tyson fury
dereck chisora
Box
04.12.2022
Tottenham Hotspur Stadium
Fury câștigă prin KO, knockout tehnic sau descalificare
1.39
00:00

Fury – Chisora – Ponturi Pariuri Box – 04.12.2022

4.7/5 - (28 votes)

Al treilea episod al trilogiei Fury – Chisora va avea loc duminică dimineața, 04.12.2022 pe Tottenham Stadium, din Londra. Înainte de marele meci pentru unificare în care va da peste Oleksandr Usyk, Tyson Fury va trebui să treacă din nou peste Chisora, boxer pe care l-a mai bătut de două ori până în prezent.

A trecut însă foarte mult timp de la precedentele întâlniri dintre cei doi. Ultima fiind disputată în anul 2014. Între timp, atât Fury, cât și Chisora au devenit boxeri mai buni. Dar “Gypsy King” tocmai revine în ring după ce își anunțase retragerea. Nu știm ce se întâmplă în mintea lui Fury și nu știm cum acesta se va pregăti pentru acest meci. Va reuși oare să câștige și ultimul meci al trilogiei Fury – Chisora?

Motivarea Ponturilor – Fury – Chisora – Pariuri Box

  • Când este la 100%, Tyson Fury este de departe cel mai bun boxer de la categoria grea. Deține un avantaj enorm în înălțime și alonjă față de aproape orice oponent. Și pe lângă faptul că are aceste avantaje fizice, viteza de execuție și tehnica deosebită sunt alte atuuri mari, care l-au transformat în probabil cel mai bun “greu” al lumii.
  • În meciul Fury – Chisora, “The Gipsy King” deține și un avantaj moral. Tyson Fury a câștigat precedentele meciuri disputate între cei doi, în 2011 și 2014.
  • Tyson Fury deține un record perfect în boxul profesionist. A reușit să adune 32 de victorii, 0 înfrângeri și un singur egal, într-un meci cu Deontay Wilder. Mulți experți sunt de părere că englezul în vârstă de 34 de ani ar fi trebuit să câștige acel meci la decizie.
  • Moralul lui Chisora s-ar putea să fie afectat înainte de acest meci extrem de important. Acesta a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri, un lucru nu tocmai benefic înaintea unui meci cu un sportiv de talia lui Fury.
  • Avantajele fizice ale lui Fury față de Chisora sunt absolut copleșitoare. “The Gipsy King” deține un avantaj de 19 centimetri în înălțime și 28 de centimetri în alonjă. De asemenea, este și mai tânăr cu 4 ani și pare mult mai bun din punct de vedere al condiției fizice.

Ponturi Fury – Chisora – Meciuri Box

  • În duelul Fury – Chisora, nu avem niciun motiv să nu mergem pe victoria favoritului. Astfel, credem că Fury va câștiga meciul prin KO, knockout tehnic sau descalificare la o cotă de 1.39 oferită de către Betano. Tyson Fury l-a mai bătut de două ori pe Chisora, iar acum este un luptător mult mai bun decât era în 2014. Chisora are deja 38 de ani și se îndreaptă spre final de carieră. Chiar dacă va arăta destul de bine în primele runde, suntem de părere că odată cu trecerea timpului Fury va prelua controlul și va decide meciul înainte ca acesta să ajungă la decizie.

Formă Tyson Fury – Box 2022

După cele trei dueluri disputate cu Deontay Wilder, Fury a demonstrat că este cel mai bun boxer de la categoria grea a lumii. Până la proba contrarie, care probabil va fi meciul cu Usyk, și nu duelul Fury – Chisora.
În ultimul meci al trilogiei, “The Bronze Bomber” a reușit să-l trimită pe Fury la podea, după ce l-a zguduit serios pe englez. Acesta a revenit și a reușit să câștige meciul în runda cu numărul 6.

După aceea, a reușit să-l facă Knockout și pe Dillian Whyte, cu un uppercut devastator trimis în runda a 6-a. “The Gipsy King” nu prea are motive de îngrijorare înainte duelului cu Chisora. Acesta nu este un boxer mai bun decât Whyte, care l-a învins de două ori în carieră.

Și de asemenea, nu poate genera forța cu care lovește Wilder. Așadar, în mod normal Tyson ar trebui să câștige meciul Fury – Chisora. Și apoi să dea piept cu Oleksandr Usyk, într-un meci care va decide cine este cu adevărat cel mai bun greu din lume.

Formă Dereck Chisora – Ponturi Box

Vârsta începe să-și spună cuvântul în cazul lui Dereck Chisora. Acesta a câștigat ultimul meci disputat, cel cu Kubrat Pulev, după o decizie împărțită a judecătorilor. Dar a pierdut precendentele trei întâlniri, cu Joseph Parker de două ori și Oleksandr Usyk.

Chisora a avut parte de câteva meciuri tari de-a lungul carierei. Acesta a dat piept cu mulți boxeri de top, printre care Fury, Whyte, Usyk sau Helenius. A pierdut multe dintre aceste meciuri însă, câștigându-le pe cele mai accesibile.

Acest meci, Fury – Chisora, reprezintă o ocazie perfectă pentru boxerul de 38 de ani pentru a-și rotunji conturile bancare. Nu știm cât de pregătit este să-l înfrunte pe Fury, și nu știm dacă în acest moment capacitatea necesară pentru a-l învinge. Prestațiile sale recente nu au arătat acest lucru, dar în acest sport s-au văzut multe surprize. Va fi Dereck capabil însă să câștige duelul Fury – Chisora?

Meciuri directe (H2H) Fury – Chisora – Pariuri Box

Fury – Chisora s-a mai disputat de două ori, în 2011 și 2014. De fiecare dată, “The Gypsy King” a reușit să iasă victorios. În anul 2011, când era mult mai neexperimentat, iar Chisora era într-o formă mai bună, a câștigat la decizie. Iar în anul 2014, pe fondul unei dominări clare ale lui Fury, Chisora s-a retras în runda a 10-a. Ce se va întâmpla de această dată? Va fi favoritul capabil să câștige meciul Fury – Chisora prin knockout?

Concluzii

Noi credem că da. Suntem de părere că cei mai buni boxeri la categoria grea în acest moment sunt Tyson Fury și Oleksandr Usyk. Iar de la aceștia până la următorii sportivi de top, este o distanță foarte mare.

Fury este incredibil de rapid și de tehnic pentru un sportiv de statura sa. Iar pentru un Dereck Chisora ajuns la 38 de ani, s-ar putea ca “The Gipsy King” să reprezinte un obstacol imposibil. Credem că duelul Fury – Chisora va fi dominat în mod cert de către favorit, care va construi combinații dure în spatele directei. Iar la un moment dat în luptă, va găsi o serie prin care să-și facă adversarul KO.

Te invităm pe pagina Beturi unde îți oferim și alte ponturi pe sporturile de contact, precum cele din UFC Thompson – Holland, Tuivasa – Pavlovich sau Dos Anjos – Barberena, dar și cele mai tari ponturi de la această ediție a Cupei Mondiale. De asemenea, pe pagina noastră găsești super ponturi și pentru alte sporturi, cum ar fi baschet sau handbal.

Alătură-te grupului de Telegram Beturi pentru și mai multe predicții și pronosticuri interesante. Spor(t) în toate! Nu uita de canalul de YouTube Offside TV, acolo unde poți să te alături unei comunități ce propune discuții lejere din lumea fotbalului.

Alte ponturi utile: