vs

Dinamo vs Hermannstadt | Ponturi Fotbal Liga 1 | 24.08.20

Dinamo Espanola sau noua eră spaniolă de la Dinamo va începe astăzi de la ora 21:00, cu un meci dificil contra celor de la Hermannstdt. Ambele formații au participat sezonul trecut în play-out, luptându-se din greu pentru salvarea de la retrogradare. În cele din urmă cele două echipe au evitat rușinea în urma unei decizii a Federației. Disputa Dinamo vs Hermannstadt de astăzi se anunță una foarte interesantă, deoarece ambele formații pornesc cu mari speranțe pentru acest sezon, astfel că noi zicem că acest meci nu trebuie să îți lipsească de pe biletul zilei.

Dinamo vs Hermannstadt, Liga 1, 2020

Fotbal Liga 1, Dinamo – Hermannstadt – Motivarea ponturilor

 • În fața sibienilor, dinamoviștii s-au dovedit a fi o echipă greu de învins. Toate întâlnirile directe în care Dinamo a fost gazdă s-au încheiat cu victoria alb-roșilor
 • Obiectivul ambelor echipe este accederea în play-off, unul care pare destul de greu de realizat în acest moment
 • În cele două meciuri directe din sezonul trecut s-au marcat 9 goluri, așa că și pentru meciul de astăzi ne așteptăm la multe goluri

Dinamo vs Hermannstadt Liga 1 Ponturi

Încercăm să îți aducem o nouă serie de cote atractive din prima etapă a noului sezon de Liga 1. Doar împreună cu noi ai șanse mai mari de a realiza profit. În meciul Astra vs FCSB am prins o cotă frumoasă de peste 4. Iată ponturile pe care ți le propunem:

 • Timpul scurt de pregătire a noului sezon credem că ne va aduce un meci Dinamo vs Hermannstadt cu ezitări în defensivă și multe goluri. Superbet îți oferă o cotă de 2.15 pentru o partidă cu peste 2,5 goluri.
 • Tot la Superbet găsim o cotă de 1.30 pentru ca în a doua repriză să se marcheze mai multe goluri decât în prima jumătate.
 • Betano ne oferă o cotă interesantă de 1.75 pentru peste 30,5 faulturi. Ținând cont de faptul că ambele echipe vor da totul pentru un start de sezon perfect ne așteptăm și la intrări mai dure.
 • Ai o cotă excelentă în opinia noastră pentru ambele echipe marchează GG –  1.87.

Dinamo – Hermannstadt – Situația fotbaliștilor gazdă

Din tabăra gazdelor au plecat o serie de jucători importanți în această pauză competițională. Este vorba despre Kostrna, Montini, Kylien, Perovic, Skovajsa, Filip și Piscitelli. Deocamdată, transferurile sonore se lasă așteptate, singurele noutăți în lot fiind: Dudea, Crețu, Bejan, Gheorghe și Măgureanu. Față de sezonul trecut câinii au pierdut jucători importanți, dar vedem că finanțatori spanioli nou-veniți nu se grăbesc cu transferurile.

Prim 11 posibil pentru Dinamo

Cuplul de antenori Gheorghe Mulțescu – Cornel Tălnar va miza cel mai probabil pe următorul 11 în meciul Dinamo vs Hermannstadt : Straton – Zamfir, Puljic, Popescu, Sin – Răuță, Fabbrini, Sorescu, Achim – Moldoveanu, Neicuțescu.

Forma celor de la Dinamo

Dinamo începe un nou sezon cu mari speranțe. Chiar dacă la nivelul lotului de jucători investitorii spanioli nu au umblat foarte mult, ei încearcă să facă o mutare spectaculoasă la nivelul băncii tehnice. Chiar în ziua meciului Dinamo vs Hermmanstadt este așteptat răspunsul lui Cosmin Contra referitor la preluarea băncii tehnice a „câinilor”.

Până la primirea unui răspuns din partea lui ,, Guriță” pe banca gazdelor va sta Ghoerghe Mulțescu. Anticipăm un meci Dinamo vs Hermannstadt cu probleme în ofensivă pentru gazed, deoarece vor trebui să se bazeze pe doi atacanți fără experiență la nivelul Ligii 1. Sezonul trecut Dinamo l-a încheiat cu o serie destul de bună de două victorii și două remize, dar și așa au avut nevoie de decizia federației, care i-a avantajat.

Situația jucătorilor de la Hermannstadt

Hermannstadt nu a făcut mari mișcări de trupe prea mari în această vară și a ales să meargă pe continuitate atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivelul lotului de jucători.

Sibienii l-au pierdut de Debeljuh, plecat la CFR Cluj pentru suma de 250 000 de euro. În schimbul său pe postul de atacant a fost adus Fabio Fortes. Alți jucători care au venit să întărească lotul oaspeților sunt: Edson Pirez, Belu, Scarlatache și Câmpean.

Prim 11 posibil pentru Hermannstadt

Ruben Albes va trimite cel mai probabil următoarea formulă de start în disputa Dinamo vs Hermannstadt: Figueiredo – Vodă, Opruț Viera, Stoica – Caiado, Jo, Pires, Rimane – Fortes, Yazalde

Forma celor de la FC Hermannstadt

Meciul Dinamo vs Hermmanstadt poate fi considerat un început nou și pentru cei de la Sibiu. Finalul de sezon i-a găsit într-o formă excelentă. Ei au reușit o serie de 7 meciuri în care nu au înregistrat vreo înfrângere. Dacă vor reuși să continue acea formă, suntem siguri că o se le pună mari probleme celor de la Dinamo.

Chiar dacă la începutul mandatului, Ruben Albes tehnicianul gazdelor, nu era privit cu ochi buni se pare că el și-a dovedit valoarea și astfel va continua pe banca sibienilor. În următoarea rundă Hermannstadt va da piept cu Academica Clinceni, într-un meci ce va avea loc la Mediaș, casa sibienilor pentru multă vreme în acest sezon.

Dinamo vs Hermannstadt  H2H (Confruntări Directe)

Dinamo – Hermannstadt nu se pot lăuda cu foarte multe confruntări directe în Liga 1. Oaspeții sunt doar la al treilea sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Astfel vorbim despre 6 confruntări directe disputate în ultimele două sezoane ale Ligii 1.

Trei meciuri au fost câștigate de Dinamo, toate în calitate de gazdă, așa cum am mai spus. Cei de la Sibiu și-au trecut în cont o victorie în timp ce două partide s-au terminat la egalitate. Bilanțul confruntărilor directe ne duce spre un meci echilibrat în această seară.

Dinamo București vs FC Hermannstadt – Statistici Interesante

 • Hermannstadt s-a impus în ultimele trei deplasări din Liga 1 la Iași, Clinceni și Târgoviște
 • În ultimele 10 meciuri oficiale, cei de la Dinamo au primit cel puțin un gol, iar Sibiul a marcat în ultimele 13 meciuri oficiale
 • Cuplul de atacanți dinamoviști format din Moldoveanu – Neicuțescu a marcat doar două goluri în sezonul trecut în tricoul „câinilor”

Dinamo vs Hermannstadt – Cote ale caselor de Pariuri

Alte cote pe care trebuie să le ai în vedere pentru biletul tău:

 • Betano ne oferă o cotă interesantă pe care ar trebui să o luăm în calcul: 2,82 pentru ca Hermannstadt să marcheze peste 1,5 goluri.
 • Unibet îți pune la dispoziție o cotă de 1.40 pentru peste 7,5 cornere în meci. Pentru acest pariu te poți orienta când urmărești Dinamo Hermannstadt live.
 • Cota de 1.57 oferită de Superbet pentru un X2 în meciul Dinamo vs Hermannstadt este una ce trebuie să o iei în calcul

Pariază zi de zi informat și inspirat, numai alături de Beturi.ro!

Alte ponturi utile:

FC Voluntari Dunarea Calarasi
Liga 1
03.06.2021
Stadionul Anghel Iordănescu
fc hermannstadt CS Mioveni
Liga 1
02.06.2021
Stadionul Gaz Metan
Sepsi fc viitorul
Liga 1
30.05.2021
Stadionul Municipal, Sf. Gheorghe
CS Mioveni fc hermannstadt
Liga 1
29.05.2021
Stadionul Municipal, Sibiu
Chindia fc viitorul
Liga 1
27.05.2021
Stadionul Municipal, Buzău
universitatea craiova Academica Clinceni
Liga 1
26.05.2021
Stadionul Ion Oblemenco