alex de minaur
novak djokovic
ATP
10.07.2024
Wimbledon
+8.5 Ași - Djokovic
1.50
17:00 - Eurosport, Max, Superbet, Betano

De Minaur – Djokovic – Ponturi ATP Wimbledon 2024

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: iulie 10, 2024
5/5 - (1 vote)

Ultimul meci care se joacă în sferturile ATP Wimbledon 2024 este De Minaur – Djokovic. Australianul își continuă sezonul excelent pe toate suprafețele de joc, acesta ajungând pentru prima dată în sferturile de la Wimbledon. Al doilea cel mai titrat jucător de la Wimbledon, Novak Djokovic, pare să nu fie afectat prea mult de operația suferită la genunchi și evoluează la aproape cel mai înalt nivel al său. Haideți să aflăm împreună cele mai tari pronosticuri tenis masculin Wimbledon 2024!

Partida are loc miercuri, 10.07.2024, iar aceasta poate fi vizionată pe Eurosport, Max, Superbet și Betano. Avem și alte ponturi Wimbledon 2024 pregătite pentru tine: Alcaraz – Paul, Sinner – Medvedev, Ostapenko – Krejcikova, Rybakina – Svitolina sau Musetti – Fritz. Din semifinale Wimbledon avem Vekic – Paolini. Prima semifinală masculină de la Wimbledon este Medvedev – Alcaraz.

***ALEX DE MINAUR S-A RETRAS DIN CAUZA UNEI ACCIDENTĂRI!***

Ponturi De Minaur – Djokovic – Pariuri ATP Wimbledon 2024

Pariuri De Minaur – Djokovic – Wimbledon 2024
Cotă 1.50
  • Odată cu înaintarea în vârstă, Novak Djokovic și-a perfecționat serviciul. Fără foarte mulți ași în tinerețe, Nole se bazează acum foarte mult pe primul serviciu, iar reușitele nu ezită să apară. Ce ziceți de cel puțin 9 ași în meci din partea lui Djokovic?
  • Pronostic De Minaur – Djokovic – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024 – Peste 8.5 Ași – Novak Djokovic – Cotă 1.50 la Betano România.

Formă De Minaur Wimbledon – Sferturi Tenis Wimbledon 2024

Alex are parte de un sezon memorabil! După triumful din startul anului la United Cup, australianul a mai câștigat și turneele de la Acapulco (hard) și S-Hertogenbosch (iarbă). De asemenea, “Demonul” a ajuns pentru prima dată în carieră în sferturile de la Roland Garros și Wimbledon. Faptul că este un jucător versatil pe toate suprafețele reprezintă un mare progres în jocul lui De Minaur. Parcursul lui Alex la Wimbledon este unul aproape fără fisură, singurul set pierdut de el fiind în meciul anterior (1-3 cu Fils).  

Rezultate De Minaur Wimbledon – Rezultate ATP Wimbledon 2024

  • Fils 1:3 De Minaur
  • Pouille WO De Minaur (Pouille retras)
  • Munar 0:3 De Minaur
  • Duckworth 0:3 De Minaur

Formă Djokovic Wimbledon – Meci Djokovic Azi Wimbledon 2024

Înainte de meciul din sferturile ATP Wimbledon 2024, De Minaur – Djokovic, fostul lider mondial a câștigat fără drept de apel meciul cu Rune. Nole s-a operat la genunchi după accidentarea suferită la Roland Garros, iar acesta a fost pentru mult timp incert la Wimbledon. Cu toate acestea, revenirea sa este una în forță, iar faptul că acesta vizează aici egalarea trofeelor câștigate de Federer nu mai este un secret. Așa cum ne-am obișnuit, jocul sârbului crește în intensitate odată cu avansarea în turneu. 

Rezultate Djokovic Wimbledon – Rezultate Tenis Masculin Wimbledon 2024

  • Rune 0:3 Djokovic
  • Popyrin 1:3 Djokovic
  • Fearnley 1:3 Djokovic
  • Kopriva 0:3 Djokovic

H2H De Minaur – Djokovic – Pronosticuri Tenis Masculin Wimbledon 2024

Iată-ne la meciul direct cu numărul 4 pe care îl joacă Alex De Minaur și Novak Djokovic. Nole are 2-1 la general în fața australianului. Singura victorie bifată de Alex a avut loc chiar în acest sezon, atunci când De Minaur câștiga în fața lui Novak la United Cup. Meciul de miercuri reprezintă prima lor confruntare directă pe iarbă. 

Concluzii

Ne așteptăm la un meci care se va juca într-o viteză foarte ridicată. De Minaur este probabil cel mai rapid jucător din circuit, iar Nole ne-a spus că este conștient de acest lucru. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Djokovic poate face față oricărui stil de joc pe iarba de la Wimbledon. Să fie show!

Alte ponturi utile: