carlos alcaraz
daniil medvedev
ATP
17.11.2023
Pala Alpitour, Torino
Va fi un tie-break
2.10
15:30 - Eurosport 2

Alcaraz – Medvedev – Ponturi Turneul Campionilor 2023

Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

Turneul Campionilor încheie un sezon spectaculos din circuitul ATP. Competiția se ține la Torino în acest an și se apropie de final. Alcaraz – Medvedev este un meci cu miză mare, din ultima rundă a grupei roșii. Calculelel calificării sunt complicate în această grupă, după ce Medvedev și-a asigurat calificarea în semifinale. Cu o victorie în acest duel, Carlos își asigură și el accederea în următorul act.

Partida are loc vineri, 17.11.2023, de la ora 15:30. Meciul găzduit de Pala Alpitour, din Torino, poate fi urmărit pe Eurosport 2. Pentru toate detaliile privind Nitto ATP Finals ți-am pregătit preview Turneul Campionilor 2023.

Ponturi Alcaraz – Medvedev – Ponturi Turneul Campionilor 2023

Cauți pont Alcaraz – Medvedev? Echipa BETuri ți-a pregătit cele mai bune pronosticuri:

superbet pariuri sportive
Pronostic Alcaraz – Medvedev
Cota 2.10

Anticipăm un meci echilibrat, în care Alcaraz să dea totul pentru victoria ce îl califică în semifinale. Ambii tenismeni au avut parte de un tie-break la Turneul Campionilor. Ultima întâlnire direct a oferit un meci extrem de echilibrat, stability în 4 seturi, dintre care și un tie-break. Ne așteptăm la un prim set în care cei doi să își țină serviciul și să ajungă în tie-break.

  • Va fi un tie-break – Cota 2.10 la Superbet Pariuri Online – Pronosticuri ATP Finals.

Formă Carlos Alcaraz – Meciuri Turneul Campionilor 2023

După un început modest de turneu, spaniolul și-a recăpătat speranța la calificarea în semifinale. Acesta a trecut de Rublev fără mari emoții (7-5, 6-2). Alcaraz are nevoie de victorie în acest meci cu Medvedev pentru a ieși din grupă. Datorită faptului că a luat set și  în înfrângerea cu Zverev, iar el a pierdut la 0 cu rusul, Carlos poate câștiga și 2-1.

Formă Daniil Medvedev – Rezultate Turneul Campionilor 2023

Înainte de Alcaraz – Medvedev, rusul și-a asigurat calificarea mai departe.Singura dilemă pentru acesta este dacă va termina pe locul 1 sau 2. Dacă Daniil se impune în acest duel sau pierde în trei seturi, se va califica de pe prima poziție, cu maximum de puncte. În cazul unei înfrângeri în 2 seturi, Alcaraz trece pe primul loc.  Tenismenul de 27 de ani face un turneu foarte bun. Numărul 3 ATP nu a cedat niciun set la Torino.

Meciuri directe (H2H) – ATP Finals Rezultate

Alcaraz – Medvedev a ajuns la al 5-lea duel direct. Cei doi sunt la egalitate după primele 4 confruntări, cu 2 victorii de fiecare. Anul acesta s-au întâlnit de 3 ori. Spaniolul se impunea fără set pierdut la Indian Wells și Wimbledon. Cea mai recentă partidă se concluziona în favoarea rusului (7-6, 6-1, 3-6,6-3), la US Open.

Pronosticuri Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev – Pronosticuri ATP Finals 2023

AICI ai cele mai bune ponturi Turneul Campionilor 2023 pentru Alcaraz – Medvedev:

fortuna pariuri sportive
Ponturi Alcaraz – Medvedev
Cota 1.68

Alcaraz trece printr-o perioadă mai modestă și nu își dorește să termine prematur sezonul. O creștere în jocul spaniolului s-a observat în victoria cu Rublev. Numărul 2 ATP are nevoie obligatorie de victorie. Medvedev este deja calificat și nu credem că va juca la nivelul său maxim și va avea în vedere meciul din semifinale. Așadar, mizăm pe victoria lui Carlos, implicit pe calificarea sa.

  • Alcaraz câștigă – Cota 1.68 la Fortuna Online – Ponturi Tenis ATP.

Concluzii

Se anunță un meci spectaculos între Alcaraz și Medvedev. Miza acestui duel este mare și va decide al doilea semifinalist de la Turneul Campionilor. Va reuși Carlos să încununeze un sezon bun cu o calificare în semifinale? Sau Daniil termină pe primul loc cu maximum de puncte?

Ți-am pregătit și alte partide interesante din acest final de săptămână: Rublev – Zverev, Italia – Macedonia de Nord, Venezuela – Ecuador sau Anglia – Malta.

Până la următoarele ponturi, rămâi alături de echipa BETuri. Și pariază pe cele mai spectaculoase evenimente sportive. Nu uita că ai alte ponturi pentru tine pe site, dar și în grupul nostru de Telegram BETuri. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile: