dar nimic nu este decis la nivelul echipelor ce vor reprezenta Italia în Cupele Europene. De la ora 21:30 avem programată o partidă foarte interesantă între Fiorentiva vs AC Milan. Diavolii milanezi au doar varianta victoriei pe un teren pe care se câştigă destul de greu. Meciul tur a fost câştigat de Fiorentina cu scorul de 1-0. Cei de la AC Milan nu au mai câştigat pe Artemio Franchi din anul 2014, dar astăzi vor avea mare nevoie de cele trei puncte. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sut doar pe Beturi.ro.

Meci decisiv între Fiorentina vs AC Milan

Fiorentina este în scădere de formă pe acest final de sezon. Se pare că lipsa presiunii a făcut ca celor de la Firenze să le scadă motivaţia. Cu 40 de puncte acumulate sunt doar pe poziţia a 13-a a clasamentului. Se pare că în ultima perioadă au uitat să câştige. Ultima victorie a lor în Serie A a fost la mijlocul lunii februarie. Se atunci au disputat 11 meciuri în Serie A, în care nu au reuşit nici o victorie. Pariază alături de noi pe ponturi pariuri sportive.

AC Milan este obligată să îşi treacă în cele trei puncte puse în joc pentru a mai spera la prinderea unuia dintre primele 4 poziţii. În acest moment, rosso-nerii sunt pe poziţia a cincea a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 59 de puncte. În deplasare cei de la AC Milan nu au reuşit să câştige de patru meciuri. Chiar dacă Fiorentina este într-o formă foarte slabă, nu se anunţă un meci deloc uşor pentru elevii lui Gatusso. Paqueta, Caldara, Bonaventura şi Calabria nu vor putea evolua în partida din această seară. Sunt absenţe foaret importante pentru milanezi.

Fiorentina vs AC Milan este un meci cu o mare importanţă. AC Milan are o cotă ce ne-a atras atenţia şi pe care se merită să mizăm. Pentru un succes în această seară rosso-nerii au o cotă de 2.48. În condiţiile în care Fiorentina nu este foarte motivată ni se pare a fi o cotă cu reale şanse de câştig. Ne aşteptăm la un meci cu puţine goluri. Astfel vom paria pe faptul că se vor marca sub 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază cu noi.