EURO 2020
28.06.2021
Estadio Nacional de Brasilia
Venezuela
Peru
venezuela
vs
peru
sub 2,5 goluri
1.55
00:00

Venezuela – Peru | Ponturi Copa America 2021 | 28.06.2021

Dionisie Rotaru
26 iunie 2021

Faza grupelor de la Copa America se apropie de final. Începe ultima rundă, care va trage linie asupra clasamentelor şi apoi vom cunoaşte tabloul fazelor superioare. La miezul nopţii vom asista la două meciuri ce vor începe de la aceeaşi oră. Este vorba despre duelurile Venezuela – Peru şi Brazilia – Ecuador. În această grupă A, a mai fost repartizată Columbia dar aceştia vor sta în ultima rundă.

Noi ne vom îndrepta atenţia spre meciul dintre Venezuela – Peru. La capătul acestui duel, ambele echipe pot fi calificate dar la fel de uşor una dintre ele poate fi eliminată. Astfel în acest joc ambele formaţii vor da totul pentru a obţine cele 3 puncte şi pentru a se califica mai departe

Venezuela şi Ecuador sunt la egalitate de puncte, pe ultimele două poziţii, iar această ultimă rundă poate schimba întregul clasament. Adversarele din acest meci au obţinut rezultate interesante la această ediţie de Copa America şi avem un meci deschis oricărui rezultat. Miza partidei este posibil să se vadă în evoluţia jucătorilor pe parcursul celor 90 de minute

Motivarea ponturilor Venezuela – Peru Copa America 2021

  • Venezuela a ajuns al 5 meciuri în care nu a simţit gustul victoriei. Astfel, forma slabă poate fi decisivă în acest meci.
  • Cu doar 2 goluri marcate, Venezuela are cea mai slabă ofesivă din această grupă.
  • Cu 7 goluri primite în cele 3 meciuri de până acum, Peru are cea mai permisivă defensivă a grupei.
  • În ultimele 3 meciuri directe dintre cele două formaţii s-au înregistrat rezultate de egalitate.
  • Ambele echipe au remizat cu scorul de 2-2 în faţa Ecuadorului.

Venezuela – Peru – Pronosticuri Fotbal Copa America

  • Aşa cum am mai spus miza partidei este una imensă pentru ambele formaţii. În opinia noastră meciul va fi unul închis în care ambele formaţii vor încerca să ţină măcar de un rezultat de egalitate. Pontul ales de noi vine de la Unibet pariuri online şi ne va face să mizăm pe faptul că în acest meci vor fi under 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.55.

Forma Venezuelei la Copa America 2021

Venezuela nu se prezintă deloc bine la Copa America 2021. Venezuelenii nu au facut un turneu fina deloc reuşit. În primul meci au avut ghinionul să întâlnească Brazilia care le-a administrat un 0-3 fără nici o speranţă pentr Venezuela. În următoarele meciuri au venit două rezultate de egalitate. Primul dintre ele a fost în faţa Columbiei 0-0, iar cel de-al treilea egal a venit în compania Ecuadorului 2-2. Se pare că problemele pe care le-au avut cu virusul Covid şi-au pus amprenta asupra jocului şi a rezultatelor.

Meciul contra Ecuadorului a adus şi singurele goluri pentru venezueleni. Ei au obţinut remizaprintr-un gol marcat în min 91. Jose Peseiro va avea o misiune destul de dificilă să acceadă cu echipa sa în faza următoare. Seria de 5 meciuri fără victorie, poate afecta moralul echipei şi în acest meci.

Criteriul de departajare la egalitate de puncte este golaverajul. Astfel şi în cazul unei înfrângeri venezuela se poate califica dar cum golaverajul lor este foarte slab, trebuie ca Brazilia să administreze Ecuadorului o înfrângere la multe goluri diferenţă.

Posibil prim 11 pentru Venezuela

Jose Peseiro ar putea începe meciul în următoarea formulă de start:

(5-4-1) Graterol – Gonzalez, Mago, La Mantia, Martinez, Cumana – Martinez, Moreno, Manzano, Casseres – Aristeguieta.

Peru este aprope calificată – Copa America 2021 – Venezuela – Peru

Peruanii mai pot pierde calificarea doar în cazul unui dezastru. Ei pot rămâne acasă doar dacă vor pierde acest joc şi dacă Ecuador va învinge pe Brazilia. Acest lucru este destul de greu să se realizeze, aprope spre imposibil.

Peruanii au acumulat 4 puncte în cele 3 partidei disputate. În primul joc al lor la Copa America au avut ghinionul să întâlnească pe Brazilia, în faţa cărora au pierdut cu scorul de 4-0. Apoi a urmat o victorie cu scorul de 2-1 în faţa Columbiei. Al treilea meci a adus şi o remiză cu scorul de 2-2 în faţa Ecuadorului.

Peruanii au unele probeleme în comaprtimentul defensiv deoarece au primit gol în fiecare meci de la Copa America. Dacă este să ne uităm pe meciurile anerioare disputate de Peru, observăm că ei au primit cel puţin un gol în ultimele 12 partide. Toate cele 4 goluri ale peruanilor de la acest turneu final au fost marcate de jucători diferiţi.

În cazul în care va obţine un rezultat de egalitate, Peru ar obţine locul secund în grupă ceea ce este foarte bine ţinând cont de adversarii alături de care a evoluat.

Posibil prim 11 Peru

Faţă de meciurile anterioare, tehnicianul celor din Peru este posibil să nu facă foarte multe modificări. O posibilă formulă de start a peruanilor este posibil să arate în felul următor:

(4-2-3-1) Gallese – Corzo, Ramos, Callens, Trauco – Tapia, Yotun – Carrilllo, Pena, Cueva – Lapadula

Venezuela – Peru Meciuri directe (H2H)

Ultimele 3 meciuri directe dintre cele 2 formaţii s-au încheiat la egalitate. Este posibil ca un egal în acest joc să mulţumească ambele echipe. Acest joc este cel de-al şaptelea duel direct de la Copa America. Un singur meci a fost câştigat de Venezuela cu mulţi ani în urmă.

Ponturi case pariuri Venezuela – Peru

  • Alegem un pont pe siguranţă ce ne aduce o cotă destul de avantajoasă. Am selectat din oferta celor de la Betano online o cotă de 1.36 pentru ca acest meci să se încheie cu un X2, Peru să nu piardă. Considerăm că şansele ca acest pariu să fie verde sunt foarte mari.
  • Tot de la Betano am ales un pariu conform căruia la pauză sau la finalul partidei se va înregistra o remiză. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.57.

Concluzii

Venezuela – Peru se anunţă a fi un meci cu o miză foarte mare. Ambele formaţii îşi vor apăra şansa de a accede în turul următor. Chiar dacă nu au în componenţă jucători precum selecționatele Argentinei sau Braziliei, nu înseamnă că acest meci nu va produce spectacol.

Pe Beturi.ro găseşti în continuare cele mai bune sfaturi dar şi pronosticuri pentru meciurile de la Euro şi Copa America. Pe grupul de Telegram BETuri găsești multe surprize – concursuri cu participare gratuită și oferte exclusive. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.

Alte ponturi utile:

tampa bay lightning new york islanders
NHL
02.04.2023
Amalie Arena
werder hoffenheim
Bundesliga
02.04.2023
Weserstadion
CS Mioveni Chindia
Superliga
03.04.2023
Stadionul Mioveni
schalke leverkusen
Bundesliga
01.04.2023
Veltins Arena
petra kvitova sorana cirstea
WTA
31.03.2023
Miami