Pariuri Game of Thrones de la Maxbet online

pariuri game of thrones maxbet

Oferta valabila în perioada:
06/03/2019-18/05/2019

Există seriale bune, există serii excelente și există pariuri Game of Thrones, film care se diferențiază foarte mult de tot ce ai văzut până acum la televizor sau pe internet. Și pentru că ne apropiem de premiera ultimului sezon (aceasta va fi pe 14 aprilie 2019), nici bookmakerii nu puteau rata ocazia să ne facă așteptarea mai interesantă. Maxbet pariuri ne așteaptă cu o promoție specială pentru clienții noi. Ești pregătit să intri în lupta tronurilor?

Pariază 50 de lei pe Urzeala Tronurilor, folosind codul 50GOT. Maxbet online te ține în priză cu pariuri speciale, pariuri Game of Thrones. Vezi în continuare pașii pe care să îi urmezi pentru a urmări încă și cu mai multă atenție și energie episoadele serialului produs de HBO. Iată ce trebuie să faci pentru a te înrola pentru ofertă. Fie că o faci în armata (familia) Stark, Targaryen, Lannister sau Baratheon, vei avea numai de câștigat. Promitem să nu-ți dăm niciun fel de spoiler în oferta care urmează! Fii doar pe fază și citește cu atenție pașii pe care îi de urmat!

game of thrones pariuri maxbet

Termeni și condiții pentru campania de pariuri Game of Thrones

În primă fază, îți fac cont la Maxbet online. Trebuie să fie unul nou, să nu fii deja parte din echipa acestui cazinou online. Nu contează dacă e vorba de pariuri sau sloturi, important e să nu fi avut activitate anterioară. După crearea contului, urmează verificarea acestuia. Vei trece prin procedura de KYC (Know Your Customer), despre care cunoști deja foarte multe informații deja.  Următorul pas va fi acela de a introduce codul bonus 50GOT.

termeni si conditii maxbet online urzeala tronurilor

Nu te teme, nu e nimic complicat nici în acest pas. Imediat (în etapa următoare a procesului) vei fi creditat cu cei 50 de lei pentru a paria pe Urzeala Tronurilor. Practic, primești 50 de lei pe care să îi joci pe pariuri speciale. Poți afla mai multe despre ofertele Maxbet, dând click aici. Astfel, nu vei rata nicio ooprtunitate venită din partea acestui cazinou de top cu licență activă de la ONJN.

De asemenea, ține cont de câteva aspecte atunci când intri în minunata lume a acestei campanii. Îți poți confirma identitatea fie trimițând un mail (suport@maxbet.ro), fie direct printr-un mesaj pe Facebook Messenger către pagina MaxBet Online. Vei putea folosi bonusul doar în secțiunea de sport și nu în secțiunea de cazinou.

Valabilitatea bonsuului este de șapte zile, iar dacă nu este jucat în această perioadă, el va expira în mod automat. Dacă pariul tău pe Urzeala Tronurilor va fi câștigător, condițiile de rulaj vor fi în felul următor: cota minimă este 2, iar cea maximă 20, iar în cazul combo-urilor fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1,50.

De ce să mai ții cont

Înainte de retragere, rulajul trebuie făcut de 10 ori pe 10 pariuri distincte. De asemenea, suma maximă care poate fi transferat sub forma de câștig în portofelul tău după îndeplinirea turnoverului este de 250 de lei. Doar primul pariu plasat pe un eveniment (prelive sau live) va conta în rulajul bonusului tău. Nu vor fi luate în calcul pentru rulaj nici pariurile de tip Par/Impar, Draw No Bet, Asiatic. Motivul este unul destul de simplu, posibila omologare a pariului la cotă 1.

pariuri Game of Thrones maxbet online

Nici pariurile închise cu cash-out nu vor constitui parte a rulajului de la bonusul de pariuri Game of Thrones. Acestea nu sunt singurele pariuri speciale despre care am mai vorbit pe site-ul BETuri. Am prezentat într-un articol anterior alte pariuri speciale, și anume pariurile antepost, cu avantajele pe care acestea le oferă.  Echipa noastră e mereu atentă la tot ce mișcă nou în materie de pariuri spectaculoase. Nici Maxbet pariuri nu se lasă mai prejos în lupta cotelor competitive.

Pariuri speciale cu Urzeala Tronurilor

Indiferent care sunt favoriții tăi din serialul produs de HBO, va trebui să faci o analiză lucidă înainte de a paria într-o direcție sau alta. Sunt practic bani gratis, iar plasarea unui pariu inteligent, îți poate aduce o sumă frumoasă. Cele patru pariuri speciale pot fi private și ca modul tău de a privi evoluția poveștii, mai ales că se referă la aspect extreme de importante în evoluția filmului. Maxzbet pariuri a făcut din nou o treabă foarte profesionistă, fiind deschizători de drumuri în ceea ce privește pariurile special din România.

urzeala tronurilor promotie maxbet

Oferta Maxbet online/Game of Thrones

  • Cine va conduce Westeros la finalul sezonului al 8-lea? (atenție pericol de spoiler!) – Printre variantele expuse se numără și celebrul Jon Snow (You know nothing, Jon Snow), Sansa Stark sau Tyrion Lannister. Nu vă dăm cotele pentru a nu vă speria de posibile spoilere. Pariuri Game of Thrones este despre poveste și numai despre poveste.
  • Va ajunge Tyrion Lannister mâna noului conducător?. Aici cotele sunt foarte echilibrate, așa că pericolul de spoiler e destul de redus. Nu ai de ce te teme cu pariuri Game of Thrones
  • În ce episod va începe lupta dintre White Walkers și Westeros? O altă dilemă pe care ultimul sezon din Game of Thrones o va lămuri într-un fel sau altul. Nici aici nu vă dezvăluim cotele, pentru a vă lăsa pe voi să decideți când veți plasa pariurile.
  • Mai moare vreun dragon sezonul acesta? O întrebare grea pe care unii vor vrea să o evite, însă câteodată este bine să înfruntăm realitatea, chiar și în povești frumoase precum cea din Game of Thrones.
  • Cine va supraviețui la finalul sezonului 8? Și aici, orice indicație pe care v-aș oferi-o ar putea fi tratată ca spoiler.
  • Cine va muri în sezonul al optulea din Urzeala Tronurilor? Știu mulți oameni car fi foarte triști daă aș dezvălui aici firul narativ. Nu vreau să mă pun rău cu ei

Misiune îndeplinită pentr Maxbet pariuri și de această data. Acum  nu ne rămâne decât să recapitulăm puțin oferta. Primești 50 de lei pentru a paria pe Game of Thrones, serialul tău preferat. Ești alături de George R. R. Martin în scrierea poveștii!