Liga 1
17.07.2021
Stadionul Gaz Metan
Gaz Metan Mediaș
CS Mioveni
Gaz Metan Medias
vs
CS Mioveni
Sub 2,5 goluri
1.62
18:30 - Digi 1, Telekom 1, Look Plus

Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni | Pronosticuri Liga 1 | 17.07.2021

Razvan Branca
17 iulie 2021

Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni este primul meci al sezonului pentru trupa lui Alex Pelici după promovarea în Liga 1. Argeșenii se vor deplasa pe terenul Gazului din Mediaş, o echipă cu ștate vechi în Liga 1. Se anunţă un joc interesant între cele două echipe care cu siguranţă se vor lupta în partea a doua a clasamentului.

Ambele echipe au făcut mişcări în lot în această vară şi va fi interesant să vedem cum se vor mişca la primul joc. Iată așadar analiza și pronosticurile noastre pentru Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni. Nu uita că mai pe seară ai și Universitatea Craiova – FC Argeș!

Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni – Statistici & motivarea ponturilor fotbal Liga 1

  • Acum, la startul sezonului niciuna dintre cele două echipe nu ar putea emite pretenţii la play-off, ci obiectivul lor ar fi salvarea de la retrogradare.
  • CS Mioveni a promovat după ce a trecut la barajul de promovare / retrogradare de Hermannstadt.
  • În jocurile de pregătire, ambele echipe s-au descurcat bine, astfel că privesc cu încredere spre startul de sezon.
    Ronaldo Deaconu de la Gaz este singurul reprezentant din loturile celor două echipe a a făcut deplasarea la Tokyo cu naţionala României pentru Jocurile Olimpice.
  • Niciuna dintre cele două echipe nu sunt susţinute de o masă mare de suporteri.

Gaz Metan Medias CS Mioveni Pronosticuri Liga 1

  • Favorită la victorie în acest meci este Gaz Metan Mediaş. Betano Pariuri Sportive pune la bătaie o cotă de 2.30 pentru o victorie a medieşenilor în acest joc. Am ales acest pariu datorită experienţei pe care o au medieşenii în Liga 1, dar şi datorită faptului că vor evolua pe teren propriu.

Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni – Pot ardelenii spera la mai multe în acest sezon?

An de an Gazul nu primeşte foarte multe şanse de menţinere în Liga 1 din partea specialiştiilor, dar mereu reuşeşte surprize plăcute. Sezonul trecut au încheiat pe poziţia a 10-a a clasamentului, după un sezon foarte greu în care au întâmpinat multe dificultăţi. Important pentru ei este că şi-au îndeplinit obiectivul şi s-au menţinut.

Gaz Metan nu a avut o campanie de achiziţii activă. Lotului condus de Mihai Teja i s-au alăturat următorii jucători: Grădinaru, Lixandru, Horşia, Vâlceanu, Filip, Dobrescu. Pe ultima sută au mai fost semnați patru jucători străini, pe clasica de acum filieră portugheză. Conducerea clubul a încercat să combine tinereţea cu experienţa unor jucători ce au foarte multe meciuri în Liga 1.

Pierderile Gazului parcă sunt mai importante decât venirile. În această vară Gazul s-a despărţit de: Pleşca, Larie, Baco, Valente, Sambu şi Butean.

Înainte de meciul Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, Mihai Teja a declarat:

,, Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Cred că din cauza lipsei de jucători, din cauza omogenităţii, care este foarte importantă, pentru performanţele unei echipe de fotbal. Fiecare jucător trebuie să înţeleagă că atunci când nu te poţi încadra în obiectivul echipei, în ceea ce îşi doreşte antrenorul, atunci nu intră în vederile lui’’.

Este un mare plus pentru Mediaş că a reuşit să îl păstreze pe Mihai Teja pe banca tehnică, un antrenor extrem de apreciat la nivelul Ligii 1.

În meciurile amicale Gazul s-a descurcat destul de bine, chiar dacă au pierdut cu cei de la Hermannstadt. Au înregistrat victorii cu cei de la Rapid şi Csikszereda. După acest prim meci o să putem trage concluzii privind viitorul Gazului.

