vs

Dinamo Poli Iasi | Ponturi Fotbal Liga 1 | 11.12.2020

În prima zi a unei noi etape din Liga 1 avem programat un meci ce va stârni interesul suporterilor români, Dinamo Poli Iasi.

Acest meci este considerat a fi un derby al suferinței deoarece ambele echipe au mari probleme cu banii. Jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile de foarte mult timp, dar datorită profesionalismului jucătorii vor evolua la capacitate maximă. 

Încă o asemănare între cele două formații este faptul că sunt despărțite de doar două poziții în clasament. Chiar dacă la Dinamo sunt probleme financiare foarte mari, ei în ultimele meciuri s-au prezentat destul de bine și au avut evoluții bune, care s-au concretizat cu obținerea punctelor. 

Dinamo Poli Iasi va avea fluierul de start de la ora 20:30, urmând a fi transmis pe canalele Digisport, Telekomsport și Looksport+. Nu uita că am analizat și derbiul etapei, CFR Cluj – FCSB!

Statistici Interesante Dinamo vs Iasi -Clasament Liga 1

 • Dinamo a obținut trei victorii în ultimele trei meciuri disputate. Toate aceste victorii au fost obținute fără gol primit.
 • Poli Iasi nu a mai reușit să câștige de la finalul lunii septembrie când au înregistrat un succes cu scorul de 5-2 contra celor de la FCSB.
 • Defensiva celor de la Poli Iași este una dezastruasă. Oaspeții de astăzi primit în doar 12 etape 31 de goluri. 
 • Bilanțul ultimilor meciuri directe Dinamo Poli Iasi este favorabil moldovenilor.

Program Liga 1 Dinamo Politehnica -Ponturi Fotbal

 • Superbet ne oferă o cotă interesantă pentru un succes al câinilor în acest joc. Pariem pe Dinamo și beneficiem de o cotă de 1.83.
 • Un alt pariu ce vine din oferta celor de la Fortuna și ne-a atras atenția este acela conform căruia ambele echipe vor reuși să marcheze. Cota pentru acest pont este de 1.88.
 • Riscăm pentru o cotă de 2.45 oferită de Betano pariuri și pentru ca Dinamo să conducă la finalul primei reprize.
 • Defensivele celor două formații ezită destul de mult în fiecare meci. Acest lucru ne face să ne îndreptăm atenția spre un meci cu multe reușite. Superbet are pregătită pentru tine o cotă de 1.95 pentru a vedea peste 2,5 goluri astăzi.

Forma câinilor – Meciuri Liga 1

Dinamo pare a fi într-o revenire de formă dacă privim prin prisma rezultatelor și jocului. Totuși situația de la Dinamo pare a fi pe un butoi cu pulbere ce poate exploda în fiecare moment. Probabil jucătorii așteaptă pauza competițională pentru a lua măsurile necesare. Ei consideră că au fost mințiți de prea multe ori.

Suporterii de la Dinamo rămân un exemplu de urmat și chiar în această săptămâna au oferit clubului un sprijin substanțial. 

Căpitanul câinilor Ante Puljic este într-o situație dificilă deoarece a fost exclus din echipă fără a primi detalii. Se crede că a fost exclus din pricina faptului că a ieșit în public să ofere detalii despre situația de la Dinamo. 

În clasamentul Ligii 1 Dinamo ocupă poziția a 12-a. Cu siguranță dacă situația financiară era una bună, atunci clubul nu ar fi fost pe această poziție. 

Pentru jocul Dinamo Poli Iași, câinii au o serie de jucători pe care nu se vor putea baza. Unii sunt accidentați, alții au părăsit echipa, sătui de promisiuni. Pe lângă Borja Valle și Isma Lopez din echipa câinilor nu vor putea face parte nici Andrei Radu, Gonzalez și Puljic.

Dinamo – Poli Iasi – Prim 11 Posibil pentru Gazde

Pentru jocul de pe 11.12.2020 este posibil să vedem pe Dinamo în următoarea formulă de start:

Mejias – Sorescu, Bejan, Grigore, Șerban – Răuță, Anton – Camara, Măgureanu, Fabbrini – Nemec.

Forma celor de la Poli Iasi

Situația oaspeților de astăzi este asemănătoare cu cea a celor de la Dinamo. Ieșenii nu sunt plătiți de foarte mult timp, dar la fel ca în tabăra dinamovistă, există promisiuni. Singurul rezultat notabil din ultima perioadă pe care l-au înregistrat moldovenii este victoria cu scorul de 1-0 din Cupa României contra celor de la CFR Cluj. 

În Liga 1 Poli Iași este po poziția a 14-a cu doar 14 puncte acumulate. Forma lor de moment este una dezastruoasă. În ultimele 7 runde din Liga 1 au reușit un singur rezultat de egalitate ceea ce este foarte puțin pentru o echipă cu pretenții. În aceste 7 runde, Poli Iași a marcat doar două goluri ceea ce este foarte puțin. Într-un asemenea ritm nu poți obține rezultate. 

Dacă situația nu se va remedia este aproape sigur că formația din Moldova se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Pentru partida Dinamo Poli Iași, Pancu, tehnicianul oaspeților nu se va putea baza pe Frăsinescu, Platini, Vanzo, Acka și Zajmovic.

Dinamo – Poli Iasi – Prim 11 Posibil pentru oaspeți – Fotbal Liga 1

Ținând cont de aceste absențe, Poli Iași va putea începe în următoarea formulă jocul de vineri:

Axinte – Onea, Mihalache, Angiulli, Baxevanos – Passaglia, Breeveld, De Iriondo, Calcan – Cristea, Platini.

Program Liga 1 Dinamo Poli Iasi -Meciuri Directe

Cele două formații sunt echipe de tradiție la nivelul Ligii 1. Confruntările directe sunt în favoarea celor de la Dinamo. Noi o să vorbim despre ultimele meciuri directe ce pot avea influență și asupra acestui joc. În ultimul sezon cele două formații s-au întâlnit de 4 ori. 2 victorii au aparținut ieșenilor, o victorie pentru Dinamo în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate.

În 7 din ultimele 8 meciuri Dinamo Poli Iasi a marcat o singură formație. Tot în 7 din aceste ultimele 8 meciuri s-au marcat sub 2,5 goluri.

Ponturi Pariuri pentru Dinamo – Poli Iasi – Clasament Liga 1

 • Dacă alegem de la Betano un pariu cu numărul de goluri și rezultatul final. Dinamo să câștige și peste 1,5 goluri ne va aduce o cotă de 2,27.
 • Peste 29,5 faulturi în Dinamo Poli Iasi, la o cotă de 1.70 este un pariu ce nu trebuie ratat. Această  cotă este oferită tot de Betano.
 • Anticipăm un meci în care Dinamo va sta mai mult în ofensivă astfel că pariem la o cotă de 1.53 oferită de Superbet, că gazdele vor avea mai multe cornere în această seară.

Nu uita că înafară de Dinamo Poli Iasi ai și alte ponturi tari pe site sau pe pagina noastră de Facebook și grupul de Telegram. Vezi cotele oferite pentru Real-Atletico sau pentru United – City, de pildă. Pariază zi de zi alături de echipa noastră!

Alte ponturi utile:

FC Voluntari Dunarea Calarasi
Liga 1
03.06.2021
Stadionul Anghel Iordănescu
fc hermannstadt CS Mioveni
Liga 1
02.06.2021
Stadionul Gaz Metan
Sepsi fc viitorul
Liga 1
30.05.2021
Stadionul Municipal, Sf. Gheorghe
CS Mioveni fc hermannstadt
Liga 1
29.05.2021
Stadionul Municipal, Sibiu
Chindia fc viitorul
Liga 1
27.05.2021
Stadionul Municipal, Buzău
universitatea craiova Academica Clinceni
Liga 1
26.05.2021
Stadionul Ion Oblemenco