Primera Division: Leganes vs Getafe

Recomandarea noastră: 1

Primera Division, Leganes, Getafe
Leganes - Getafe
1
2.70
X
2.95
2
3.05

O nouă etapă din La Liga stă să înceapă. În partida de debut a etapei cu numărul 15 se vor duela Leganes vs Getafe. Este un meci care promite spectacol. Chiar dacă cele două echipe sunt n partea inferioară a clasamentului este posibil să vedem două echipe care vor lupta foarte decise pentru cele trei puncte puse în joc. Cele două formații s-au întâlnit într-un meci direct chiar în acest an. Atunci meciul s-a terminat cu scorul de 0-0 la capătul unei partide foarte echilibrate. Cea mai bună strategie pariuri pe termen lung o găsești pe site-ul Beturi.ro în fiecare zi.

Primul meci al etapei Leganes vs Getafe

Leganes pornește cuprima șansă putem spune deoarece va avea avantajul tereului propriu în această seară, care poate fi un factor decisive pentru soarta partidei. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 16-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 16 puncte. Totuși în ultimele două etape au arătat o formă foarte bună și și-au trecut în cont două victorii. Ambele victorii au venit în fața unor echipemult mai bine cotate. Într-un clasament al meciurilor de pe teren propriu din acest sezon cei de laLeganes sunt pe poziția a noua, destul de bine pentru o echipă ce are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Alege o strategie pariuri și o să câștigi.

Getafe,în opinia noastră pornește cu șansa a doua chiar dacă se aflăpe un loc superior al clasamentului. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a noua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 20 de puncte. În deplasare cei de la Getafe joacă foarte bine. În cele șapte partide disputate departe de proprii fani au suferit un singureșec ceea ce este foarte bine.  Totuși ofensiva lor produce destul de puține goluri deoarece au marcat doar de 15 ori până acum.În opinia noastră se anunță un meci destul de dificil pentru cei de la Getafe astăzi.

Meciul dintre Leganes vs Getafe se anunță a fi o partidă foarte echilibrată. Noi vom paria pe o victorie a celor de la Leganes sau egal. Un alt pariu în care avem o încredere destul de mare este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene. Așa cum am spus anticipăun meci echilibrat dar în același timp unii jucători credem că vor juca destul de dur Pariază alături de echipa noastră și o să realizezi profit.