Promoții Superbet: S-a lansat Turneul Final pe Cupele Europene

Promoții Superbet, Turneul Final pe Cupele Europene, 2020

Promoții Superbet : Turneu Final pe Cupe Europene, o Nouă Promoție Superbet

Superbet Promoții vine cu o nouă provocare pentru clienții săi, un bonus în valoare de 100.000 de lei pentru participanții la Turneul Final pe Cupele Europene. Această nouă promoție Superbet este adresată iubitorilor de pariuri sportive online și se referă la biletele care conțin cel puțin un eveniment din cupele europene, UEFA Champions League sau Europa League, competiții analizate zilnic și pe pagina noastră.

Promoție Superbet Cupe Europene  Regulamentul Promoției

Noul concurs Superbet se desfășoară în perioada 05-23 august anul curent, adică până la încheierea sezonului de cupe europene 2019 / 2020, întrerupt multă vreme din cauza pandemiei.

Regulamentul acestei Promoții Superbet prevede ca toți cei care pariază minim 50 de lei pe un bilet care să conțină măcar un eveniment din principalele cupe europene, UEFA Champions League sau Europa League, în cotă de minim 1.40, să poată participa la tragerea la sorți de pe 24.08.2020. Echipa de tipseri beturi.ro a prins recent cote de 8 sau chiar 12, deci poți merge pe mâna noastră.

Pentru a beneficiarul unei Promoții Superbet trebuie în primul rând să aveți cont deschis pe superbet.ro. Dacă nu sunteți client încă, puteți să vă înregistrați direct de pe pagina beturi.ro, pentru a beneficia de un bonus de bun venit Superbet de până la 500 de lei.

În urma extragerii, 200 de jucători au șansa de a primi câte 500 de lei Bonus Sport. Mai multe bilete de minim 50 de lei plasate astfel, mai multe șanse la tragerea la sorți pentru dumneavoastră! Nu uita, îți poți construi biletul zilei împreună cu noi!

Superbet Promoții Fotbal Cupele Europene Condiții de Rulaj

Atenție, însă, amatorilor de Promoții Superbet! Se vor lua în considerare doar biletele de tip acumulator, cu minimum două evenimente pe bilet, plasate și finalizate în perioada promoției.

Superbet va acorda bonusul câștigătorilor în termen de 48 de ore de la finalizarea promoției, iar acesta trebuie acceptat de către jucători în termen de 24 de ore. Înainte de participarea în cadrul acestei Promoții Superbet, utilizatorul trebuie să se asigure că și-a dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri. Altfel, el nu va primi bonusul!

Pentru a accepta acest bonus Superbet, utilizatorii de ponturi pariuri online trebuie să selecteze butonul „Accept” care va apărea în notificarea de tip pop-up în momentul logării în contul Superbet. Aceasta opțiune va fi valabilă pentru o perioadă de 3 zile!

Superbet Promoție Champions League și Europa League

Jucătorii de pe superbet.ro trebui să aibă în vedere că în balanța bonus pot avea un singur bonus de sport.

Excepția este reprezentată de existența unui alt bonus Sport activ, caz în care clienții Superbet au trei zile la dispoziție să ruleze bonusul deja existent.

În tot acest timp, celălalt bonus va rămâne în așteptare pentru o perioada de 3 zile, urmând a se activa automat în momentul în care jucătorii au terminat de rulat bonusul anterior.

Mare atenție, câștigătorilor de Promoții Superbet! În cazul în care activarea noului bonus nu se realizează în intervalul mai sus menționat, atunci acesta va expira.

Fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se anulează și în cazul în care jucătorii fac o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului.

Promoție superbet.ro  Rezultate Cupele Europene  Rularea Bonusului

Fiind un bonus de la o casă pariuri sportive online, acesta va putea fi rulat doar în secțiunile Sport și Pariuri Live. Cote bune, precum și informații utile despre ce înseamnă diferite tipuri de pariuri sportive găsiți mereu pe beturi.ro.

Rulajul bonusului este de trei ori valoarea bonusului primit (Ex: dacă bonusul este de 100 lei, atunci utilizatorul va trebui să mizeze 100X3 = 300 lei).

Atunci când condițiile de rulare a bonsului Superbet vor fi îndeplinite, banii din balanța bonus se vor transforma automat în bani reali.

Superbet Ofertă Cupele Europene Azi

Bonusul Sport oferit în cadrul acestei Promoții Superbet poate fi rulat doar pe evenimente sportive care se încadrează în perioada de valabilitate a bonusului.

Regulamentul acestei Promoții Superbet mai stipulează următoarele:

  • cotele minime sunt de 1.60 în cazul biletelor de tip single, respectiv de 2.50 cotă totală, în cazul acelora de tip acumulator.
  • În cazul biletelor de tip sistem, jucătorii trebuie să știe că pariul este considerat valid doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60.
  • Dacă jucătorul are bani în balanța reală, atunci trebuie să îi folosească pe aceia înainte de a începe rulajul bonusului Superbet primit.
  • Dacă balanța bonus a jucătorului indică valoarea 0 atunci bonusul este considerat automat pierdut. Dacă valoarea fondurilor din balanța bonus indică o valoare sub 2 lei, atunci aceasta va fi convertită automat în bani reali.

Pentru promoții Superbet sau de la alte case de pariuri online, urmărește zilnic pagina noastră dedicată!