nottingham forest
luton town
Premier League
21.10.2023
City Ground
+3.5 Cornere Luton
1.65
17:00

Nottingham – Luton Town – Ponturi Premier League – 21.10.2023

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: mai 31, 2024
5/5 - (1 vote)

Etapa a 9-a din Premier League ne propune duelul Nottingham – Luton! Ne pregătim pentru o confruntare între două formații aflate în partea a doua a clasamentului din Anglia. Obiectivul principal al acestor echipe este în mod cert evitarea retrogradării. 

Partida se joacă sâmbătă, 21.10.2023, începând cu ora 17:00. Meciul de pe City Ground nu este televizat în România. Nu rata ponturile pregătite pentru Liverpool – Everton, Manchester City – Brighton, Chelsea – Arsenal sau Sheffield – Manchester United. Semifinalele de la CM Rugby ne aduc partida Argentina – Noua Zeelandă!

Ponturi Nottingham – Luton – Ponturi Premier League

superbet pariuri sportive
Ponturi Nottingham – Luton – Ponturi Premier League
Cotă 1.60
  • Avantajul de a juca pe teren propriu reprezintă un element esențial în vederea pontului oferit. Nottingham este o echipă care ne-a arătat momente foarte bun de joc în startul acestui sezon, mai ales pe City Ground. Credem într-o victorie a gazdelor cu ocazia acestui duel!
  • Ponturi Nottingham – Luton Town – Ponturi Fotbal Anglia – Victorie Nottingham – Cotă 1.60 la Superbet Pariuri Online. 

Formă Nottingham Forest – Rezultate Premier League

După 8 etape disputate pe plan intern, Nottingham Forest ocupă poziția a 13-a în clasament cu 9 puncte acumulate. Situația “pădurarilor” este departe de a fi una bună, însă echipa lui Steven Cooper arată ceva mai omogenizată decât în sezonul anterior. Un avantaj important pe care Nottingham pare să îl aibă în acest sezon îl reprezintă partidele disputate pe City Ground. Cu 2 egaluri și o victorie până acum pe teren propriu, Nottingham speră să evite retrogradarea grație jocului bun prestat acasă. Awoniyi este principalul pericol ofensiv din tabăra celor de la Nottingham. 

Formă Luton Town – Rezultate Fotbal Anglia

Înainte de partida Nottingham – Luton, nou promovata de lângă capitala Angliei este în căutarea unui nou rezultat pozitiv obținut pe teren străin. Prima victorie a celor de la Luton în Premier League vine după deplasarea la Everton, acolo unde jucătorii antrenați de Rob Edwards s-au impus într-un mod surprinzător. Evoluțiile lui Luton nu sunt tocmai rele, cu toate că formația a acumulat doar 4 puncte până acum. Spurs i-a învins greu în etapa trecută, iar jucători precum Carlton Morris sau Tahith Chong sunt capabili să destabilizeze apărări de top din Anglia. 

Pronosticuri Nottingham – Luton – Pariuri Premier League

Ponturi Nottingham – Luton – Ponturi Premier League
Cotă 1.65
  • Nou promovata din orașul Luton ne confirmă faptul că este o echipă ce funcționează pe stilul clasic englezesc. Jucătorii lui Luton caută în permanență fazele fixe, iar de cele mai multe ori, aceștia le și găsesc. 4 cornere pentru Luton în meciul cu Nottingham?! Noi spunem că merită încercat!
  • Pariuri Nottingham – Luton – Pronosticuri Premier League – Peste 3.5 cornere Luton – cotă 1.65 la Betano România. 

Concluzii

Duelul dintre Nottingham Forest și Luton Town este un duel al unor formații ceva mai slab cotate în campionatul Angliei. Cu toate acestea, nu putem spune că ne așteptăm la un meci dezamăgitor. Ba din contră! Credem că partida de sâmbătă va aduce în prim plan momente foarte bune de joc din partea ambelor tabere.

Hai pe Telegram BETuri dacă vrei mai multe ponturi tari! Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

gloria buzau
Sepsi
Superliga
22.07.2024
Stadionul Gloria
Dinamo Bucuresti
petrolul ploiesti
Superliga
21.07.2024
Stadionul Arcul de Triumf