Ligue 1
26.04.2024
Stade de la Mosson
Montpellier
Nantes
montpellier
vs
nantes

Montpellier – Nantes – Ponturi Pariuri Ligue 1 – 26.04.2024

davidzzz21
24 aprilie 2024

În cadrul etapei a 31-a din Ligue 1, fanii sunt așteptați să fie cu ochii pe duelul Montpellier – Nantes. Meciul va avea loc pe Stade de la Mosson din Montpellier, vineri seara, începând cu ora 22:00. Ponturi bune AICI!

Ponturi Montpellier – Nantes – Ponturi Pariuri Ligue 1

gets bet pariuri sportive
Ponturi Montpellier vs Nantes
Cotă 1.97

Pont Montpellier – Nantes: Final 1 – cotă 1.97 la Get’s Bet

Argumente pentru această alegere:

  • Forma gazdelor: Echipa gazdă se află într-o formă bună, înregistrând 3 victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele 5 meciuri. Această formă ridică încrederea și determinarea jucătorilor, făcându-i să fie mai pregătiți pentru meci.
  • Absențele lui Nantes: Echipa oaspete va fi lipsită de jucători importanți din cauza accidentărilor, cum ar fi Descamps, Ganago, Kadewere și Meupiyou. Absența acestor jucători cheie ar putea slăbi considerabil performanța echipei Nantes și ar putea crea o oportunitate pentru Montpellier.

Forma Montpellier – Pronosticuri Ligue 1

Înaintea partidei, Montpellier – Nantes, gazdele se află pe locul 12 în clasament, cu 36 de puncte obținute din 9 victorii, 10 remize și 11 înfrângeri. Ei au înscris 38 de goluri și au primit 42 în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri, Montpellier a înregistrat 3 victorii, o remiză și o înfrângere, forma lor fiind în creștere și destul de bună.

În ultimul lor meci, Montpellier a câștigat în deplasare la Reims, scor 1-2 în Ligue 1.

Pe lista de absenți a gazdelor se află Gueguin, Sacko și Saint-Luce, toți fiind accidentați.

Forma Nantes – Pariuri Ligue 1

La startul duelului Montpellier – Nantes, echipele oaspete ocupă locul 14 în clasament, cu 31 de puncte acumulate din 9 victorii, 4 remize și 17 înfrângeri. Ei au marcat 28 de goluri și au primit 48 în acest sezon, având al doilea cel mai slab golaveraj din campionat.

În cele mai recente 5 partide, Nantes a înregistrat două victorii și trei înfrângeri, dezvoltând o formă oscilantă și nesigură.

Înainte de Montpellier – Nantes, în ultima lor partidă, Nantes a fost învinsă acasă de către Rennes, scor 0-3 în Ligue 1.

De la oaspeți vor absenta Descamps, Ganago, Kadewere și Meupiyou, din cauza accidentărilor.

Istoricul Întâlnirilor Directe (H2H) – Ponturi Fotbal Ligue 1

În ultimele 3 întâlniri directe dintre cele două echipe, Montpellier a câștigat o dată (scor 0-3), iar Nantes s-a impus de două ori (scor 0-3 și 2-0 în ultimul duel).

Pronosticuri Montpellier – Nantes – Ponturi Ligue 1

În afară de pariul principal, o altă selecție sugestivă pentru acest meci ar fi:

Betano Pariuri
Ponturi Montpellier vs Nantes
Cotă 1.47

Pronostic Montpellier – Nantes: Total Goluri 2-4 – cotă 1.47 la Betano

Argumente pentru această selecție:

  • Istoricul întâlnirilor directe: În ultimele 3 întâlniri directe dintre cele două echipe, s-au înregistrat cel puțin 2 goluri în fiecare meci. Acest lucru indică faptul că meciurile dintre Montpellier și Nantes au avut tendința de a fi deschise, cu o bună producție de goluri.

Concluzii

Partida Montpellier – Nantes se anunță a fi una în care ambele echipe vor căuta să se impună. Oaspeții sunt într-o situație delicată, fiind la doar 3 puncte de zona roșie. Montpellier este echipa care prezintă forma mai bună. Cu 3 victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri, deci vor avea prima șansă la victorie. Din analiza clasamentului reiese că Nantes nu este echipa care să obțină remize. Ci mai degrabă să piardă, ori să câștige. Preconizăm un meci cu minim 2 reușite. Așa cum s-a întâmplat în fiecare din ultimele 3 dueluri directe, plus o victorie a gazdelor, datorită formei superioare.

Până să te decizi ce să pariezi la Montpellier – Nantes, nu rata cele mai bune ponturi pariuri fotbal puse la dispoziție de site-ul BETuri, la care se adaugă și analizele meciurilor de top din această săptămână precum:

Nu ezita să accesezi articolul nostru despre filmul documentar „În inima naționalei”. Tu pe cine mizezi? Te așteptăm și pe pagina de Facebook BETuri pentru mai multă inspirație! Să fie verde! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve