Oferte Speciale

Casa de pariuri este un loc în care oamenii pot câștiga sume importante de bani dacă intuția nu îi va trăda. Pariurile cele mai frecvente din țara noastră sunt pe cele mai populare sporturi: fotbal, handbal, tenis, baschet dar și altele. Fiindcă numărul pariorilor este într-o creștere evidentă au apărut foarte multe case de pariuri stradale dar nici cele din mediul on-line nu au pierdut teren. Tot mai mulți operatori de pariuri încearcă să își atragă clienții prin tot felul de oferte speciale. Aceste bunusuri la prima vedere, vin în avantajul pariorului dar pentru a beneficia de acestea jucătorul trebuie să îndeplinească anumite condiții.

100 ron cashback Ofertă activă Revendică oferta

100RON Cashback Fara Conditii Rulare Efortuna Detalii Ofertă

3 selectii, 30% extra Unibet Ofertă activă Revendică oferta

3 selectii, 30% extra pentru pariurile din Liga I Detalii Ofertă

OFERTA-beturi-unibet-pronostic Ofertă activă Revendică oferta

Pronosticheaza primul marcator si minutul pentru a castiga Detalii Ofertă

freebet-sporting-bet Ofertă expirată

Exclusiv: Freebet pâna la 200 RON Zilnic pe Sportingbet la Cupa Mondială! Detalii Ofertă

cupa modiala 400 RON Pariu Fără Risc Ofertă expirată

Exclusiv: 400 RON Pariu Fără Risc pe Efortuna la Cupa Mondială! Detalii Ofertă

Netbet Cota 10 cupa mondiala Ofertă expirată

Exclusive: Cota 10 Pentru Orice Joc În Orice Zi a Campionatului Mondial Detalii Ofertă

Cupa Mondiala 50 RON Gratis Zilnic la Maxbet Ofertă expirată

Exclusiv: 50 RON Gratis zilnic pe Maxbet la Cupa Mondială Detalii Ofertă

Ofertă expirată

Mondialul Suporterilor 250.000 Lei Garantat Fara Extragere Detalii Ofertă

Ofertă expirată

Netbet 100.000 € pentru 500 de norocosi Detalii Ofertă

Netbet pronostic de 1 milion de euro Ofertă expirată

Netbet 1 Million World Cup Detalii Ofertă

Ofertă expirată

Maxbet Roland Garros 50 RON Zilnic Detalii Ofertă

Efortuna Romania Finlanda Ofertă expirată

Cota 10 Romania Castiga Detalii Ofertă

Unibet Oferte Speciale Ofertă expirată

10-30% extra profit - Premii totale de 60.000 RON Detalii Ofertă

Cupa României cu Efortuna Ofertă expirată

Cupa României - 25% In PLUS cu Freebet Detalii Ofertă

Efortuna Oferte Speciale PSG Troyes. jpg Ofertă expirată

PSG VS Troyes – Cota 10 PSG Marchează Detalii Ofertă

FCSB fotbal oferte exclusive efortune Ofertă expirată

Astra vs. FCSB. Victoria FCSB. Te bucuri de Cota 10! Detalii Ofertă

Condițiile de rulaj al bonusului diferă de la o casă de pariuri la alta. Majoritatea caselor de pariuri oferă bunusuri pentru pariuri la prima depunere sau un pariu în limita unei anumite sume. Este foarte important să aflăm dacă aceste bonus pariuri sunt făcute în interesul jucătorilor sau sunt tot pentru operatorii de pariuri on-line și off-line. Unele oferte sunt făcute pentru un anumit eveniment, ales de către bookmakeri, care presupun un pariu gratuit sau restituirea primului pariu pierdut. Despre aceste oferte speciale o să vorbim mai amănunțit în cadrul acestei secțiuni a site-ului.

Care sunt cele mai avantajoase bonus pariuri?

Fiecare jucător trebuie să se informeze atunci când pariază, asupra ofertelor de la casele de pariuri. Practic în fiecare zi apar noi oferte ale caselor de pariuri. Cele mai multe bonusuri pariuri sunt în mediul virtual dar acest lucru nu înseamnă că cele stradale nu au oferte la fel de atractive pentru jucători. Unele case de pariuri stradale au oferte prin care permit jucătorilor să piardă un eveniment dacă pariază un număr minim de meciuri. Totuși pentru a te califica pentru această ofertă casele de pariuri pun și condiția unei cote minime pentru fiecare eveniment pentru ca pariorul să aibă șanse de reușită mai mici. Atunci cand biletul la pariuri este pierdut doar pe un singur eveniment, pariorul primește mai puțin de 10% din câștigul inițial al biletului. Practic această ofertă este făcută doar să atragă pariorii deoarece câștigul este de partea caselor de pariuri.

  • În mediul on-line ofertele speciale sunt mult mai multe și mai populare în rândul pariorilor din România. Cele mai multe case de pariuri duc, putem spune, o luptă pentru atragerea jucătorilor. Acest lucru se poate face doar prin oferirea de bonus pariuri din ce în ce mai avantajoase. Bonus pariuri cele mai populare sunt cele pentru prima depunere. Astfel jucătorii care își deschid un nou cont la casele de pariuri beneficiază la prima depunere de o anumită sumă sub formă de bonus. Majoritatea caselor oferă acest bonus de 100% din valoarea primei depuneri până la o anumită sumă bine stabilită. Aici intervine avantajul pentru aceste case de pariuri deoarece oferă acea sumă sub formă de bonus pariuri. Bonus pariuri trebuie rulat de jucător de un anumit număr de ori pentru a putea să îl retragă. Casele de pariuri impus și o cotă minimă pentru ca bonusul încasat să fie rulat. Bonusurile de bun venit sunt foarte populare în rândul pariorilor din România.
  • Atunci când încasăm un bonus pariuri nu trebuie să ne avântăm la cel mai mare. Trebuie să analizăm toate variantele pentru a vedea care este cel mai ușor de încasat și să nu ne lovim de un rulaj exagerat care ne poate duce spre pierdere. În concluzie trebuie să citim cu foarte mare atenție termenii și condițiile de acordare a acestor bonusuri.

Recomandarea unui prieten către casele de pariuri ne poate aduce și nouă un avantaj. Unele case de pariuri oferă un bonus pentru cine aduce un membru nou. Bonusul este sub forma unui procent din suma pe care acesta o depune în cont. Această ofertă specială nu mai este foarte populară în rândul caselor de pariuri din țara noastră.

Free-bet-ul este o altă metodă a caselor de pariuri de a își atrage clienții. Această formă de bonus pariuri a fost înlocuită în ultima perioadă de cei mai mari operatori de pariuri sportive din țara noastră. Un free-bet presupune acordarea unei anumite sume (în general destul de mică) pentru parior. Aceasta avea rolul de a atrage noi jucători și de a se familiarize cu oferta acelei case de pariuri. În această perioadă free-bet-ul a fost înlocuit cu bonusurile despre care am vorbit mai sus deoarece sunt în avantajul operatorilor de pariuri.

Operatorii de pariuri on-line sunt în continuă dezvoltare și țin pasul cu tehnologia. Este mult mai comod pentru un parior să plaseze un pariu de acasă din fotoliu decât să se deplaseze la cea mai apropiată casă de pariuri off-line. Un pariu se poate face direct de pe tabletă, laptop sau chiar de pe talefonul mobil deoarece casele de pariuri au o platformă accesibilă tuturor. În plus există posibilitatea parierii live care îi atrage foarte mult pe amatorii de pariuri live. În plus și depunerea dar și retragerea se poate face foarte simplu. Cea mai simplă metodă de depunere este cea prin transfer bancar. Retragerea de la aceste case de pariuri se poate face în cel mult 24 de ore în timp ce depunerea se realizează instantaneu. Din acest motiv casele de pariuri s-au dezvoltat foarte mult în mediul on-line.

Unde ne informăm despre ofertele speciale?

Informarea despre bonus pariuri se poate face destul de ușor dar este cel mai important lucru atunci când alegem la ce casele de pariuri la care să jucăm. Nu este foarte greu să ne informăm despre ofertele caselor de pariuri on-line și off-line. Pe majoritatea site-urilor se poate face acest lucru, dar este foarte important ca informațiile pe care le căutăm să fie actualizate în timp real și corecte. Cel mai indicat lucru ar fi să ne informăm direct pe site-ul caselor de pariuri sportive. Acolo putem să găsim cele mai bune informații deoarece ofertele se pot modifica de la o zi la alta. Pentru casele de parirui off-line ne putem informa atât de pe site dar și de la operatorii din teren care ar treui să fie puși la punct cu ofertele speciale. Informarea este foarte importantă înainte de a opta pentru o anumită ofertă la casele de pariuri deoarece dacă am optat pentru o anumită ofertă nu ne mai putem răzgândi. O casă de pariuri aleasă corect ne poate duce mult mai ușor către câștigul la care visăm. Totuși cel mai important lucru pentru a câștiga la pariuri sportive este să încercăm să intuim cât mai multe rezultate.

Ofertele speciale pentru pariurile live

Pariurile live sunt din ce în ce mai populare în rândul jucătorilor din România deoarece se poate paria în timp real pe un eveniment aflat în desfășurare. Oferta este una mult mai bogată pentru pariurile live. Foarte multe case de pariuri oferă posibilitatea primului pariu live gratuit. Acest lucru este pentru a se familiariza noii jucători cu parierea live. Totuși primul pariu live gratuit care se oferă are o miză maximă dar și o cotă minimă. Dacă pariorul se va încadra în aceste condiții (sau pot fi și altele) atunci pariul se va califica în oferta împusă de case de pariuri.

  • Un alt avantaj al caselor de pariuri on-line (chiar dacă nu poate fi numit ofertă) este cel al posibilității retragerii. Atunci când pariem on-line nu ne este luat impozitul pentru câștig în timp ce în mediul off-line pentru orice fel de câștig ne este luat impozitul. Printre ofertele despre care am vorbit, ale mediului on-line descoperim încă un avantaj. Chiar dacă a prima vedere acesta pare unul destul de mic cu timpul putem pierde sume importante de pe urma impozitului.  Practic putem spune că în mediul on-line putem paria fără comision.
  • Chiar dacă primim banii instant de la ghișeu pariurile off-line, avantajele pe care le au pariurile on-line cântăresc foarte mult în balanță atunci când alegem casa de pariuri la care să jucăm la pariuri.

Atunci când este un eveniment sportiv important de nivel mondial unele case de pariuri oferă o anumită sumă pe care pariul să o plaseze pe acel eveniment. În concluzie trebuie să alegem acele case de pariuri care nouă ni se par a fi mai avantajoase pentru noi. Fiecare parior poate interpreta bonusurile oferite în modul său de pariere. Indiferent de ofertele pe care le au casele de pariuri doar noi suntem aceeia care putem să câștigăm. Doar pronosticurile corecte ne pot duce pe acest drum. Este adevărat că și ofertele caselor de pariuri ne pot influența pozitiv drumul nostru spre câștig. Atunci când alegem să depunem o anumită sumă la o casă de pariuri este important să cerem și părerea unor specialiști sau chiar a prietenilor deoarece orice sfat ne poate fi de ajutor. Cu cât culegem mai multe informații cu atât ne va fi mai ușor să ne familiarizăm cu o anumită casă sau un anumit bonus la pariuri.

Echipa Beturi.ro vă recomandă să luați în calcul toate variantele de oferte pentru că nu știm niciodată unde putem găsi cea mai bună ofertă pentru bonus pariuri. Să nu uitați să mizați doar sumele de care dispuneți pentru a face acest lucru și niciodată să depășească bugetul dumneavoastră. Pariază responsabil!