ATP
07.09.2023
New York
Carlos Alcaraz Garfia
Alexander Zverev
carlos alcaraz
vs
alexander zverev
Victorie Alcaraz și peste 27.5 Game-uri
1.39
03:30 - Eurosport

Alcaraz – Zverev – Ponturi ATP US Open 2023

Vlad M.
6 septembrie 2023

Cel de-al 3-lea meci din faza de sferturi de finală US Open 2023 marchează confruntarea Alcaraz – Zverev. Spaniolul este cotat drept mare favorit, însă Zverev pare să își recapete tot mai mult forma excelentă pe care o prezenta înainte de accidentarea suferită anul trecut.

Partida se joacă joi, 07.09.2023, nu mai devreme de ora 03:30. Transmisiunea meciului este asigurată de Eurosport, dar și de platformele de streaming de pe Superbet sau Betano. Ți-am pregătit și alte ponturi tari! Am analizat Fritz – Djokovic, Shelton – Djokovic, Medvedev – Rublev, Cîrstea – Muchova sau Ostapenko – Gauff. NFL ne propune confruntări precum Kansas City – Detroit sau New York Giants – Dallas Cowboys.

Ponturi Alcaraz – Zverev – Ponturi ATP US Open 2023

Betano Pariuri
Ponturi Alcaraz – Zverev – Ponturi ATP US Open 2023
Cotă 1.39
  • Zverev se află într-o formă foarte bună în ultimele săptămâni, însă Carlos Alcaraz este fără doar și poate unul dintre favoriții la câștigarea ultimului turneu de Grand Slam al sezonului. Mizăm pe un meci echilibrat, însă cu spaniolul triumfând la finalul partidei.
  • Pont Alcaraz – Zverev – Ponturi Tenis Masculin US Open 2023 – Câștigător și total game-uri – Carlos Alcaraz Garfia și peste 27.5 – cotă 1.39 la Betano România

Formă Alcaraz US Open 2023 – Rezultate ATP US Open 2023

Campionul en-titre de la US Open arată foarte bine și în cadrul competiției din acest an. Principalul favorit la câștigarea ultimului turneu de Grand Slam al sezonului nu a avut parte de adversari foarte dificili până acum. Totuși, acest lucru poate reprezenta un atuu pentru un jucător de calibrul lui Carlos. Cu un singur set pierdut aici, dar și o partidă din primul tur în care a beneficiat de retragerea adversarului, Alcaraz se menține într-o formă de zile mari pe hard-ul american. Numărul 1 mondial a trecut până acum de Koepfer, Harris, Evans și Arnaldi. 

Formă Zverev US Open 2023 – Meciuri Tenis US Open 2023

Înainte de confruntarea Alcaraz – Zverev, Sascha și-a anunțat în mod cert revenirea la cel mai înalt nivel al tenisului masculin. Spre deosebire de spaniol, Zverev a avut parte de adversari mult mai puternici în cadrul acestui turneu de tenis de la US Open. Zverev are cel puțin un set pierdut în 3 din cele 4 meciuri jucate aici. Totuși, neamțul a arătat multă determinare, dar și un tenis mult mai calitativ decât în prima parte a sezonului. Până la duelul cu Alcaraz, Zverev a trecut la ATP US Open 2023 de următorii jucători: Vukic, Altmaier, Dimitrov și Sinner. 

Alcaraz – Zverev H2H – Pronosticuri Tenis US Open 2023

Ne aflăm la cel de-al 6-lea meci direct Alcaraz – Zverev! Neamțul conduce cu 3-2 la general în fața liderului mondial ATP. Interesant este că 2 dintre cele 3 victorii au fost obținute pe hard. Totodată, cealaltă victorie a avut loc la un turneu de mare șlem (Roland Garros 2022). Poate să reprezinte acest aspect un avantaj mental pentru Sascha?!

Concluzii

Alcaraz și Zverev au arătat excelent în prima săptămână și jumătate de la ATP US Open 2023! Carlos vânează cel de-al treilea turneu de mare șlem din carieră, iar Zverev vrea să demonstreze că accidentarea din sezonul trecut este deja istorie. Tu pe cine mizezi?

Hai pe Telegram dacă vrei mai multe ponturi din partea echipei BETuri! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

jannik sinner novak djokovic
ATP
19.11.2023
Torino
jannik sinner daniil medvedev
ATP
18.11.2023
Torino
carlos alcaraz novak djokovic
ATP
18.11.2023
Torino
andrey rublev alexander zverev
ATP
17.11.2023
Torino
carlos alcaraz daniil medvedev
ATP
17.11.2023
Pala Alpitour, Torino
jannik sinner holger rune
ATP
16.11.2023
Torino