Cupa României
04.03.2021
Stadionul Ion Comșa
Dunărea Călărași
Dinamo București
Dunarea Calarasi
vs
Dinamo Bucuresti
sub 6,5 cartonașe galbene
1,65
PSF X
1,65
Digi Sport 1, Look Sport +, Telekom Sport

Dunărea Călărași – Dinamo | Ponturi Fotbal Cupa României | 04.03.2021

Competiția surprizelor continuă cu ultimul meci din faza sferturilor de finală. Câștigătoarea meciului dintre Dunărea Călărași – Dinamo va complete careul de ași ai competiției. Este ultima șansă pentru Dinamo pentru a mai spera la ceva de la acest sezon. Campionatul este compromis pentru câini iar dacă ar reuși să câștige trofeul Cupei României am putea spune că îș salvează sezonul.

Deplasarea de la Călărași nu se anunță una deloc ușoară pentru cei de la Dinamo. Dunarea este o echipă solidă ce speră la promovarea îm Liga 1. Pe banca gazdelor este celebrul tehnician Cristi Pustai, care a fost unul dintre cei mai apreciați tehnicieni din România. Putem spune că la nivelul băncii tehnice gazdele, au cel puțin un plus de experiență.

Motivarea Ponturilor pentru Dunărea Călărași – Dinamo – Fotbal România

• În anul 2021 gazdele nu au înregistrat nici o înfrângere în cele trei partide oficiale disputate în toate competițiile.
• Dinamo trece printr-o perioadă neagră în Liga 1. În ultimele 5 meciuri de campionat nu au reușit să marcheze și ai acumulat un singur punct.
• În doar unul dintre ultimele 7 meciuri disputate de câini s-au marcat peste 2,5 goluri, Este foarte probabil ca și în acest meci să nu se marcheze mult.

Ponturi pariuri Dunărea Călărași- Dinamo – Cupa României

 • Primul pariu pe care îl oferim este cel bazat pe numărul de goluri. Sub 2,5 goluri la o cotă de 1.75 pare a fi un pariu ce nu trebuie ratat. Miza uriașă a partidei își va spune cuvântul cu siguranță. Această cotă este selectată din oferta Casa Pariurilor online.
 • Credem că va persista echilibrul în acest meci și astfel am ales un PSF X. Cota de 1.65 oferită de Betano ne-a atras atenția.
 • Un pariu pe care îl poți adăuga pe biletul zilei este cel conform căruia în prima repriză se vor marca sub 1.5 goluri la o cotă de 1.36. Superbet sport îți propune această cotă.

Forma celor de la Dunărea – Cupa României

Dunărea Călărași atacă promovarea din Liga 2. Ocupă poziția a 4-a a clasamentului din liga secundă fiind la egalitate de puncte cu Rapid și Petrolul Ploiesti. În ultima etapă au obținut un succes important în fața Resitei. Scorul a fost de 1-0 pentru Dunărea, într-o deplasare în care se câștigă foarte greu.

Pentru a ajunge până în această fază a competiției gazdele au eliminate pe Ulmu ( 2-1), Sanmartin (1-0) și Turris Turnu Magurele (3-0). Putem spune că Dinamo este cel mai important adversar întâlnit de călărășeni în traseul lor din Cupă.

Dunărea se pregătește pentru meciul de duminică, atunci când va întâlni pe Ripensia Timișoara. Fotbaliștii gazdelor pot acuza stări de oboseală datorită meciurilor din 3 în 3 zile. Chiar și așa, ei vor lupta până la ultima picătură de energie pentru că nu întâlnești pe Dinamo în fiecare zi în această situație.

Posibilă formulă de start pentru Dunărea Călărași – Fotbal Cupa României

Primul fluier al meciului va putea găsi pe Dunărea în următoarea formulă de joc:

(4-4-2) Began – Sîrbu, Șandru, Wiktorski, Sălcianu – Tudoran, Pușcaș, Alami, Djuric – Kanda, Bud.

Forma celor de la Dinamo – Fotbal România

Nici în cele mai negre vise dinamoviștii nu credeau că vor ajunge în această situația. În Liga 1, așa cum am mai spus se pare că au uitat să mai câștige deoarece au ajuns la o serie foarte lungă fără succes. Cupa României este singura lor speranță pentru acest sezonși credem că jucătorii vor fi mai motivați față de meciurile din campionat.

Se poate ca jucătorii vor dori să îi împace pe suporteri după ultimul meci din Liga 1, 0-5 contra Viitorului. Fanii din DDB aduc foarte mulți bani în club dar jucătorii îi dezamăgesc de la meci la meci. În acest moment elevii lui Jerry Gane sunt pe poziția a 13-a în Liga 1.

Cupa României a reprezentat singurele motive de bucurie pentru suporteri. Pentru a ajunge să dispute acest sfert de finală, câinii au trecut de Viitorul (3-0) și de FCSB (1-0). Victoria în derby-ul cu FCSB a reprezentat o mare bucurie pentru fanii din DDB.

Pentru jocul contra Dunării, câinii nu se vor putea baza pe Nemec, Gol și Blejdea. Rămâne de văzut dacă ofensiva dinamovistă va avea probleme și în fața unei echipe din liga secundă.

Posibilă formulă de start pentru Dinamo – Cupa României

(4-4-2) Eșanu – Sorescu, Puljic, Grigore, Filip – Bani, Anton, Răuță, Fabbrini – Stere, Gueye.

Dunărea Călărași – Dinamo Meciuri Directe (H2H) – Fotbal România

Singurele confruntări directe au fost în sezonul 2018 – 2019 în care Dunărea a fost prezentă în Liga 1. Atunci rezultatele au fost împărțite, astfel că nu se poate vorbi despre o superioritate a uneia dintre echipe. Rezultatele din meciurile directe au fost:

 • Dunărea Călărași – Dinamo 1-0 (Liga 1)
 • Dinamo – Dunărea Călărași 2-0 (Liga 1)
 • Dunărea Călărași – Dinamo 0-0 (Liga 1)
 • Dinamo – Dunărea Călărași 1-1(Liga 1)

Statistici interesante pentru Dunărea – Dinamo

 • Dinamo a câștigat Cupa României de 13 ori în istorie.
 • 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri disputate în deplasare a înregistrat Dinamo.
 • Un singur gol au primit gazdele în cele 3 meciuri oficiale disputate în acest an.
 • În 2019 Dunărea a eliminat și pe FCSB în cupă. Dacă va elimina și pe Dinamo putem spune că sunt o specialist a cupei contra formațiilor bucureștene.

Pariuri de jucat pentru Dunărea – Dinamo – Fotbal Cupa României

 • Continuăm seria pariurilor interesante și vă oferim de la Betano pariuri un pont referitor la numărul de cornere din meci. Peste 8,5 cornere îți va aduce o cotă de 1.65.
 • Tot din oferta Betano am selectat un pariu ce ne-a atras atenția. Chiar dacă spiritele vor fi încinse la acest meci nu credem că se vor arăta mai mult de 6 cartonașe galbene. Sub 6,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.65 este un pariu pe care nu trebuie să îl ratezi de pe biletul zilei.

Concluzii

Ne așteaptă un meci în care suntem siguri că miza își va spune cuvântul. Nu ne așteptăm la un joc foarte spectaculos. Dinamo va porni ușor favorită dar în economia meciului și a calificării se poate întâmpla orice. Experiența este de partea dinamoviștilor dar entuziasmul de partea gazdelor. Vom vedea cine se va impune. Pariază alături de Beturi zi de zi.