vs

Chindia Târgoviște vs CS Mioveni | Ponturi Baraj Liga 1 | 09.08.20

Chindia Târgoviște vs CS Mioveni este la prima vedere un meci nu foarte atractiv. Mai ales dacă este să-l comparăm cu partidele din Liga Campionilor, acolo unde tipsterii beturi.ro au făcut show, bifând cote frumoase, precum una de 3,30 la Bayern vs Chelsea, o alta de 12,50 la Barcelona vs Napoli sau una de 8 la Juventus vs Lyon. Însă miza uriașă implicată în această dispută de Baraj Liga 1 poate oferi un ritm mult mai bun decât se așteaptă microbiștii români, dar și amatorii ponturi fotbal în special.

Chindia Târgoviște vs CS Mioveni, Baraj Liga 1 2020

Pronosticuri Chindia Târgoviște vs CS Mioveni – Motivarea Ponturilor

CS Mioveni este o echipă care preferă jocurile în deplasare. Și în playoff-ul pentru promovare, Mioveni a fost salvată de victoriile obținute afară cu FC Argeș și Turris

Marea problemă a lui Chindia e că deobicei găsește greu drumul spre gol. Mai toate înfrângerile înregistrate în playout au venit fără ca trupa lui Săndoi să puncteze măcar o dată

Chindia Târgoviște a fost echipa care a trecut cel mai aproape de a câștiga un baraj de promovare, ajungând la penaltiuri cu FC Voluntari. Anul trecut, însă, FC Hermannstadt a câștigat la pas barajul cu reprezentanta ligii secunde, U Cluj

Fiind un baraj în dublă manșa, cel mai probabil antrenorii celor două formații vor miza pe un joc prudent în Chindia Târgoviște vs CS Mioveni

Cote Pariuri pentru Chindia Târgoviște vs CS Mioveni

  •  1.75 este cota oferită de Baumbet pentru o victorie a gazdelor, care poate fi utilă pentru biletul zilei.
  • 1.68 este cota de la Baumbet pentru ca Chindia Târgoviște vs CS Mioveni să aibă sub 2,5 goluri.

Chindia Târgoviște vs CS Mioveni – Provocarea Scor Corect

  • 1:0 scor corect are cota de 5,80 la efortuna, în vreme ce un rezultat de 1:1 primește cota de 5,70 la același operator.
  • 2.06 este cota oferită de Unibet pentru peste 3,5 cartonașe primite de CS Mioveni

Forma celor de la Chindia

Manșa tur a barajului pentru Liga 1 o găsește pe Chindia într-o postură mai puțin obișnuită pentru ea în ultima vreme. De la condamnată sigură la retrogradare, Chindia a primit o nouă șansă și, mai mult decât atât, ea este văzută drept favorită pentru „dubla” Chindia Mioveni.

Elevii lui Emil Săndoi nu au reușit să câștige decât 3 din ultimele 10 meciuri în Liga 1, înregistrând în rest numai înfrângeri. Victoria cu FC Voluntari din ultima etapă jucată în prima ligă poate avea darul de a trezi la viață gruparea dâmbovițeană, care a arătat că poate realiza lucruri mari și în victoria asupra celor de la Viitorul la jumătatea lunii iunie.

Înaintea meciului cu CS Mioveni, portarul Marian Aioani a declarat, conform gsp.ro: „Mioveni e o echipă periculoasă, dar nu vrem să stricăm noi obiceiul ca echipa de Liga 1 să câștige acest baraj. E totuși o diferență de valoare, de ritm de joc față de Liga 2 și vom profita de aceste atuuri. Eu sper că nu vom mai ajunge la penaltyuri, ca acum doi ani. În mod normal, trebuie să ne impunem clar. Acum am mai acumulat și eu experiență, sunt mai stăpân pe mine, asta mă va ajuta”.

Posibilul prim 11 pentru Chindia

Cel mai probabil, Emil Săndoi va trimite următoarea formulă de start: Aioani – Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu – Rață, Bic – Neguț, Barbu, Ivancici – Florea

Forma lui CS Mioveni

Playoff-ul pentru promvoarea în Liga 1 a fost un adevărat carusel emoțional. CS Mioveni a excelat în jocurile disputate în afară, dar a pierdut în schimb de două ori pe teren propriu. Mai ales înfrângerea din ultima etapă, acasă, cu Petrolul, a împiedicat echipa antrenată de Claudiu Niculescu să obțină promovarea directă. Ea putea pierde chiar și șansa de a disputa barajul, dacă Rapid nu înscria în minutele de prelungiri ale partidei cu Turris.

O schimbare ofensivă

Cunoscută pentru buna organizare defensivă în mandatul lui Mihai Stoica, CS Mioveni a devenit o formație mai interesată de gol de la revenirea lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică.

Referitor la disputa Chindia CS Mioveni, antrenorilor oaspeților a declarat pentru Digisport: ”Acum să vedem cum va fi la baraj. Va fi foare greu, mai ales că se va juca în dublă manșă. După mine, ar fi mai corect o singură manșă, pentru a se da șanse egale și echipei din Liga 2. Dar, oricum ar fi, va fi foare greu, mai ales că diferența de nivel este destul de mare față de Liga 1. Dar, ne vom juca șansa”

Posibilul prim 11 pentru CS Mioveni

Gruparea argeșeană va începe meciul de duminică cel mai probabil cu următorul 11: Croitoru – Beța, Burnea,  Gheorghe, Alexe – Rădescu, Costin, Șerban, Coșereanu – Ișfan, Balint

Dueluri cheie în Chindia Târgoviște vs CS Mioveni

Cei care caută ponturi pariuri trebuie să știe unde s-ar putea face diferența în meciul de duminică. Echipa noastră crede că principalul duel va fi cel al portarilor. Marian Aioani este unul dintre cei mai interesanți tineri portari din Liga 1, în vreme ce despre Flavius Croitoru putem spune fără teamă de a greși că a fost cel mai bun apărător al buturilor din liga secundă. Cine va fi mai inspirat duminică își va conduce echipa spe glorie.

Chindia Târgoviște vs CS Mioveni ar putea fi și un duel al jucătorilor de execuție. În astfel de meciuri live, diferența poate fi făcută de un șut bun de la distanță. Iar aici va fi de urmărit duelul direct între doi specialiști în goluri spectaculoase, Cristi Neguț de la Chindia, respectiv Raul Costin de la CS Mioveni.

Chindia Târgoviște vs CS Mioveni H2H (Head to Head)

Cele două grupări au un istoric relativ bogat de întâlniri directe, mai ales în liga secundă. Chindia a câștigat cinci dintre cele 10 meciuri live directe, Mioveniul reușind să se impună doar de trei ori. Datele problemei s-au schimbat însă mult de la ultima partidă directă, iar cei interesați de ponturi fotbal gratis ar putea profita de acest lucru.

Chindia – Mioveni – Cote ale Caselor de Pariuri

  • 1.65 este cota pe care o găsiți în oferta Superbet pentru peste 8,5 cornere.
  • Același operator oferă cota de 1.85 pentru peste 33,5 faulturi în Chindia Târgoviște vs CS Mioveni.
  • 1 pauză / 1 final are cota de 2.95 la Winmasters.
  • Tot Winmasters oferă cota de 2.30 pentru ca repriza cu cele mai multe goluri să fie cea secundă

Pariază inspirat alături de BETuri.ro pe cele mai interesant meciuri din România!