Primera Division: Sevilla vs Valladolid

Recomandarea noastră: 1

La Liga, Sevilla, Valladolid
Sevilla - Valladolid
1
1.38
X
5.25
2
8.00

La Liga continuă și astăzi cu meciuri deosebit de interesante. Despre al doilea meci al zilei putem spune că este unul foarte interesant. Sevilla vs Valladolid se vor lupta pentru punctele puse în joc dar și pentru prima poziția a clasamentului. Cele două formații nu s-au mai întâlnit într-un meci direct de aproximatic patru ani adeoarece Valladolid vine din postura de echipă nou promovată. Chiar dacă sunt despărțite de 6 puncte în clasament ambele formații își depășesc condiția în acest sezon și se prezintă mult mai bine decât ar fi sperat l aînceputul sezonului. Pentru un câștig mai mare pe termen lung, mergi pe cea mai bună strategie pariuri.

Duel pentru primul loc Sevilla vs Valladolid

Sevilla poate ajunge pe prima poziție a clasamentului în cazul unei victorii în partida din această seară. În acest moment, gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a treia a clasamentului după ce au acumulat 23 de puncte. În acest meci considerăm că Sevilla va fi o echipă foarte motivată deoarece în joc este prima poziție. Gonalons este singurul absent al gazdelor dar credem că nu îi va afecta foarte mult această absență. Pe teren propriu cei de la Sevilla au obținut patru victorii în ultimele patru meciuri. Mai mult, ultimele trei dintre acestea au fost obținute cu scorul de 2-1. O bună strategie pariuri ne poate duce spre un câștig sigur.

Valladolid pornește cu a doua șansă în acest joc și ar fi o mare surpriză dacă ei vor obține și un punct. Oaspeții partidei de astăzi sunt la mijlocul clasamenului pe poziția a 10-a. Ei au reușit să acumuleze până acum 17 puncte. Ținând cont că vin din postura unei echipe nou-prmovate putem spune că se descurcă foarte bine. Lopez și Moyano sunt singurii absenți ai oaspeților pentru meciul de astăzi. În deplasare Valladolid are o singură înfrângere în acest sezon și aceea în fața celor de la Real, pe Santiago Bernabeu.

Partida dintre Sevilla vs Valladolid ne va aduce și alte pariuri câștigătoare. Vom miza pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri în acest meci. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70 care în opinia noastră este una ce nu trebuie ratată. Vom paria și pe faptul că se vor executa peste 9,5 cartonașe. La acest pariu vom beneficia de o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi cu noi și o să ai de câștigat.