vs

Rapid – Turris | Ponturi Pariuri Liga 2 | 19.09.20

Rapid vs Turris – Un duel mereu încins

Rapid – Turris reprezintă primul test adevărat pentru cele două formații, în startul noului sezon de Liga 2. Giuleștenii au schimbat antrenorul, până acum cu rezultate bune, acum au schimbat și „casa”, și caută să dea o lovitură timpurie unei rivale la promovare. Turris, în schimb, desi mulți se așteptau la un colaps, mai ales din punct de vedere financiar, după ratarea accesului în Liga 1, a ajuns la 11 transferuri în această vară și așteaptă rezultate pe măsura investițiilor.

Ce va fi de data aceasta în Rapid Turris? Încercăm să îți oferim ponturile potrivite în cele ce urmează!

Rapid Turrris, Liga 2, 2020

Ponturi Fotbal Liga 2 – Rapid – Turris

  • Gazonul bun de la Buftea ar putea ajuta Rapidul să-și pună în valoare calitatea tehnică superioară. De aici ar putea reieși victoria gazdelor de Sâmbătă, la o cotă de 2.12 oferită de Betano.
  • Ne așteptăm la un meci cu goluri de ambele părți. Un pronostic de tipul Ambele Marchează pare pontul potrivit pentru biletul zilei fotbal. Ai cota de 1.83 la Betano pentru ca acst lucru să se întâmple
  • La NetBet poți miza pe faptul că Rapidul va câștiga măcar o repriză. Ai o cotație de 1.58 pentru asta. Nu-i o idee rea, nu-i așa?
  • Și tot la NetBet poți încerca să mizezi și pe faptul că în repriza secundă vor fi înscrise mai multe goluri decât în prima. Ai o cotă foarte bună, de 2.20.

Forma Rapidului

Profitând de un program accesibil, dar și grație unui joc colectiv mai bun decât în startul sezonului precedent, Rapidul a strâns trei victorii din tot atâtea posibile. Un lucru îmbucurător pentru fanii echipei giuleștene e că au revenit golurile mult așteptate, mai ales în playoff-ul din stagiunea precedentă. Au fost câte trei reușite cu Viitorul Pandurii și CSM Slatina, ambele în deplasare, respectiv doar două acasă în disputa cu Pandurii Tg. Jiu, meci în care vișinii putea marca lejer încă 2-3 goluri.

Din punctul de vedere al formei sportive, echipa pare deci pe drumul cel bun. Dar Rapid Turris este de fapt primul meci cu adevărat puternic pentru trupa preluată în această vară de Adrian Iencsi. Cum lotul încă ar avea nevoie de câteva îmbunătățiri, mai ales pe zona centrală a apărării și în atac, rămâne de văzut cum se va descurca Rapidul în fața unei echipe care a investit serios în această vară și care are mai ales în atac oameni periculoși.

Posibil Prim 11 pentru Rapid

Probabil Adrian Iencsi va opera o modificare – două în formula sa de start pentru Rapid – Turris. Iată cum ar putea arăta alb-vișinii: Drăghia – Voicu, Crișan, Manole, Goge – Sefer, Costin, Pănoiu – Drăghiceanu, Pop, Hlistei.

Forma lui Turris Tr. Măgurele

După ce a ratat la mustață promovarea, chiar într-un meci cu Rapidul, Turris caută acum să-și asigure un loc de Liga 1 mai din timp. Pentru asta, echipa antrenată de Erik Lincar a adus ceva jucători cu experiență, unii chiar și la nivelul primei ligi. Nume ca Bărboianu, Blănaru, Pușcaș, Liviu Mihai sau Vlad Rusu ar putea ajuta formația teleormăneană să treacă la pasul următor.

Doar că startul a fost unul ezitant. În prima etapă, Turris s-a înclinat pe terenul nou-promovatei Unirea Slobozia (1-0). Apoi a urmat un egal halucinant cu Metaloglobus (2-2), de la 2-0 și om în plus pe teren. Etapa viitoare, toate aceste lucruri s-au spart în capul celor de la Pandurii, pe care Turris a spulberat-o, chiar la Târgu Jiu, cu 5-0.

Principala armă a celor de la Turris este reprezentată de forța atacului. Blănaru, Voinea, Voicu  și mai nou Rusu pot reprezenta un pericol serios pentru poarta lui Andrei Drăghia. La fel de adevărat este, însă, că apărarea nu a prezentat siguranță, chiar și cu nume ca Ispas și Buleică acolo.

Posibil Prim 11 pentru Turris

Probabil că Erik Lincar va merge pe aceeași formula de joc folosită în meciul cu Pandurii, poate cu o schimbare defensivă în plus. Iată cum ar putea oaspeții în Rapid -Turris: Duțu – Buleică, Sălcianu, Ispas, Mitrea – Pană, Cioinac, Liviu Mihai – Voinea, Voicu, Sima.

Dueluri-Cheie în Rapid – Turris

Turris Tr. Măgurele are o linie de mijloc experimentată, precum și niște atacanți cu experiență. Dacă Rapidul va reuși să câștige bătălia pentru mijlocul terenului, poate cu ajutorul „veteranului” Raul Costin, atunci are șanse mari să preia controlul jocului.

Un alt duel interesant va fi cel între puștii de pe teren. Tânărul Duțu ar putea avea viață grea la Buftea, dar este un portar de mare talent, în vreme ce Adrian Niță, împrumutat de la FCSB, ar putea aduce un plus de pe bancă. Gazdele mizează pe un Pănoiu aflat într-o creștere evidentă, dar și pe șuturile lui Sefer, cel care pare că a prins curaj să tragă mai des la poartă în mandatul lui Iencsi.

Cum cele două apărări nu inspiră încredere, s-ar putea ca meciul de Sâmbătă să fie decis mai degrabă de calitatea atacanților, dar și de  munca mijlocașilor din spatele lor.

Rapid Turris H2H (Meciuri Directe)

În mod surprinzător, Rapidul nu a reușit să treacă până acum de cei de la Turris. Prima întâlnire a fost în Cupa României, pe final de Septembrie 2018. A fost ultimul meci pentru Constantin Schumacher pe banca Rapidului, după un 0-2 pe atunci neaștepta pe bătrânul Giulești.

Au urmat trei meciuri în Liga 2. Turris a dispus de Rapid cu 3-1, iar la retur, într-un meci jucat la Voluntari, Rapidul a fost ținută în șah, scor 0-0. În fine, în playoff-ul improvizat pentru a decide cine promovează în prima ligă, Rapidul a egalat-o pe Turris în prelungirile prelungirilor (1-1) și i-a interzis astfel accesul revelației din sezonul trecut în Liga 1. Sunt ceva polite de plătit așadar, ne așteptăm la un meci tare.

Cote ale Caselor de Pariuri pentru Rapid – Turris

  • Rapidul joacă de obicei mai bine în prima repriză. A făcut asta și în mandatul lui Daniel Pancu, face acest lucru și acum, cu Iencsi pe bancă. De aceea spunem că ai putea încerca și un prima repriză 1 (I 1), de la Superbet, la o cotă de 2.73
  • Un alt pariu interesant pentru tine, tot de la Superbet: Combo-ul 1 & 3+ are o cotă de 3.78!
  • Maxbet vine cu o propunere de cotă mai sigură pentru tine: 1.43 pentru măcar un gol marcat în prima parte în Rapid Turris
  • În final, nu uita că și la Baumbet ai o cotă interesantă pentru tine: Peste 1,5 goluri marcate de Rapid îți dublează investiția (2.19)!

Concluzii

Acestea au fost ponturile noastre pentru Rapid – Turris. De regulă, istoria ne spune că ne pricepem la pronosticurile pentru liga secundă. Avem avancronicile pentru etapele trecute drept dovadă. Sperăm că ți-ai găsit și astăzi inspirația necesară pentru biletul tău. Iar dacă nu ai încă un cont deschis la o agenție de pariuri online, poți face acest lucru direct de pe pagina noastră specializată. Fii informat, fii inspirat, pariază alături de echipa BETuri!

Alte ponturi utile:

FC Voluntari Dunarea Calarasi
Liga 1
03.06.2021
Stadionul Anghel Iordănescu
fc hermannstadt CS Mioveni
Liga 1
02.06.2021
Stadionul Gaz Metan
Sepsi fc viitorul
Liga 1
30.05.2021
Stadionul Municipal, Sf. Gheorghe
CS Mioveni fc hermannstadt
Liga 1
29.05.2021
Stadionul Municipal, Sibiu
Chindia fc viitorul
Liga 1
27.05.2021
Stadionul Municipal, Buzău
universitatea craiova Academica Clinceni
Liga 1
26.05.2021
Stadionul Ion Oblemenco