calendarul de crăciun vlad cazino
Ofertă valabilă: 01 - 24.12.2021
Maria Sorescu
1 decembrie 2021

Calendarul de Crăciun Vlad Cazino 2021

Intră în spiritul Sărbătorilor cu calendarul de Crăciun Vlad Cazino. Bucură-te de diferite premii deschizând zilnic câte un cadou din acest advent calendar Vlad Cazino!

vlad cazino
Câte un cadou în fiecare zi de la Vlad Cazino!
Free spins, vouchere cash și multe turnee!

De Sărbători, Vlad Cazino te răsplătește cu un cadou în fiecare zi între 1 și 24 decembrie. Profită și tu de rotiri gratuite sau buy-in-uri la turnee de Poker și multe alte surprize!

Premiile pregătite vor încânta până ce și jucătorii care nu sunt fani ai Crăciunului, așa că vezi ce bonusuri ți-a pregătit vampirul Vlad. Află mai jos mai multe detalii despre această nouă promoție de top de la Vlad Cazino!

În ce constă Calendarul de Crăciun Vlad Cazino?

Acest Vlad Cazino advent calendar vine cu 24 de cadouri care trebuie desfăcute până vine Crăciunul. Jucătorii au dreptul să deschidă un cadou pe zi care poate consta în diverse premii în perioada 1-24 decembrie.

În funcție de cadoul pe care îl deschizi, te poți bucura de premii Vlad Cazino precum:

  • Turnee de sloturi;
  • Turnee de live casino;
  • Rotiri gratuite Vlad Cazino;
  • Tichete gratuite la turnee de Poker;
  • Vouchere cash pentru Bingo;

Rotirile gratuite vin cu o miza versatilă care poate începe de la 0.10 RON până la sute de lei. În același timp, buy-in-ul la turneele de Poker este cuprins între 1 și 100 EUR. Cât despre ticketele de bingo, ele pornesc de la 0.20 RON.

Ține minte că fiecare cadou vine cu un set de reguli care trebuie respectate. Ca să vezi condițiile trebuie să apeși pe iconița care apare după deschiderea cadoului. O fereastră de tip pop-up se va deschide și vei găsi reguli precum condiții de rulaj, restricții de jocuri, depunere minimă, perioada de disponibilitate a premiului, etc. Acolo vei găsi inclusiv pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a activa bonusul oferit.

Nu uita că fiecare cadou în promoția Calendarul de Crăciun Vlad Cazino este disponibil exclusiv în ziua în care trebuie deschis. Ai timp până la finalul zilei, ora 23:59 să profiți de premiul primit. Dacă întimpini probleme, nu uita că ai la dispoziție diverse metode de contact Vlad Cazino.

Cine poate participa?

Calendarul de Crăciun Vlad Cazino este disponibil pentru toți jucătorii. Indiferent dacă ești sau nu înregistrat pe platformă, toți membrii cazinoului au dreptul să deschidă cadouri. În cazul în care ești deja înregistrat, tot ce trebuie să faci este să accesezi contul și să profiți de promoție.

Cei care nu sunt încă membri trebuie să completeze formularul de înregistrare de pe site. Apasă pe butonul “Profită acum!” pentru a accesa pagina cazinoului. De acolo poți completa formularul de înregistrare pentru a putea beneficia de ofertă. Procesul de înregistrare Vlad Cazino este unul simplu și durează câteva minute. Cazinoul solicită câteva informații personale precum nume, prenume, vârstă, adresă, email, etc.

Un pas important pe care trebuie să îl iei în considerare este faptul că trebuie să iți validezi contul. Jucătorii care nu fac asta nu pot beneficia de calendarul de Crăciun Vlad Cazino. Asigură-te că folosești informații corecte și adevărate atunci când te înregistrezi. Procesul de validare al contului constă în încărcarea câtorva documente precum o copie după buletin în secțiunea specială. Documentele vor fi verificate în decurs de câteva zile lucrătoare.

Și dacă te înregistrezi, trebuie să știi că ai și un bonus de bun venit Vlad Cazino de excepție: 1500 RON + 200 rotiri gratuite!

Concluzii

Dacă vrei să încerci ceva diferit, calendarul advent Vlad Cazino este perfect pentru asta. Deschide zilnic câte un cadou din Calendarul de Crăciun Vlad Cazino și bucură-te de premiile inedite care te așteaptă. Vampirul Vlad și ajutorul lui porcușor au pregătit zeci de rotiri gratuite care să-ți facă sărbătorile mai frumoase.

Explorează și celelate pagini de pe BETuri.ro pentru mai multe oferte speciale la cazino sau pariuri.