Liga 1
01.03.2021
Stadion Dr. Constantin Rădulescu
CFR Cluj
FC Argeș
CFR Cluj
vs
FC Arges
victorie gazde
1,42
sub 2,5 goluri
1,65
Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

CFR Cluj – FC Arges | Ponturi Fotbal Liga 1 | 01.03.2021

Ziua Mărțișorului aduce cadouri și pentru bărbați. Este vorba despre meciul dintre CFR Cluj – FC Arges care nu trebuie ratat de pe biletul tău de pariuri.

La prima vedere pare a fi un meci la discreția clujenilor, dar piteștenii au arătat că sunt o formație ce crește de la meci la meci. Chiar dacă după primele runde ale sezonului, înfrângerile veneau una după alta și FC Argeș părea o victimă sigură, se pare au reușit să întoarcă rezultatele hârtiei și acum se luptă chiar la un loc de play-off. Înainte acestei runde piteștenii sunt prima echipă sub linie. La acest joc vor avea un plus de motivație deoarece play-off-ul pentru o nou promovată este o adevărată performanță.

CFR Cluj – FC Arges se anunță un meci interesant și suntem siguri că gazdele nu vor avea un meci la discreție, chiar dacă la finalul celor 90 de minute vor fi în avantaj pe tabela de marcaj. Prezența în play-off a piteștenilor poate depinde de acest joc astfel că vor avea o doză în plus de determinare.

Motivarea Ponturilor CFR Cluj – FC Arges – Meciuri Liga 1

 • CFR Cluj va putea trece pe prima poziție a clasamentului în funcție de jocul rezultatelor. CFR poate fi avantajată de faptul că FCSB are un meci dificil la Botosani.
 • Clujenii au primit doar 12 goluri în cele 24 de runde disputate în acest sezon. Ei au cea mai bună defensivă.
 • FC Arges are o medie de 1 un marcat pe meci în acest sezon.
 • Deși poate părea ciudat, FC Arges este înaintea celor de la CFR Cluj în cadrul unui clasament al formei din ultimele 5 meciuri din Liga 1.

Ponturi pariuri CFR Cluj – FC Arges – Program Liga 1.

 • 1.42 este cota oferită de Superbet pariuri pentru ca CFR să se impună în cadrul acestui meci. Credem că valoarea gazdelor va face diferența.
 • Defensiva clujenilor este greu de învins. Din cauza acestui fapt vom miza pe faptul că în meci se vor marca sub 2,5 goluri. Am selectat această cotă de 1.65 din oferta Betano.
 • Poți să riști dacă ți tu simți la fel. Sfatul nostru este să mizezi pe o cotă de 2.12 din oferta Casa Pariurilor online. Pentru ca această cotă să fie una câștigătoare trebuie ca CFR să conducă atât la pauză cât și la finalul partidei: 1 pauză 1 final.
 • Betano îți pune la dispoziție o piață referitoare la cornere. Peste 8,5 cornere la o cotă de 1.75 o poți adăuga cu încredere pe biletul tău de pariuri.

Forma gazdelor în CFR Cluj – FC Arges – Etapa Liga 1

CFR vizează al patrulea titlu de campioană consecutiv. În acest moment clujenii sunt pe poziția a doua a clasamentului dar la egalitate cu cei de la FCSB. Clujenii nu au profitat de pasa slabă a FCSB-ului și nu au reușit să o depășească în clasamentul Ligii 1.

Cei de la CFR suferă la capitolul constanță în joc și în rezultate. În ultimele 3 etape ei au obșinuit trei rezultate diferite în fața unor adversari ca Botosani, FC Voluntari și Gaz Metan Medias.

Edi Iordănescu se poate afla în fața cele mai mari performanțe a carierei de antrenor dacă va reuși să îndeplinească obiectivul clujenilor, acela de a câștiga titlul de campioană.

În meciul contra Arges, este posibil să debuteze nou veniții: Sigurjonsson și Bordeianu.

Conform ultimelor informații venite din tabăra clujeană, CFR nu are absenți de marcă pentru acest joc.

Posibil prim 11 pentru gazde în CFR Cluj – FC Arges – Program Liga 1

(4-3-3) Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Gidea – Rondon, Debeljuh, Costache.

Forma oaspeților CFR Cluj – FC Arges – Etapa Liga 1

FC Arges și-a intrat mai greu în ritmul de joc. Așa cum am mai spus startul de sezon a fost unul de coșmar pentru piteșteni dar încetul cu încetul au simțit gustul victoriei. În acest an calendaristic au pus probleme foarte mari chiar și celor mai importante echipe care se află în lupta la titlu.

Mihăiță Ianovschi și Andrei Prepeliță se pare că au găsit formula câștigătoare la piteșteni. Formația oaspete a ajuns la un număr de 11 meciuri oficiale în care nu au simțit gustul înfrângerii. Oare FC Argeș va rămâne neînvinsă și după meciul din Gruia?

Argeșenii nu vor avea jucători indisponibili pentru acest joc.

Posibil prim 11 pentru oaspeți în CFR Cluj – FC Argeș Program Liga 1

Oaspeții vor adopta un joc defensiv încercând să lovească prin arma contraatacului. O posibilă formulă de start la piteștenilor ar putea fi următoarea:

(4-2-3-1) Greab – Tofan, Turda, Maric, Mușat – Șerban, Meza Colli – Barbu, Palic, Dumitru – Malele.

Meciuri directe CFR Cluj – FC Arges (H2H) – Program Liga 1

Statistica meciurilor directe ce merită luată în calcul este una foarte săracă. La capitolul întâlniri directe putem face referire doar la meciul tur, câștigat de CFR cu scorul de 2-0.

Statistici interesante pentru CFR Cluj – FC Arges – Meciuri Liga 1

 • Malele este cel mai bun marcator din jucătorii ce se vor afla în teren la acest meci cu 8 reușite.
 • 4 victorii și o remiză sunt ultimele rezultate înregistrate de FC Arges în deplasare.
 • FC Arges joacă un fotbal destul de închis cu puține goluri marcate sau primite. În ultimele 6 meciuri ale oaspeților s-au marcat sub 2,5 goluri.

Cote pariuri CFR Cluj – FC Arges – Etapa Liga 1

 • Ne așteptăm la un meci destul de strâns astfel că vor fi și destul de multe faulturi. Faulturile atrag după sine cartonașe galbene astfel că din oferta Betano am ales un pariu referitor la peste 5,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.87.
 • Mizăm pe o cotă de 3.30 pentru ca CFR să se impună la exact un gol diferență. Acest pariu este selectat tot din oferta Betano sport.

Concluzii

Ne așteptăm la un joc strâns dar cu CFR ca favorită, dar asta nu va însemnă că vor fi câștigători din start. Așa cum se vede și din statistici oaspeții sunt o echipă periculoasă și în orice moment pot surprinde. Rămâi pe BETuri.ro pentru pronosticuri fotbal zi de zi.