Ponturi pariuri bune: Real vs Sevilla

A trecut foarte mult timp de când Spania La Liga nu a mai avut printre protagoniste alte echipe în afară de Real Madrid și de FC Barcelona. Astfel se nasc ponturi pariuri bune. Este adevărat că în ultimii șase-șapte ani Atletico Madrid, cealaltă echipă din capitala Spaniei a reușit să se interpune între cele două (un capionat câștigat în 2014 și două finale de Liga Campionilor în 2014 și 2016).

În acest peisaj, meciul dintre Real Madrid și FC Sevilla se anunță foarte tensionat. Partida se dispută sâmbătă, 19 ianuarie, începând cu ora 17:15 pe stadionul Santiago Bernabeu. Un pariu foarte bun, pe care îl găsim la Maxbet, este că ambele echipe marchează (cotă de 1.51 în prelive). Din acest punct de vedere, al golurilor marcate, Primera e un campionat ofertant, pe care nicio casă de pariuri online nu poate să-l ignore. 

Spania La Liga – ce se întâmplă cu oferta de la case de pariuri online

În tur, Sevilla a întrecut orice așteptări de ponturi pariuri bune și i-a învins de deținătorii Ligii Campionilor cu trei la zero. Golurile au fost atunci marcate de portughezul Andre Silva (de două ori) și de francezul Wissam Ben Yedder. Situația nu este mai roz nici acum pentru madrileni, care au infirmeria plină înaintea disputei cu andaluzii. Pe lista celor care e posibil să nu intre sâmbătă pe teren se află nume grele, de aceea pariorii pot profita de ponturi pariuri bune pe acest meci.

Printre numele care ar putea lipsi de la Real din meciul cu Sevilla se numără Gareth Bale, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Marco Asensio sau Toni Kroos. Nici situația din clasament nu e foarte roz pentru jucătorii lui Santiago Solari. De acest fapt au profitat și aceste case de pariuri online, care au modificat cotele în consecință.

Astfel, în meciul cu Sevilla, cota Realului la victorie în prelive este afișată de Maxbet la 1,74. Desigur că conturi la mai multe case de pariuri înseamnă șanse mai bune de a prinde cea mai avantajoasă cotă la momentul respectiv. Despre acest subiect am povestit în secțiunea știri.

Ponturi pariuri bune & situația din clasament

Casele de pariuri online o dau favorită la campionat pe Barcelona, care a strâns deja o diferență de 10 puncte față de Real și de Sevilla și de cinci puncte față de Atletico Madrid, principala urmăritoare. Maxbet oferă echipei lui Messi o cotă la titlu de 1.10, Real Madrid având o cotă de 12, iar Atletico 8.50. Spania La Liga este mai echilibrată ca niciodată, iar faptul că Real Madrid și Sevilla se luptă pentru locul al treilea e un argument important în mijlocul sezonului.

Riscul echipei care pierde este Acela că ar putea ieși, cel puțin pentru moment din zona de Liga Campionilor. Dacă Alaves se impune la Getafe, va fi cel puțin până la ora meciului dintre Real și Sevilla ocupantă a poziției a treia a podiumului. Presiunea va fi mare pe ambele combatante din partida de sâmbătă și numai din cauza acestui aspect.

Forma de moment și ultimele întâlniri

Aceste case de pariuri online observă faptul că nici una dintre echipe nu trece printr-o etapă senzațională a sezonului. Ambele echipe au mai degrabă un campionat mai degrabă mediocre. Sevilla are rezultate diverse în ultimele 5 partide (1 victorie, 2 egaluri și 2 înfrângeri), în timp ce Real Madrid a pierdut meciuri surprinzător cu Leganes și Real Sociedad.

Mai mult, în ceea ce privește disputele H2H, Sevilla s-a impus în ultimele trei din ultimeel cinci partied (ultimele două meciuri au fost câștigate tot de andaluzi. Alte pariuri pe care le poți încerca, ponturi pariuri bune de care merită să profiți sunt: victoria Realului la 1.74 (tot cotă de la Maxbet), peste 3 goluri la 1.84 (în caz de fix trei goluri banii se rambursează), dar și că real înscrie prima la 1.51.

Haideți să ne bucurăm de acest meci cu un bonus de bun venit de la Maxbet! 100 de lei gratis!