UFC
04.12.2022
Amway Center
Rafael Dos Anjos
Bryan Barberena
rafael dos anjos
vs
bryan barberena
+2,5 Runde
1.52
05:00 - PRO Arena

Dos Anjos – Barberena – Ponturi UFC – 04.12.2022

Aurelian Rotea
29 noiembrie 2022
4.8/5 - (11 votes)

Dos Anjos – Barberena va fi Co-Main Event-ul galei UFC din acest weekend, UFC FIGHT NIGHT: Thompson – Holland, care va avea loc la Amway Center, din Orlando, Florida.

Acest meci va pune față în față doi veterani ai sportului, care însă se află spre drumul de ieșire din lumea artelor marțiale mixte. 

Rafael Dos Anjos este fost campion la categoria ușoară, titlu pe care l-a obținut în anul 2015. Acum, ajuns la 38 de ani a schimbat categoria, și probabil că se îndreaptă cu pași repezi spre un meci care să-i asigure o ieșire frumoasă din scenă.

Bryan Barberena a fost și el un luptător interesant în urmă cu ceva timp. Doar că recent, performanțele acestuia din octogon au cam lăsat de dorit. Cu toate acestea, americanul înregistrează o serie de trei victorii consecutive. Și se vrea un adversar greu pentru fostul campion. Cine va câștiga lupta Dos Anjos – Barbarena?

Cine transmite Dos Anjos – Barberena – Pariuri UFC

Dos Anjos – Barberena va fi Co – Main Event-ul galei UFC din acest weekend, UFC FIGHT NIGHT: Thompson – Holland, care va avea loc la Amway Center, din Orlando, Florida. Main Card-ul galei va putea fi urmărit în România începând la ora 05:00 pe programul PRO Arena.

Motivarea Ponturilor – Dos Anjos – Barberena – Pariuri UFC

Rafael Dos Anjos este un sportiv complet, care poate lupta atât din picioare, cât și la sol, în funcție de adversar. În fața lui Barbarena acesta va duce meciul la podea. Discrepanța dintre abilitățile celor doi de la sol îl fac pe american mare favorit în acest meci.

Bryan Barbarena vine după trei victorii consecutive. Însă au fost trei victorii în care a arătat rău. Iar adversarii nu au fost tocmai unii foarte buni, fiind vorba despre Darian Weeks, Matt Brown și Robbie Lawler.

În meciul Dos Anjos – Barberena, americanul are la prima vedere avantajele fizice. Este mai înalt, mai tânăr și are alonja mai mare decât Dos Anjos. Brazilianul compensează însă la condiție fizică și cunoștințe în toate aspectele artelor marțiale.

Barberena este foarte ușor de dus la podea și de menținut acolo. Iar Dos Anjos a reușit să domine total la sol mulți luptători mult mai buni decât Barbarena în lupta de la podea.

Dacă meciul se va termina prin KO, probabil va fi obținut de Dos Anjos. Brazilianul are niște lovituri devastatoare de picior la corp, și o bună forță în brațe.

Ponturi Dos Anjos – Barberena – Meciuri UFC

  • În meciul Dos Anjos – Barberena, credem că lupta va ajunge la decizie, și mizăm pe acest lucru (Peste 2.5 runde) la o cotă de 1.52 oferită de Betano. Credem că în fiecare dintre cele trei runde, Dos Anjos își va duce adversarul la podea, unde îl va controla fără nicio problemă. Dar Barbarena va face suficient pentru a nu-i da șansa brazilianului să câștige prin finalizare. Se va mișca la încercările de ground and pound și se va apăra bine în fața tehnicilor de submission.

Formă Rafael Dos Anjos – Meciuri UFC

Rafael Dos Anjos este unul dintre cei mai compleți luptători din istoria UFC, și cu siguranță, un nume care va intra în UFC Hall of Fame. Brazilianul a deținut centura la categoria ușoară, și a luptat pentru titlu și la semi-mijlocie. Acum se întoarce din nou la categoria semi-mijlocie pentru a bifa un nou meci, de data aceasta, în fața unui adversar mult mai facil.

Dacă ne uităm peste cine a dat Dos Anjos în ultimii patru ani observăm că acesta a luptat doar cu cei mai buni dintre cei buni. A învins luptători precum Renato Moicano, Paul Felder sau Kevin Lee în ultima vreme. Deși are mai multe înfrângeri decât victorii, și acestea au venit în fața unor nume uriașe din UFC: Colby Covington, Kamaru Usman, Leon Edwards, Michael Chiesa și Rafael Fiziev.

În ultimele sale două meciuri de la categoria ușoară, Dos Anjos a arătat bine. L-a dominat autoritar la podea pe Moicano și s-a ținut bine și de Fiziev, probabil cel mai bun striker al categoriei, însă a fost făcut knockout.

Brazilianul probabil că nu va mai lupta niciodată pentru centură, și probabil se aproprie de retragere. Dar până atunci, vrea să lase în cușcă tot ce are mai bun. Va reuși să facă acest lucru în meciul Dos Anjos – Barberena?

Formă Bryan Barberena – Lupte UFC

Barberena a reușit să lege trei victorii la rând, cu Darian Weeks, Matt Brown și Robbie Lawler. Însă primul nu a reprezentat niciodată un luptător de elită, în timp ce ultimii doi sunt trecuți de prima tinerețe. Iar Barberena a arătat rău în aceste meciuri. Chiar foarte rău.

A fost rănit de multe ori, a obosit, și a fost dus la podea cu ușurință. Același lucru s-a întâmplat și în meciul cu Jason Witt, care atunci a produs una dintre cele mai mari surprize a serii, și l-a învins pe Barbarena mutând lupta la sol.

Barberena nu mai e sportivul care lupta cu Colby Covington, Leon Edwards, Vicente Luque sau Randy Brown. Ceva s-a întâmplat cu jocul său. Poate să fie vârsta, motivația, sau pur și simplu lipsa unui arsenal complet de luptă.

Dacă acesta a fost dus de mai multe ori la podea de Jason Witt sau Darian Weeks, cu siguranță că și Dos Anjos o va face. Va reuși oare americanul  să se apere bine și să trimită meciul Dos Anjos – Barberena spre o decizie?

Concluzie

Meciul Dos Anjos – Barberena va fi câștigat fără îndoială de către brazilian. Barbarena reprezintă un adversar perfect pentru Dos Anjos. Acesta va trebui doar să treacă lupta la sol, unde se va afla în avantaj complet. Barberena nu-l poate amenința pe fostul campion acolo. Așa că întrebarea care se pune este dacă acesta va rezista. Noi credem că da. Americanul este destul de dur pentru a se apăra de tentativele de submission și va împinge meciul Dos Anjos se va îndrepta către o decizie.

Te invităm pe pagina Beturi unde îți oferim și alte ponturi UFC, precum Thompson – Holland sau Tuivasa – Pavlovich, dar și cele mai tari ponturi de la această ediție a Cupei Mondiale. Croația – Belgia și Maroc – Canada sunt doar câteva dintre partidele analizate de noi. De asemenea, pe pagina noastră găsești super ponturi și pentru alte sporturi, cum ar fi baschet, handbal sau tenis. Plus box! Vezi analiza supermeciului Tyson Fury vs Dereck Chisora, episodul 3!

Alătură-te grupului de Telegram Beturi pentru și mai multe predicții și pronosticuri interesante. Spor(t) în toate! Nu uita de canalul de YouTube Offside TV, acolo unde poți să te alături unei comunități ce propune discuții lejere din lumea fotbalului.

Alte ponturi utile:

glover teixeira jamahal hill
UFC
22.01.2023
UFC 283
Teixeira – Hill – Ponturi UFC – 22.01.2023
Aurelian Rotea
17 ianuarie 2023
deiveson figueiredo brandon moreno
UFC
22.01.2023
UFC 283
sean strickland nassourdine imavov
UFC
15.01.2023
UFC Apex, Las Vegas
umar nurmagomedov raoni barcelos
UFC
15.01.2023
UFC Apex, Las Vegas
drew dober bobby green
UFC
18.12.2022
UFC Fight Night
Dober – Green – Ponturi UFC – 18.12.2022
Aurelian Rotea
14 decembrie 2022
arman tsarukyan damir ismagulov
UFC
18.12.2022
UFC APEX