Primera Divison: Real Madrid vs Valencia

Recomandarea noastră: 1

La Liga, Real Madrid, Valencia
Real Madrid - Valencia
1
1.54
X
4.30
2
6.30

Zi de mare derby pe Santiago Bernabeu. Cel mai interesant meci al etapei cu numărul este confruntarea dintre două participante ale Spaniei în UEFA Champions League. Meciul dintre Real Madrid vs Valencia este derby-ul rundei cu numărul 14. Ne așteptăm la un meci foarte disputat în care ambeel formații să își propună cele trei puncte. Dacă ne uităm pe rezultatele din ultimele meciuri directe, o să asistăm la multe goluri. În ultimele cinci meciuri s-au marcat cel puțin trei goluri, astfel că și astăzi ne așteptăm să vedem multe goluri de ambele părți. Chiar dacă ambele echipe se află în criză în acest moment sperăm să asistăm la multe goluri.O bună strategie meciuri fotbal ne poate duce spre câștig și astăzi.

Goluri multe în Real Madrid vs Valencia

Real Madrid are mari probleme în La Liga. În UEFA Champions League, galacticii merg totuși destul de bine deoarece vin după o victorie pe terenul celor de la AS Roma cu scorul de 2-0. În ultima etapă din campionatul Spaniei au pierdut contra celor de la Eibar cu scorul de 3-0 furnizând o mare surpriză negativă.  Cu 20 de puncte, gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a șasea a clasamentului. După aceste meciuri putem spune că numirea din vară a lui Lopetegui nu a fost una câștigătoare. Pariază cu noi și o să câștigi cu strategie meciuri fotbal.

Valencia poate profita de forma slabă a celor de la Real Madrid dar problema este că nici liliecii nu traversează o formă foarte bună. Cei de la Valneci aocupă doar poziția a 11-a a clasamentului după ce în acest seozn și-au trecut ăn cont doar 17 puncte. În ultimele două etape disputate au reușit să obțină două victorii fară să primească gol. La mijlocul acestei săptămâni au pierdut contra celor de la Juventus în UEFA Champions League cu scorul de 1-0. Pentru acest meci din tabăra celor de la Valneci anu va lipsi nici un jucător.

Meciul dintre Real Madrid vs Valencia se anunță a fi unul deosebit de spectaculos și noi am ales să mizăm pe faptul că se vor marca multe goluri. Vom paria pe faptul că vor marca ambele echipe și se vor înscrie peste 2,5 goluri. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.80. În opinia noastră această cotă este un ace nu ar trebui ratată. Pariază alături de noi și pe termen lung o să realizezi profit.