sean o malley
marlon vera
UFC
10.03.2024
Kaseya Center, Miami
Sean O'Malley câștigă la decizie
2.10
06:30

O’Malley – Vera – Ponturi UFC – 10.03.2024

Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

UFC 299 aduce noi super fight-uri! Echipa BETuri îți oferă cele mai bune pronosticuri pentru meciul Sean O'Malley – Marlon Vera, Main Eventul acestei gale.

Sean O'Malley a devenit campion după ce l-a învins pe Aljamain Sterling prin knockout. Și este pentru prima dată în postura de a-și apăra titlul.

Marlon Vera a obținut această șansă după câteva victorii convingătoare. Ultima a fost în fața lui Pedro Munhoz, pe care l-a învins la decizie.

O'Malley – Vera se dispută duminică dimineață, 10.03.2024, de la ora 06:30, la Kaseya Center, Miami, Florida. Cine se va impune?

Motivarea Ponturilor O'Malley – Vera – Pronostic UFC

  • Cel mai probabil, această lupta se va desfășura în picioare. Sean O'Malley este luptătorul mai tehnic, care își pregătește mult mai atent loviturile. Marlon Vera se bazează în principal pe rezistența sa incredibilă, dar și pe forța pe care o generează în lovituri, mai ales în loviturile de picior.
  • Vera a avut foarte mult de suferit atunci când nu și-a făcut knockout adversarul. Este genul de luptător care trimite foarte puține lovituri și care așteaptă șă-și prindă adversarul cu o contră devastatoare. Dacă nu-l va face KO pe O'Malley, va avea mari probleme.
  • Ambii luptători sunt în stare să ducă cinci runde fără probleme. Condiția fizică nu este deficitară în cazul niciuna dintre cei doi. Însă în cazul în care meciul devine un adevărat război, Vera este avantajat, pentru că rezistă mai bine la loviturile adversarului, este mult mai .
  • Cei doi s-au mai întâlnit în anul 2020, când Vera s-a impus. Ecuadorianul a găsit atunci o lovitură pe nervul peroneal al lui O'Malley, iar americanul a călcat pe gleznă, fracturând-o. Vor fi low kick-urile metoda câștigătoare pentru Vera și de această dată?

Ponturi O'Malley – Vera – Pariuri UFC 299

Ponturi Sean O'Malley vs Marlon Vera
Cotă 2.10

Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru meciul O'Malley – Vera. În acest meci mergem pe o victorie la decizie a campionului (Sean O'Malley câștigă la decizie) la o cotă de 2.10 oferită de Betano. Credem că tehnica și volumul superior ale lui O'Malley își vor spune cuvântul. Vera este însă un luptător extrem de durabil. Și va fi foarte greu pentru campion să-l facă knockout, indiferent de câte combinații puternice va reuși să conecteze.

Formă Sean O'Malley – Ponturi UFC

O'Malley a intrat în UFC după câteva victorii convingătoare în Contender Series. Era văzut încă de la o vârstă fragedă un mare talent. Față de mulți adversari de la categoria “cocoș” este foarte înalt și foarte rapid, cu o alonjă bună, calități care-l avantajează.

O'Malley a câștigat primele două meciuri din UFC prin KO, cu Quinonez și Wineland. A pierdut apoi în fața lui Vera în acel meci în care a avut ghinion, dar a revenit tare. I-a învins pe Thomas Almeida, Kris Moutinho și Raulian Paiva prin KO. Apoi a urmat cea mai mare victorie a carierei, obținută controversat, prin decizie împărțită pe Petr Yan. După care a devenit campion după ce l-a făcut KO pe Aljamain Sterling.

Campionul are o revanșă de luat în meciul O'Malley – Vera de la UFC 299. Va putea oare să se impună?

Formă Marlon Vera – Pronostic UFC

Marlon Vera nu a fost văzut la începutul carierei ca un luptător care poate să devină campion. Ecuadorianul a crezut însă în șansa lui și a reușit să se îmbunătățească constant. Este un luptător extrem de puternic și extrem de inteligent, care preferă luptele dure.

În cariera sa, “Chito” a reușit să obțină victorii foarte importante. I-a făcut knockout le O Malley, Frankie Edgar și Dominick Cruz. Alte victorii importante pe care le are sunt în fața unor luptători precum Rob Font sau Dominick Cruz. Are și câteva înfrângeri, în fața unor luptători de top, precum Song Yadong, Jose Aldo sau Cory Sandhagen, toate la decizie.

Cea mai bună șansă pe care ecuadorianul o are în meciul O'Malley – Vera este să-și facă adversarul knockout. Va reuși să facă acest lucru și să devină campion?

Concluzii

Noi îți oferim cele mai bune ponturi pentru meciul O'Malley – Vera de la UFC 299. Credem că americanul va păstra distanța și își va pune în valoare tehnica, viteza, și deplasarea în octogon. Va profita de atuurile sale și va reuși să-și croiască drum spre o victorie la decizie, deoarece Vera este mult prea durabil pentru a putea fi făcut KO.

Pentru tine am analizat și alte meciuri interesante de fotbal precum Napoli – Torino, CFR – Hermannstadt, Dinamo – UTA, Botoșani – Farul, Voluntari – U Cluj, Petrolul – Sepsi, Barcelona – Mallorca sau Rapid – FCSB Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC și Baschet, dar și Tenis, unde venim cu pronosticuri pentru cele mai tari turnee ale începutului de an.

Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Tu pe cine mizezi? Te așteptăm și pe pagina de Facebook BETuri pentru mai multă inspirație! Să fie verde! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile: