Cupa României
02.03.2021
Stadionul Municipal Buzău
Chindia Târgoviște
Universitatea Craiova
Chindia
vs
universitatea craiova
Scor corect oricând 0-1
1.72
Digisport, Telekomsport, Looksport+

Chindia – CSU Craiova | Ponturi Fotbal Cupa României | 02.03.2021

Chindia – CSU Craiova este meciul care deschide faza sferturilor din Cupa României. Cupa reprezintă cel mai ușor traseu spre câștigarea unui trofeu, dar și spre cupele europene. Acest joc are dublă încărcătură pentru U Craiova deoarece pe lângă faptul că asigură biletele pentru semifinale, meciul poate fi privit și ca o revanșă mult dorită.

În Bănie se vorbește de revanșă în fața unei echipe ce le-a administrat două înfrângeri în acest sezon. Ambele au fost administrate cu scorul de 1-0. În ultima etapă a Ligii 1 elevii lui Emil Săndoi au produs o mare surpriză întrucât, în viziunea tuturor specialiștilor, oltenii porneau ca favoriți.
Acum lucrurile stau total diferit deoarece este un singur meci și poate fi privit ca o adevărată finală. Totuși, atunci când adaugi acest meci pe biletul zilei trebuie să te gândești foarte bine deoarece este un meci deschis oricărui rezultat.

Motivarea Ponturilor Chindia Targoviste – CSU Craiova – Fotbal Cupa României

 • Chindia este singura echipă ce a reușit să marcheze în poarte oltenilor în ultimele șase partide disputate.
 • În 4 din ultimele 5 meciuri disputate de Chindia Targoviste s-au marcat sub 2,5 goluri.
 • Doar două înfrângeri are Chindia pe teren propriu în ultimele 9 meciuri.
 • În meciurile Craiovei din deplasare se înscriu foarte puține goluri. Dovadă stau ultimele lor 7 meciuri: în 6 din acestea s-au marcat sub 2,5 goluri.

Ponturi Fotbal Cupa României Chindia – CS U Craiova – Meciuri Cupa României

 • Primul pariu pe care l-am ales referitor la acest meci este cel pe calificarea Craiovei. Fie că va fi la capătul celor 90 de minute, 120 de minute sau chiar la loviturile de departajare noi credem că U Craiova se va califica. De la Superbet Sport vine o cotă avantajoasă de 1.47 privind calificarea oltenilor.
 • Un alt pariu cu șanse foarte mari de reușită este cel conform căruia în meci se vor marca sub 2,5 goluri. Pentru acest pronostic, Betano pariuri îți pune la dispoziție o cotă de 1.65.
 • Un rezultat de egalitate la pauză sau la finalul partidei (PSF X) îți va aduce o cotă de 1.65 oferită de Casa Pariurilor Online. Pune meciul asta pe bilet la acest operator și profită de oferta Bonus Cat Casa!

Forma echipei Chindia Târgoviște – Program Cupa României

Chindia a produs cea mai mare surpriză a ultimei etape din Liga 1. Datorită celor două victorii în meciurile directe, Chindia va începe această partidă cu un moral foarte bun. În meciul direct din ultima etapă din Liga 1, pentru Chindia, Paul Iacob a fost ,, demon și înger” deoarece a ratat un penalty, după care s-a revanșat și a marcat singurul gol al partidei.

Cu această victorie, Chindia încă speră la un loc de play-off, reușind să se apropie la 4 puncte de o poziție în TOP 6. În ultimele 8 meciuri disputate în toate competițiile Chindia are doar 2 victorii, cea contra Craiovei și cu Farul Constanța din Cupa României. Avantajul Chindiei și în acest meci este că Emil Săndoi cunoaște foarte bine formația din Bănie.

În drumul lor spre acest sfert de finală, Chindia a trecut de: Hermannstadt cu scorul de 2-1 și de Farul Constanța cu scorul de 3-0. Cu siguranță Chindia va adopta o tactică defensivă și în acest meci dar rămâne de văzut dacă va reuși să lovească pe contraatac.

Nici pentru meciul Chindia – CSU Craiova, Emil Săndoi nu ae absențe importante, astfel că cei mai importanți oameni vor fi pe teren la ora partidei.

Chindia – CSU Craiova – Posibilă formulă de start pentru gazde – Cupa României

La ora meciului este posibil să vedem pe Chindia în următoarea formulă de joc:

(4-4-2) Aioani – Pițian, Căpușă, Iacob, Dinu – Dulca, Rață, Iacob, Dumitrașcu – Popa, Florea.

Forma echipe U Craiova – Cupa României Meciuri

U Craiova a început să arate din ce în ce mai bine dar înfrângerea de la Buzău a luat prin surprindere pe toată lumea. Oltenii sunt acum la 7 puncte de prima poziție ocupată de FCSB și CFR Cluj. Înfrângerea contra Chindiei a fost prima a Craiovei în deplasare în Liga 1.

Dacă este să privim clasamentul Ligii 1, U Craiova este cea mai puternică formație rămasă în Cupa României, astfel că poate fi privită ca favorită la câștigarea trofeului. Marinos Ouzounidis a reușit să schimbe în bine jocul Craiovei, jucătorii arătând multă poftă de joc.

În drumul spre această fază a competiției, oltenii au trecut de: Progresul Spartac 5-0 și de FC Botoșani 1-0. Nici pentru această partidă terenul nu va fi unul perfect lucru ce va dezavantaja pe U Craiova.

Absențe U Craiova – Sferturi Cupa României

În fruntea listei de jucători indisponibili pentru acest meci este Cicâldău. El este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Alături de acesta, oaspeții nu se vor putea baza nici pe Bălașa, Ofosu sau Acka.

Posibil Prim 11 pentru U Craiova – Fotbal Cupa României

Oltenii vor alinia cea mai bună formulă de start pentru a se revanșa. O posibilă formulă de start ar putea să arate în felul următor:

(4-3-3) Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor, Camara – Baiaram, Căpățină, Ivan.

Meciuri directe Chindia – CSU Craiova – Meciuri Cupa României

În ultimul meci direct statisticile au fost în favoarea Craiovei dar din păcate pentru ei, au plecat fără punct. Suntem siguri că acel meci i-a făcut să-și dorească mai mult victoria acum. Statistica ultimilor meciuri directe arată în felul următor:

 • Chindia Targoviste – U Craiova 1-0 (Liga 1)
 • U Craiova – Chindia Târgoviște 0-1 (Liga 1)
 • Chindia – CSU Craiova 1-1 (Liga 1)
 • U Craiova – Chindia Târgoviște 1-0 (Liga 1)

În vara anului trecut cele două formații au mai disputat un meci amical încheiat la egalitate, scor 1-1.

Statistici interesante Chindia Targoviste – CSU Craiova – Cupa României

 • În toate întâlnirile directe din Liga 1 s-au marcat sub 2,5 goluri.
 • Ambele echipe au o medie egală de goluri pe meci de doar 1,7.
 • În ultimele 4 meciuri ale ambelor formații s-au marcat sub 2,5 goluri.

Cote pariuri pentru Chindia Targoviste – CSU Craiova – Meciuri Cupa României

 • Continuăm seria ponturilor și îți oferim un pont bazat pe cornere. Peste 8,5 cornere la o cotă de 1.65 este un pariu excelent ce vine de la Superbet.
 • Un gol după minutul 28:00 îți va dubla banii pariați. De la Betano vine un astfel de pariu ce îți aduce o cotă de 2.00.
 • Scor corect oricând 0-1 la o cotă de 1.72 pare un alt pariu atractiv de la Betano. Acest pariu înseamnă că oaspeții vor marca primul gol al partidei.

Concluzii

Meciul Chindia – CSU Craiova se anunță unul cu scântei. Dorința de victorie este una foarte mare din partea ambelor formații. Suntem siguri că miza partidei își va pune amprenta asupra jocului. Atunci când pariezi trebuie să privești cu atenție fiecare detaliu ce poate influența partida. Pe Beturi.ro găsești și alte ponturi pariuri foarte interesante. De pildă, am analizat pentru tine Juventus – Spezia, Man City – Wolves, dar și Concordia – U Craiova 1948. Spor la pariuri inspirate!