Grecia
Romania
EHF Euro 2024
14.10.2023
Grecia
2 H-18.5
2.05
18:00 - Pro Arena

Grecia – România – Ponturi Handbal Calificări Euro 2024 – 14.10.2023

5/5 - (1 vote)

Grecia – România se joacă în Grupa 1 de calificare pentru Campionatul European 2024. Cele două naționale se vor duela sâmbătă, de la ora 18:00, într-o partidă care contează pentru calificarea la turneul final. Naționala antrenată de Florentin Pera nu ar trebui să aibă emoții în această grupă, calificarea fiind imposibil de ratat.

În partida Grecia – România, naționala noastră pornește cu prima șansă clar. Româncele au un lot net superior și se vor impune fără mari probleme. Grecia nu are nicio jucătoare angrenată în Liga Campionilor, nivelul handbalului elen fiind unul modest.

Cine transmite Grecia – Români la handbal feminin

Dacă te întrebi cine transmite meciul Grecia – România la handbal feminin, atunci trebuie să știi că partida poate fi urmărită pe Pro Arena, singurul canal care transmite meciurile de handbal din Liga Florilor și Liga Zimbrilor.

Statistici interesante Grecia – România – Calificări Euro 2024

  • Grecia a pierdut la minim 10 goluri uștimele trei meciuri disputate în calificări.
  • Naționala elenă a pierdut cu Bosnia în calificările pentru Campionatul Mondial.
  • România a marcat de 49 de ori în poarta Bosniei.
  • Grecia nu s-a calificat niciodată la turneul final. 
  • România a ratat un singur turneu final în toată istoria.

Ponturi Handbal Feminin – Ponturi Grecia – România

superbet pariuri sportive
Pronostic Grecia – România
Cota 2.05

Pronosticuri Grecia – România Calificări Campionatul European 2024 – Handicap -18,5 România – Cotă 2.05 la Superbet. Mizăm pe un succes fără emoții pentru echipa antrenată de Florentin Pera. România are un lot net superior Greciei și ar trebui să câștige la o diferență importantă. Grecia este la același nivel cu Bosnia și dacă păstrăm proporțiile din meciul de la mijlocul săptămânii, acest handicap este cât se poate de plauzibil.

Formă Grecia – Pronosticuri Handbal

Naționala Greciei nu a reușit niciun rezultat important în ultimii ani, singura victorie fiind cu Bosnia în 2022. Naționala elenă a pierdut în precedentele preliminarii la 26 de goluri diferență cu Germania, 39-13. În actualele preliminarii, Grecia a debutat pe terenul Croației, într-un meci pierdut cu 32-22. Olympia Andrtsou a fost cea mai bună marcatoare a echipei cu șase goluri din șase aruncări.

Pentru gazde, partida Grecia – România este doar un duel de pregătire înaintea „dublei” decisive cu Bosnia. Naționala se va duela cu ex-iugoslavele pentru locul 3, poziție care poate duce la Campionatul European de anul viitor. 

„Principalul nostru scop în această grupă este să devenim din ce în ce mai competitivi cu echipele mari din acest sport. Vom încerca astfel să obținem cel mai bun rezultat posibil în meciul de sâmbătă cu România. În mod clar, gândurile noastre se îndreaptă către meciurile cu Bosnia și vrem să fim cât mai bine pregătiți, deoarece căutăm cu multă pasiune primele noastre puncte în calificările de la Euro.”, a declarat Menelaos Danilos, antrenorul Greciei.

Formă România  – Informații Handbal – Pariuri Calificări Euro

Grecia – România este un nou test bun pentru Florentin Pera. Antrenorul naționalei poate acorda minute importante unor handbaliste tinere precum Necula sau Boiciuc în vederea turneului final de la finalul lui 2023. România are ca scop principal o clasare cât mai bună la Campionatul Mondial din această iarnă.

În primul meci din această grupă, România a trecut cu 49-17 de Bosnia, într-o partidă în care Laslo a marcat de șapte ori.

Pentru naționala noastră, calificările sunt doar niște meciuri de pregătire diferența de valoare fiind una uriașă. România se pregătește de Campionatul Mondial din această iarnă, fiind repartizată în Grupa E, alături de Serbia, Danemarca și Chile. Campionatul Mondial organizat de Norvegia, Danemarca și Suedia este extrem de important în vederea calificării la Jocurile Olimpice de anul viitor. O clasare bună poate duce echipa direct la Paris.

Concluzii Grecia – România

Grecia – România este un meci care va curge într-o singură direcție, fiind greu de crezut că gazdele pot să emită pretenții. Florentin Pera a convocat cele mai importante jucătoare pentru această acțiune și ne așteptăm să vedem o diferență de minim 20 de goluri. Handbalul elen a crescut mult la masculin, dar la feminin încă este mult de muncă.

Pe lângă acest duel din lumea handbalului, noi am analizat și meciuri de fotbal din preliminariile Euro 2024. Astfel, avem pe site ponturi de la meciuri precum Polonia – Moldova, Țara Galilor – Croația, Elveția – Belarus, Norvegia – Spania sau Olanda – Franța.. Dacă îți place motorsportul poți arunca o privire către preview-ul Grand Prix-ului Indoneziei la MotoGp.

Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe ponturi! Multă baftă și succes la pariuri!

Alte ponturi utile: