Liga 1
23.02.2021
Stadionul Viitorul
FC Viitorul
Poli Iași
fc viitorul
vs
Poli Iasi
peste 2,5 goluri
1,80
victorie gazde
1,57
Digi Sport, Look Sport+, Telekom Sport

Viitorul – Poli Iasi | Ponturi Fotbal Liga 1 | 22.02.2021

Play-off-ul rămâne doar un miraj pentru cele două combatante ce se vor întâlni în partida dintre Viitorul – Poli Iasi. Jocul ce urmează să pună punct etapei cu numărul 24, se va disputa pe stadionul din Ovidiu, se anunță a fi unul interesant deoarece ambele echipe speră la cele 3 puncte puse în joc.

La o simplă privire asupra clasamentului ne dăm seama că niciuna dintre adversarele din acest meci nu are un sezon așa cum își dorește și nici forma de moment nu le dă mari speranțe. Viitorul, care spera la un loc de play-off în startul sezonului este acum la 10 puncte de acest obiectiv, iar Poli Iasi este și ea departe de obiectiv, salvarea de la retrogradare. Oaspeții sunt în acest moment lanterna roșie a clasamentului.

Duelul este unul interesant la nivelul celor două bănci tehnice. Pe banca Viitorului este experimentatul Mircea Rednic. Ieșenii îl au în postura de antrenor pe Andrei Cristea, jucător ce scria istorie în tricoul Stelei, dar se pare că la prima experiență ca antrenor nu are așa multe realizări.

Motivarea Ponturilor pentru Viitorul – Poli Iasi – Etapa Liga 1

 • Viitorul este într-o scădere evidentă atât la nivelul jocului dar și al rezultatelor. Utimul suucces al elevilor lui Mircea Rednic este de la începutul anului 2021. De atunci doar rezultatele de egalitate i-au ținut în viață. Putem spune că ,,Puriul” nu are cea mai fericită situație pe banca Viitorului.
 • Defensiva celor de la Poli Iasi este una foarte permisivă și ține cu greu în frâu atacanții adverși. În ultimele 5 meciuri disputate au încasat de fiecare dată câte 5 goluri.
 • Cele două adversare din acest joc sunt despărțite de 9 puncte și 3 poziții în clasament.

Ponturi fotbal Viitorul – Poli Iasi – Meciuri Liga 1

 • Peste 2,5 goluri este un pariu ce nu are cum să lipsească de pe bilet. Cota de 1.80 de la Superbet pariuri merită jucată, ținând cont de cât de permisivă este defensiva oaspeților.
 • Betano sport îți oferă o cotă de 1.57 pentru un succes al Viitorului. Viitorul caută să își reintre în formă iar această cotă merită încercată.
 • Primul gol al partidei marcat de Viitorul – cota 1.44, oferită de Betano. Credem că elevii lui Mircea Rednic se vor arunca în ofensivă din startul partidei.
 • Chiar dacă Poli Iasi primește multe goluri, de obicei și înscrie aproape meci de meci. Astfel că am ales de la Casa Pariurilor online un pariu conform căruia ambele echipe vor înscrie. GG la cota de 1.80 merită încercat.

Formă Viitorul – Clasament Liga 1

Viitorul a pornit în acest sezon cu gândul la play-off și chiar la podium în Liga 1. Pe măsură ce etapele s-au scurs, rezultatele au întârziat să apară și astfel că obiectivul s-a schimbat din mers. Ruben de la Barrera a fost înlocuit cu Mircea Rednic dar nici această schimbare nu a oferit mari speranțe. Acum Viitorul ocupă poziția a 13-a cu doar 25 de puncte. Ceea ce este îngrijorător pentru gazde, este că vin după 3 înfrângeri în ultimele 3 partide, iar în acest meci sunt obligați să își treacă în cont victoria.

Viitorul – Poli Iasi – Absențele gazdelor – Fotbal Liga 1

Pentru partida din această seară ,, Puriul” va avea unii jucători lipsă: Mățan așteaptă transferul în MLS și probabil nu va risca în acest meci o accidentare, Artean are probleme personale și nu s-a antrenat 100% în această săptămână iar Virgil Ghiță este abia revenit după o accidentare.

Prim 11 Posibil pentru Viitorul – Program Liga 1

Este posibil ca Viitorul să alinieze următorul prim 11 la primul fluier al partidei:
(4-3-3) Căbuz – Benzar, Dobrosavlevici, Mladen, Dussaut – Matei, Ciobanu, Babunski – Grădinaru, Ganea, Jo Santos.

Forma Poli Iasi – Meciuri Liga 1

Poli Iasi trece prin criză și trebuie să își revină cât mai repede. În acest an 2021, echipa din Moldova nu a simțit gustul victoriei. Singurele rezultate pozitive au fost rezultate de egalitate dar care se pare că au venit accidental. Înfrângerile în acest an calendaristic au fost la ordinea zilei pentru Poli Iaș iar Andrei Cristea va avea o misiune dificilă la prima aventură ca tehnician în Liga 1. Poli Iasi este echipa cu cele mai puține victorii 4, dar și echipa cu cele mai multe înfrângeri 15.

Pentru Andrei Cristea acesta va fi al cincilea meci în Liga 1 ca antrenor și tebuie să găsească soluții cât mai repede. Precedentul antrenor al oaspeților Daniel Pancu a fost îndepărtat pentru rezultate.

Viitorul – Poli Iasi – Jucători indisponibili pentru oaspeți

De Iriondo și Andreas Calcan sunt singurii jucători pe care Poli Iasi nu se va putea baza în jocul de la Ovidiu.

Prim 11 Posibil pentru Poli Iasi – Fotbal Liga 1

(4-3-3) Brănescu – Cană, Popa, Mihalache, Baxevanos – Stan, Gaitan, Vanzo – Vega, Zajmovic, Popadiuc.

Viitorul – Poli Iasi Fotbal Liga 1 Meciuri directe (H2H)

Rezultatele meciurilor directe sunt de partea Viitorului care de fiecare dată a obținut rezultate mai bune. Ultimele 5 meciuri directe au însemnat patru victorii pentru cei de la Viitorul și un singur rezultat de egalitate. Rezultatele ultimilor 4 meciuri directe desfășurate anul trecut sunt:

Poli Iasi – Viitorul 1-2 (2020 Liga 1 România)
Viitorul – Poli Iasi 2-1 (2020 Liga 1 România)
Poli Iasi – Viitorul 1-1 (2020 Liga 1 România)
Poli Iasi – Viitorul 0 – 3 ( 2020 Liga 1 România)

Cele mai interesante statistici Viitorul Poli Iasi – Program Liga 1

 • În ultimele 5 etape Poli Iasi a primit de fiecare dată 3 goluri.
 • Înainte de a veni pe banca Viitorului, Mircea Rednic a antrenat tocmai pe Poli Iasi.
 • Poli Iasi are cea mai slabă defensivă cu 53 de goluri primite.
 • Luckassen cel mai bun marcator al Viitorului cu 9 reușite a fost cedat în Turcia.
 • Ultima victorie a ambelor echipe în liga 1 a venit în compania celor de la Hermannstadt.

Cote case de pariuri pentru Viitorul – Poli Iasi – Clasament Liga 1

 • Primul pont pe care îl oferim vine de la Superbet și se bazează pe numărul de cartonașe galbene. Peste 5,5 cartonașe galbene merita adăugat pe bilet – cota de 1,75.
 • Următorul pont vine de la Unibet pariuri si riscăm sa anticipăm un marcator al partidei. George Ganea are o cota de 3,00 pentru un gol în acest meci.
 • Tot de la Superbet vine si ultimul pariu pentru care avem o cota de 1.80. Pentru a beneficia de această cota trebuie să avem gol înainte de minutul 28,5.

Concluzii

Ne pregătim de un meci în care ambele echipe sunt în criza iar o victorie în acest duel ar însemna o importanță gura de oxigen. O înfrângere ar adânci si mai mult criza în care se află. Pe Beturi.ro ai ponturi etapă de etapă la meciurile din Liga 1. Pentru astăzi pe site ai pont pentru duelul dintre UTA Arad – FC Botosani. Pariază zi de zi alături de noi!