daniil medvedev
andrey rublev
ATP
06.09.2023
New York
+3.5 Seturi în Meci
1.44
20:30 - Eurosport

Medvedev – Rublev – Ponturi ATP US Open 2023

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

Ultimul meci din faza de sferturi de finală ATP US Open 2023 este duelul rusesc Medvedev – Rublev. Cei doi jucători se cunosc foarte bine, fiind foarte buni prieteni, însă miza partidei de la New York este una foarte ridicată pentru amândoi. 

Duelul se joacă miercuri, 06.09.2023, nu mai devreme de ora 20:30. Partida este transmisă de Eurosport, dar și de platformele de streaming Betano sau Superbet. Nu rata ponturile pregătite pentru Fritz – Djokovic, Shelton – Djokovic, Alcaraz – Zverev, Cîrstea – Muchova sau Ostapenko – Gauff.

Ponturi Medvedev – Rublev – Ponturi ATP US Open 2023

Ponturi Medvedev – Rublev – Ponturi ATP US Open 2023
Cotă 1.44
  • Medvedev și Rublev au aratăt foarte bine până acum la US Open 2023! Pe lângă evoluțiile foarte bune, în anumite momente ale jocului am văzut și slăbiciuni de ambele părți. Credem că vom asista la cel puțin 4 seturi disputate în sferturile de finală de la New York.
  • Pont Medvedev – Rublev – Ponturi Tenis Masculin US Open 2023 – Ambii jucători să câștige un set – cotă 1.44 la Betano România.

Formă Medvedev US Open 2023 – Rezultate ATP US Open 2023

Daniil urmărește cu siguranță câștigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. După triumful de la ATP US Open 2021, Medvedev a mai jucat o singură finală de mare șlem, și mai exact, finala pierdută cu Nadal la Australian Open 2022. Jocul rusului a arătat foarte bine la această ediție a turneului de tenis US Open 2023. Cu doar două seturi cedate în cele 4 meciuri jucate, Medvedev a trecut până acum de Balazs, O’Connell, Baez și De Minaur. 

Formă Rublev US Open 2023 – Meciuri Tenis US Open 2023

Înainte de partida Medvedev – Rublev, Andrey a avut parte de un parcurs nu tocmai lejer la ATP US Open 2023. Cu toate acestea, experiența lui Rublev și-a spus cuvântul, astfel rusul nu a cedat mai mult de un set pe meci în cele 4 dispute de până acum. În majoritatea timpului petrecut pe teren până acum, Rublev a arătat mai calm decât de obicei. Este foarte posibil ca stilul de joc al lui Daniil să îi provoace mult mai multe frustrări compatriotului său. Până la această partidă, Rublev a trecut de Cazaux, Monfils, Rinderknech și Draper.

Medvedev – Rublev H2H – Pronosticuri Tenis US Open 2023

Meciul Medvedev – Rublev de la ATP US Open 2023 este cel cu numărul 9 al confruntărilor directe. Daniil conduce detașat cu scorul de 6-2, însă Rublev a avut parte de unul dintre cele mai bune sezoane din carieră. Foarte interesant este faptul că cei doi ruși au avut parte de meciuri directe doar pe suprafață dură. 

Concluzii

Medvedev și Rublev se cunosc de foarte multă vreme, însă US Open 2023 nu ține cont de astfel de prietenii. Competiția este mai presus de orice timp de câteva ore! Ne pregătim pentru un duel antologic în sferturile de finală ATP US Open 2023!

Hai pe Telegram dacă vrei mai multe ponturi din partea echipei BETuri! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile: