UFC
04.12.2022
Amway Center
Tai Tuivasa
Sergei Pavlovich
tai tuivasa
vs
sergei pavlovich
2
1.56
05:00 - PRO Arena

Tuivasa – Pavlovich – Ponturi UFC – 04.12.2022

Aurelian Rotea
29 noiembrie 2022
4.7/5 - (38 votes)

Tuivasa – Pavlovich va fi probabil cel mai spectaculos meci al galei UFC din acest weekend, UFC FIGHT NIGHT: Thompson – Holland. Acest duel pune față în față doi adevărați artiști ai knockout-ului. Tuivasa și Pavlovich sunt doi luptători foarte puternici, care generează o forță incredibilă în lovituri.

Într-un astfel de meci, de regulă, câștigă cine lovește primul mai curat. Dar care dintre cei doi luptători se vor impune în meciul Tuivasa – Pavlovich?

Cine transmite Tuivasa – Pavlovich – Pariuri UFC

Duelul Tuivasa – Pavlovich va face parte din Main Card-ul galei UFC din acest weekend, care se va disputa pe Amway Center, din Orlando, Florida. Main Card-ul va putea fi urmărit în România pe programul PRO Arena, pe 04.12.2022, începând cu ora 05:00 dimineața.

Motivarea Ponturilor – Tuivasa – Pavlovich – Pariuri MMA

Tuivasa – Pavlovich este un meci între doi sportivi care luptă la fel. Cei doi preferă lupta din picioare, atacând cu multe lovituri puternice. Niciunul dintre ei nu se descurcă prea bine la sol. Astfel, ne așteptăm la un meci spectaculos, cu multe schimburi dure.

Sergei Pavlovich va avea un avantaj enorm în alonjă, de 22 de centimetri. Acest lucru este unul uriaș, care îl va ajuta pe rus în lupta de la distanță. Tuivasa va trebui să-și facă loc pentru o lovitură fulgerătoare, fără să fie atins de vreun croșeu trimis de către Pavlovich.

Serghei Pavlovich nu a ajuns niciodată la decizie. Acesta a obținut 4 victorii prin knockout și knockout tehnic, și o singură înfrângere, tot prin knockout tehnic, fiind bătut de Alistair Overeem. Atunci însă olandezul l-a dus la podea, unde l-a controlat fără probleme.

Și în cazul lui Tuivasa, ultimele șapte meciuri s-au încheiat înainte de termen. Acesta a obținut cinci victorii prin knockout. De asemenea, a și pierdut două meciuri. Cu Serghei Spivak prin submission și cu Ciryl Gane prin KO.

Ambii luptători sunt capabili să genereze o forță extrem de mare, și ambii sunt destul de durabili. Credem însă că în cazul de față, Serghei Pavlovich este capabil să lovească mai puternic.

Ponturi Tuivasa – Pavlovich – Pariuri UFC

  • În meciul Tuivasa – Pavlovich, mergem pe o victorie a sportivului din Rusia (Pavlovich câștigă) la o cotă de 1.56 oferită de către Unibet. Lui Tuivasa îi va fi destul de greu să-și găsească combinațiile din cauza celor 22 de centimetri în alonjă pe care Pavlovich îi are în plus. Dacă va controla bine distanța, sportivul rus nu ar trebui să piardă acest meci.

Suntem de părere că acest lucru se va întâmpla. Pavlovich se va deplasa bine și va lovi curat și puternic. Astfel, va reuși să obțină victoria prin KO în fața lui Tai Tuivasa.

Formă Tuivasa – Meciuri UFC

Tai Tuivasa a fost răsplătit de către organizația UFC, și după cinci victorii consecutive, a obținut un meci mare. Acesta a luat parte din Main Event-ul galei disputate în Paris, unde a luptat contra lui Cyril Gane. Deși a avut un moment bun, cu o lovitură puternică care l-a dus pe Gane la podea, francezul s-a dovedit a fi prea mult. A lovit perfect de la distanță cu directa și piciorul la corp, obținând victoria în runda a treia. Acest lucru nu este însă nicio rușine. Cyril Gane este de departe cel mai bun striker la categoria grea.

Înainte de acest meci, Tuivasa a obținut însă cinci victorii importante. I-a învins pe Stefan Struve, Harry Hunsucker, Greg Hardy, Augusto Sakai și Derrick Lewis. Prin aceste succese a reușit să-și creeze un nume în UFC, și să devină un luptător important.

Problemele sale s-au văzut când a avut de înfruntat luptători buni la sol. În meciul cu Serghei Spivak, Tuivasa a fost dominat complet, și a pierdut prin submission.

Însă atunci când a luptat din picioare, a demonstrat pe deplin că se poate bate de la egal la egal cu oricine. Va reuși să facă față și în duelul Tuivasa – Pavlovich?

Formă Pavlovich – Ponturi UFC

Sergei Pavlovich nu este la fel de cunoscut ca oponentul său de duminică dimineața. Dar are un record foarte bun, de 16-1. Acesta și-a creat un nume în promoțiile de MMA din Rusia, de unde a venit în UFC în anul 2018.

Promoția atunci i-a oferit un oponent extrem de dificil. Și anume Alistair Overeem, o adevărată legendă a sporturilor de contact. Overeem a profitat de experiență, l-a dus la podea pe Pavlovich și l-a învins cu o serie necruțătoare de lovituri.

Apoi, Pavlovich a dat și peste adversari mai accesibili, care l-au ajutat să-și intre în mână. I-a învins pe Marcelo Golm, Maurice Green și Shamil Abdurakhimov prin knockout obținut în prima rundă. Apoi a dat peste un alt test dificil, Derrick Lewis, iar rezultatul a fost identic. În doar 55 de secunde, Pavlovich l-a doborât pe unul dintre cei mai buni ”hard hitters” din UFC. Va reuși să facă acest lucru și în meciul Tuivasa – Pavlovich?

Concluzii

Noi credem că da. În meciul Tuivasa – Pavlovich, australianul dispune de experiență. Dar rusul va trebui să fie capabil să profite de alonja sa uriașă și să lovească mai mult, mai puternic, și mai precis. Credem că Sergei Pavlovich va reprezenta o problemă pentru toți adversarii de la categoria grea. Iar duelul Tuivasa – Pavlovich reprezintă ocazia perfectă pentru rus pentru a mai bifa o victimă. Cu o victorie într-un meci important cum este acesta, Pavlovich va urca mai mult în clasament. Și va primi și alți adversari mai buni, în fața cărora poate crea spectacol.

Te invităm pe pagina Beturi unde îți oferim și alte ponturi UFC, precum Thompson – Holland sau Dos Anjos – Barberena, dar și cele mai tari ponturi de la această ediție a Cupei Mondiale. De asemenea, pe pagina noastră găsești super ponturi și pentru alte sporturi, cum ar fi baschet, handbal sau tenis. Dar și box! Vezi analiza pentru Fury vs Chisora, episodul 3!

Alătură-te grupului de Telegram Beturi pentru și mai multe predicții și pronosticuri interesante. Spor(t) în toate! Nu uita de canalul de YouTube Offside TV, acolo unde poți să te alături unei comunități ce propune discuții lejere din lumea fotbalului.

Alte ponturi utile:

glover teixeira jamahal hill
UFC
22.01.2023
UFC 283
Teixeira – Hill – Ponturi UFC – 22.01.2023
Aurelian Rotea
17 ianuarie 2023
deiveson figueiredo brandon moreno
UFC
22.01.2023
UFC 283
sean strickland nassourdine imavov
UFC
15.01.2023
UFC Apex, Las Vegas
umar nurmagomedov raoni barcelos
UFC
15.01.2023
UFC Apex, Las Vegas
drew dober bobby green
UFC
18.12.2022
UFC Fight Night
Dober – Green – Ponturi UFC – 18.12.2022
Aurelian Rotea
14 decembrie 2022
arman tsarukyan damir ismagulov
UFC
18.12.2022
UFC APEX