Posibil prim 11 pentru cei de la Gaz Metan Mediaş – program Liga 1

La ora de start a meciului Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, este posibil să vedem Gazul în următoarea formulă:

(4-3-3) Vâlceanu – Dobrescu, Horj, Yuri, Velisar – Moura, Filip, Chamed – Grădinaru, Sarr, Horşia.

Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni – Rezistă argeșenii de data asta în Liga 1?

Alex Pelici şi-a demonstrat încă o dată calităţile şi vedem că a reuşit promovarea cu Mioveni. Faptul că i-a învins pe cei de la Hermannstadt a fost o surpriză pentru majoritatea. Pelici este un antrenor care a atins o bornă importantă de meciuri ca tehnician principal. El a pregătit echipele sale în peste 500 de meciuri ca principal. În carieră este la cea de-a treia promovare ca principal, după cele reuşite cu Voinţa Sibiu şi Hermannstadt. În calitate de antrenor secund a promovat şi cu Unirea Alba Iulia.

În lotul oaspeţilor de astăzi au fost destul de multe plecări. O să vedem dacă cei rămaşi vor putea face faţă rigorilor din Liga 1. Mioveniul s-a despărţit de Ișfan, Mar, Coman, Ivan, Ghiţă, Ducan, Constantin, Marinescu, Tănase, Tirică, Preda şi Şerban.

La capitolul veniri trebuie să-i trecem pe Scarlatache, Balaur, Cristea, Sima şi Călin. Mioveniul a realizat în această săptămâna şi transferul lui Buziuc, un jucător foarte important. În această săptămâna CS Mioveni a aniversat 20 de ani de la înfiinţare. Cu ocazia acestei aniversări şi-au prezentat şi lotul pentru viitorul sezon.

În meciurile de pregătire s-au descurcat foarte bine. Au înregistrat 3 victorii şi 2 victorii. Au învins în două meciuri, pe CSM Slatina şi Astra Giurgiu. Înfrângerile au venit în faţa celor de la Farul şi FCSB. Semne bune pentru oaspeți înainte de meciul Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni?

Posibil prim 11 pentru CS Mioveni – Program Liga 1

La meciul de debut al sezonului, Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni, trupa argeșeană poate evolua în următoarea formulă:

(4-2-3-1) Popescu – Scarlatache, Balaur, Garutti, Şerbănică – Vereş, Chindriş – Buziuc, Rusu, Niță – Cristea.

Gaz Metan Mediaş – CS Mioveni – Meciuri directe (H2H) – Program Liga 1

La niveul Ligii 1 cele două adversare din acest joc nu s-au mai întâlnit din anul 2012. Din acel an au mai fost întâlniri la nivelul Ligii 2, dar şi acum 4 ani, în Cupa României.

Ponturi Fotbal Liga 1 Gaz Metan – Mioveni

  • Ne aşteptăm la un meci strâns care va sta sub semnul echilibrului în multe momente. Ambele echipe se vor orienta spre defensivă. Astfel am ales un pont referitor la numărul de goluri. Din oferta Superbet pariuri am ales un pariu Under 2,5 goluri la o cotă de 1.62. Această cotă este una ce nu trebuie să o ratezi de pe biletul zilei fotbal azi.

Concluzii

Primul fluier al meciului Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni va fi de la ora 18:30. Va putea fi urmărit pe principalele canale de sport din ţară: Digi Sport, Look Sport şi Telekom Sport.

Chiar dacă echipele nu sunt de tradiţie în Liga 1, poate ieşi o dispută spectaculoasă. Aşa că nu va trebui să ratăm acest meci. Ne aşteaptă o primă rundă cu meciuri foarte interesante. Echipa BET-uri ţi-a pregătit o serie de ponturi pe care le găseşti doar pe site-ul nostru.

Vă dorim doar bilete verzi!

Alte ponturi utile:

Oțelul Galați Dante Botosani
Liga 2
08.06.2022
Stadion Oțelul
minaur CS Hunedoara
Liga 2
08.06.2022
Stadionul Viorel Mateianu, Baia Mare
Dinamo Bucuresti u cluj
Liga 1
29.05.2022
Stadion Dinamo
Chindia Concordia Chiajna
Liga 1
29.05.2022
Ilie Oană, Ploiești
universitatea craiova fc botosani
Liga 1
27.05.2022
Ion Oblemenco
u cluj Dinamo Bucuresti
Liga 1
21.05.2022
Cluj Arena