Primera Division: Huesca vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

La Liga, Huesca, real Madrid
Huesca - Real Madrid
1
9.36
X
6.10
2
1.30

Real Madrid încearcă să revină la forma pe care o doresc toți suporterii. Elevii lui Santiago Salari încearcă să demonstreze că cele întâmplate până acum au fost doar un accident. Astăzi Huesca vs Real Madrid este o partidă foarte interesantă și o să încercăm să profităm de cotele propuse de cele mai bune case de pariuri. Cele două formații sunt diferite din toate punctele de vedere și acest lucru ne face să avem o favărită clară la cele trei puncte puse în joc. Cele două adversare de astăzi nu s-au întâlnit în ultima perioadă în meci direct deoarece Huesca este o echipă nou-promovată.

Lupta pentru victorie în Huesca vs Real Madrid

Huesca vine din postura de nou-promovată si se pare că nu face față rigoriilor din La Liga. Gazdele partidei de astăzi ocupă ultima poziție a clasamentului. Ei au obținut până în acest moment doar șapte puncte. Singura lor victorie a fost obținută în chiar prima etapă contra celor de la Eibar. Pe teren propriu cei de la Huesca au reușit să acumuleze doar trei puncte. În urma a trei rezultate de egalitate. În acest sezon Huesca este una dintre candidatele la retrogadare și în opinia noastră astăzi îi va aștepta un meci foarte dificil. Pariază cu noi și câștigă la cele mai bune case de pariuri.

Real Madrid chiar dacă nu se află într-o perioadă foarte bună este favorită astăzi la cele trei puncte. Putem spune că cei de la Huesca sunt adversarul perfect pentru Los Blancos pentru a reveni în cea mai bună formă. Cu 23 de puncte cei de la Real ocupă poziția a cincea a clasamentului. În deplasare în acest sezon au unele probleme dar noi nu credem că se vor încurca pe terenul celor de la Huesca. În deplasare oaspeții partidei de astăzi au obținut doa două victorii.

Meciul dintre Huesca vs Real Madrid se anunță a fi o partidă extrem de inteersantă. Putem paria fără nici o problemă pe victoria celor de la Real, pentru care avem o cotă de 1.30. În opinia noastră această cotă nu trebuie ratată. Putem miza și pe faptul că cei de la Real vor avea mai multe cornere în acest meci. Ne așteptăm ca ei să se afle în ofensivă în cea mai mare parte a timpului. Peste 5,5 cornere pentru Real Madrid ne va asigura o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de echipa noastră zi de zi.