Primera Division: Valencia vs Sevilla

Recomandarea noastră: 2

Valencia - Sevilla
1
2.25
X
3.50
2
3.25

Week-end-ul ne aduce meciuri foarte interesante din cele mai puternice campionate.Noi, echipa Beturi.ro am ales cele mai interesante meciuri pentru a reuși să câștigăm la pariuri. Această rundă cu numărul 15 din Spania ne oferă multemeciuri interesante. Unul dintre ele este partida de peMestalla dintre Valencia vs Sevilla. Se anunță a fi o partidă deosebit de interesantă și spectaculoasă.  În trei din ultimele cinci meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri, lucru pe care îl așteptăm și în partida de astăzi. În acest moment rezultatele celor două formații ne arată că aem o favorită clară sunt sunt două dintre echipele importante ale Spaniei și orice rezultat este posibil. Cea mai bună strategie pariuri o găsești pe Beturi.ro.

Lupta pentru puncte între Valencia vs Sevilla

Valencia va evolua pe teren propriu în acest meci dar pentru lilieci se anunță a fi o partidă deosebit de dificilă. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziția a 14-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar 17 puncte. Pentru o echipăde talia Valenciei este foarte puțin. Înfrângerea de etapa trecută de pe Santiago Bernabeu contra celor de la Real Madrid a pus capăt unei serii de două victorii. Pe teren propriu cei de la Valencia au obținut doar o victorie în La Liga în acest sezon ceea ce este foarte puțin. Cu o bună strategie pariuri vei putea câștiga.

Sevilla pornește ca favorită la cele trei puncte în acest meci. Andaluzii fac un sezon foarte bun până acum. Ei sunt pe poziția a 2-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 27 de puncte. Sunt la un singur punct în spatele celor de la Barcelona. Trei victorii și două rezultate de egalitate au înregistrat oaspeții partidei de astăzi în acest sezon. Cei de la Sevilla nu se vor putea  baza pentru acest meci pe Gonalons. Astăzi ținând cont de forma de moment cei de la Sevilla pornesc cu prima șansă dar este un meci deschis oricărui rezultat.

Partida dintre Valencia vs Sevilla ne va aduce o serie de pronosticuri câștigătoare. Vom paria pe faptul că se vor executa peste 10,5 cornere. Am ales acest pont deoarece ambele ehipe joacă un fotbal bazat pe ofensivă. Putem miza și pe un reuzltat în care ambele formații vor reuși să marcheze. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să realizezi un profit consistent.