daniil medvedev
carlos alcaraz
ATP
12.07.2024
Wimbledon
Peste 4.5 Duble Greșeli - Medvedev
1.50
15:00 - Eurosport, Max, Superbet, Betano

Medvedev – Alcaraz – Ponturi ATP Wimbledon 2024

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: iulie 11, 2024
5/5 - (2 votes)

Am ajuns în faza de semifinale ATP Wimbledon 2024 și această fază a competiției este deschisă de confruntarea Medvedev – Alcaraz. Rusul s-a revanșat în fața lui Sinner după eșecul dramatic suferit în finala Australian Open. Câștigătorul en-titre de la Wimbledon a trecut și de Tommy Paul și vizează clar apărarea titlului aici. Haideți să aflăm împreună cele mai bune ponturi semifinale tenis masculin Wimbledon 2024!

Meciul se joacă vineri, 12.07.2024, nu mai devreme de ora 15:00. Puteți urmări live partida pe Eurosport, Max, Superbet și Betano. Avem pe site și alte ponturi tenis Wimbledon pe care nu le poți rata: Musetti – Djokovic, Krejcikova – Rybakina sau Vekic – Paolini. În finala WTA Wimbledon 2024 avem confruntarea Krejcikova – Paolini.

Ponturi Medvedev – Alcaraz – Pronosticuri ATP Wimbledon 2024

Pariuri Medvedev – Alcaraz – Wimbledon 2024
Cotă 1.50
 • Este foarte posibil să asistăm la o partidă destul de lungă cu ocazia acestei semifinale. Medvedev ne-a arătat că riscă mult cu serviciul doi și în confruntarea cu Sinner. Rusul a făcut nu mai puțin de 11 duble greșeli. Ce ziceți de minim 5 duble greșeli comise de Medvedev? Cota este una foarte bună la Betano!
 • Pronostic Medvedev – Alcaraz – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024 – Peste 4.5 Duble Greșeli – Daniil Medvedev – Cotă 1.50 la Betano România.

Formă Medvedev Wimbledon – Semifinale ATP Wimbledon 2024

Daniil Medvedev ne-a demonstrat încă o dată că rămâne unul dintre cei mai imprevizibili jucători din circuitul ATP. Cu un sezon mult mai modest decât ne așteptam, Daniil a ajuns pentru a doua oară consecutiv în semifinalele de la Wimbledon. Și nu oricum! Rusul s-a impus cu 3-2 împotriva liderului mondial, Jannik Sinner. Medvedev a căutat o revanșă după finala de 5 seturi pierdută la Melbourne, iar aceasta a venit pe iarba de la All England Club. Jannik a acuzat probleme medicale începând cu setul 3, însă jocul lui Medvedev a fost unul aproape perfect în sferturile de la Wimbledon. 

Rezultate Medvedev Wimbledon – Semifinale Tenis Masculin Wimbledon 2024

 • Sinner 2:3 Medvedev
 • Dimitrov 0:0 Medvedev (Dimitrov retras)
 • Struff 1:3 Medvedev
 • Muller 1:3 Medvedev
 • Kovacevic 0:3 Medvedev

Formă Alcaraz Wimbledon – Meci Alcaraz Azi Wimbledon

Înainte de prima semifinala ATP Wimbledon 2024, Medvedev – Alcaraz, ibericul s-a impus într-un meci ce se anunța dificil pentru el. Carlos a câștigat cu 3-1 împotriva americanului Tommy Paul, unul dintre jucătorii care i-au creat probleme serioase de-a lungul timpului. După un prim set câștigat de Tommy, Alcaraz a ridicat mult nivelul de joc și a pus o presiune constantă pe serviciul americanului. În cele 4 seturi disputate, spaniolul a avut nu mai puțin de 27 de mingi de break, 8 dintre acestea fiind fructificate de Alcaraz. Dacă ne raportăm la jocul prestat până acum, mulți cred că Alcaraz este favoritul principal și la această ediție de Wimbledon. 

Rezultate Alcaraz Wimbledon – Semifinale ATP Wimbledon 2024

 • Alcaraz 3:1 Paul
 • Alcaraz 3:1 Humbert
 • Alcaraz 3:2 Tiafoe
 • Alcaraz 3:0 Vukic
 • Alcaraz 3:0 Lajal

H2H Medvedev – Alcaraz – Ponturi Tenis Masculin Wimbledon 2024

Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev joacă cel de-al 7-lea meci direct în cadrul meciurilor din actualele semifinale ATP Wimbledon 2024. Scorul este de 4-2 pentru Alcaraz. Cu toate acestea, Daniil conduce la capitolul meciurilor directe jucate în turneele de Grand Slam. Primul meci direct al celor doi s-a jucat la Wimbledon 2021, iar rusul s-a impus atunci cu 0-3. 

Concluzii

Asistăm la o reeditare a semifinalei Wimbledon din sezonul trecut: Medvedev – Alcaraz. Anul trecut, Medvedev pierdea fără drept de apel împotriva campionului în exercițiu, Carlos Alcaraz. Am văzut cu Sinner faptul că rusul este un expert al “răzbunărilor”, însă forma ibericului este una de zile mari. Tu pe cine mizezi în semifinala ATP Wimbledon 2024?

Alte ponturi utile: