lorenzo musetti
taylor fritz
ATP
10.07.2024
Wimbledon
Sub 2.5 Duble Greșeli - Taylor Fritz
1.40
16:30 - Eurosport, Max, Superbet, Betano

Musetti – Fritz – Ponturi ATP Wimbledon 2024

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: iulie 10, 2024
Rate this post

Continuăm seria de ponturi sferturi ATP Wimbledon 2024 și analizăm meciul Musetti – Fritz. Lorenzo ne-a arătat o formă tot mai bună în ultimele două luni și se află la primul sfert de finală disputat într-un turneu de Grand Slam. Taylor Fritz a ajuns pentru a doua oară în carieră în sferturile de la Wimbledon, asta după ce a reușit să-l întoarcă pe Zverev de la 2-0 pentru neamț. Haideți să aflăm împreună cele mai bune pronosticuri tenis masculin Wimbledon 2024!

Meciul are loc miercuri, 10.07.2024, iar acesta este transmis live pe Eurosport, Max, Superbet și Betano. Avem și alte ponturi Wimbledon 2024 pregătite pentru tine: Alcaraz – Paul, Sinner – Medvedev, Ostapenko – Krejcikova, Rybakina – Svitolina sau De Minaur – Djokovic. Din semifinale Wimbledon avem Vekic – Paolini. Prima semifinală masculină de la Wimbledon este Medvedev – Alcaraz.

Ponturi Musetti – Fritz – Pariuri ATP Wimbledon 2024

Pariuri Musetti – Fritz – Wimbledon 2024
Cotă 1.40
  • Serviciul este una dintre cele mai „letale arme” din „arsenalul” lui Taylor Fritz. Cu un serviciu solid și eficient, americanul este greu de combătut în cadrul acestui turneu de la Wimbledon. Fritz nu a avut mai mult de 2 duble greșeli în niciun meci. Mai mult de atât, în partida de 5 seturi pe care a jucat-o cu Zverev, Fritz nu a comis nicio dublă greșeală.
  • Pronostic Musetti – Fritz – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024 – Sub 2.5 Duble Greșeli – Taylor Fritz – Cota 1.40 la Betano România.

Formă Musetti Wimbledon – Sferturi Tenis Wimbledon 2024

Dintre cei calificați în sferturile Wimbledon, italianul este tenismenul care ocupă cea mai slabă poziție în clasamentul ATP. Aflat pe locul 25, Lorenzo ne-a arătat că tenisul lui a progresat mult în ultimele săptămâni, iar iarbă de la Wimbledon îi este pe plac. Musetti a pierdut cel puțin un set în toate partidele jucate până acum, dar jocul acestuia a arătat foarte bine în toate confruntările disputate. Până la meciul cu Taylor Fritz, Lorenzo a trecut aici de Lestienne, Darderi, Comesana și Mpetshi Perricard.

Rezultate Musetti Wimbledon – Rezultate ATP Wimbledon 2024

  • Musetti 3:1 Mpetshi Perricard
  • Comesana 1:3 Musetti
  • Darderi 2:3 Musetti
  • Lestienne 1:3 Musetti

Formă Fritz Wimbledon – Meciuri Sferturi ATP Wimbledon 2024

Înainte de confruntarea din sferturile Wimbledon 2024, Musetti – Fritz, americanul a reușit un comeback de excepție împotriva favoritului 4, Sascha Zverev. Germanul a condus cu 2-0 la seturi în meciul anterior, însă Fritz a reușit să se echilibreze mental pentru a întoarce soarta partidei. Cu execuții frumoase atât cu forehand-ul, cât și cu backhand-ul, Fritz ne-a arătat încă o dată că această suprafață îi este pe plac. Pe tot parcursul turneului, serviciul a jucat și el un rol foarte important pentru american.

Rezultate Fritz Wimbledon – Rezultate Tenis Masculin Wimbledon 2024

  • Fritz 3:2 Zverev
  • Fritz 3:0 Tabilo
  • Fritz 3:1 Rinderknech
  • Fritz 3:0 O’Connell

H2H Musetti – Fritz – Pronosticuri Tenis Masculin Wimbledon 2024

Suntem la cel de-al patrulea meci direct pe care îl dispută Lorenzo Musetti și Taylor Fritz. Americanul conduce cu 2-1 la general în fața italianului. Singura victorie a italianului datează din luna aprilie a acestui an, atunci când Musetti câștiga cu 2-0 pe zgura de la Monte Carlo. Primul meci direct jucat de cei doi a avut loc în 2022, chiar la Wimbledon. Fritz câștiga atunci cu 3-0 în primul tur al turneului. 

Concluzii

Cea de-a doua săptămână de la Wimbledon este tot mai intensă, iar meciurile devin tensionate și spectaculoase. Credem că partida Musetti – Fritz va fi una atractivă și plină de reușite din partea ambilor jucători. Tu pe cine mizezi în sferturile ATP Wimbledon 2024?

Alte ponturi utile: