321 Rotiri Gratuite MaxBet
Ofertă valabilă: 03.11.2021 - 31.12.2022
Cristi Geiger
1 ianuarie 2022

Revendică 321 Rotiri Gratuite Maxbet la crearea contului de jucător!

Jucătorii noi care se decid să devină membrii ai acestui cazinou se pot bucura de 321 rotiri gratuite Maxbet fară a face o depunere în cont. Continuă să citești pentru a afla cum poți revendica oferta.

Maxbet Pariuri
Profită de 321 rotiri gratuite la Maxbet!
Bonus fără depunere pentru clienții noi!
Cod bonus: 321FREESPINS
 • Fă-ți un cont la operatorul Maxbet pornind de la butonul „Profită acum!” de pe această pagină;
 • Introdu codul promoțional „321FREESPINS” în rubrica de coduri promoționale la înregistrare;
 • Bucură-te de 321 de rotiri gratuite oferite de Maxbet pentru tine!

Cum să activezi oferta 321 Rotiri Gratuite MaxBet?

Primul pas pentru a revendica aceste 321 rotiri gratuite Maxbet este să apeși pe butonul promoțional de pe această pagină. Odată ce faci asta, vei fi redirecționat pe site-ul cazinoului unde trebuie să iți creezi un cont.

Procesul de înregistrare Maxbet constă în trei pași simpli unde ești nevoit să oferi detalii precum:

 • Numele și prenumele complete;
 • Adresa de email valabilă;
 • Codul numeric personal (CNP);
 • Număr de telefon;
 • Nume de utilizator;
 • Parola;
 • Adresa completă de rezidență.

După crearea contului, vei fi nevoit să treci printr-un proces de verificare numit “Know Your Customer” înainte de a revendica aceste free spins Maxbet. Tot ce trebuie să faci este să încarci o poză cu buletinul tău în secțiunea specială de verificare a contului. O alternativă este să trimiți poza prin email la adresa suport@maxbet.ro. Ține minte că ai la dispoziție 30 de zile de la creare contului să finalizezi cu succes acest pas. Dacă nu te descurci, nu ezita să contactezi echipa de suport Maxbet.

Important: În anumite situații cazinoul poate solicita documente adiționale pe lângă actul de identitate pentru a putea verifica contul.

Un ultim pas ca se revendici aceste 321 rotiri gratuite Maxbet este să folosești un cod bonus Maxbet pentru a activa oferta. Ca să faci acest lucru, accesează secțiunea “Bonusuri Disponibile” și introdu codul “321FREESPINS”.

Reguli 321 Rotiri Gratuite Maxbet

Maxbet 321 rotiri gratuite vin cu un set de reguli ce trebuie respectate pentru a avea o sesiune de joc fără probleme.

În primul rând, ține cont de faptul că această promoție este disponibilă doar în perioada 03.11.2021 – 31.12.2021. Odată ce activezi cele 321 rotiri gratuite Maxbet, ai la dispoziție 3 zile să le folosești și să îți retragi câștigurile. În cazul în care nu faci asta în timp util, suma bonusului și câștigurile aferente vor fi retrase din balanța contului.

Acest bonus fără depunere Maxbet este disponibil doar pentru anumite jocuri dezvoltate de Pragmatic Play. Poți juca Power of Thor: Megaways, Gates of Olympus, The Hand Of Midas, Gems Bonanza, Sweet Bonanza. Miza maximă cu care te poți juca folosind aces bonus este de 25 RON.

Oferta vine cu o condiție de rulaj obligatorie de 40 de ori. Jucătorii care încearcă să își retragă câștigurile fară a îndeplini această condiție, riscă să le fie confiscate. Același lucru se întâmplă și cu valoarea bonusului.

Important: Condiția de rulaj la ofertele de cazinou poate fi îndeplinită exclusiv la jocurile aflate în secțiunea “Cazino”.

La fel ca în cazul bonusurilor de Pariuri, cele de Cazino pot fi rulate doar la jocurile din secțiunea de Cazino.

Profită și tu de free spins de la Maxbet!

Odată ce îndeplinești toate condițiile necesare pentru a putea face o retragere, ține cont de faptul că tranzacția maximă pe care o poți face este de 500 RON. Orice câștig peste această sumă va fi retras din cont. Până să poți face o retragere, trebuie să faci o depunere în cont de cel puțin 100 RON. Pentru a vedea cum se face o depunere Maxbet, poți citi ghidul pe pagina noastră.

Nu în ultimul rand, ține minte faptul că această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii noi. Cele 321 rotiri gratuite Maxbet pot fi revendicate o singură dată pe persoană, adresă de domiciliu, adresă de email, număr card credit/debit sau adresă IP.

Concluzii

Acum că știi toate detaliile necesare despre aceste rotiri fără depunere Maxbet apasă pe butonul “Profită acum!” și accesează site-ul cazinoului. Nu uita că oferta poate fi revendicată doar după validarea contului.

Dacă mai vrei să te bucuri și de alte oferte în genul la aceste 321 Rotiri Gratuite Maxbet, aruncă o privire pe pagina aceasta. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit numeroase bonusuri fară depunere cazino și oferte speciale pariuri.

Maxbet Pariuri
Profită de 321 rotiri gratuite la Maxbet!
Bonus fără depunere pentru clienții noi!
Cod bonus: 321FREESPINS
 • Fă-ți un cont la operatorul Maxbet pornind de la butonul „Profită acum!” de pe această pagină;
 • Introdu codul promoțional „321FREESPINS” în rubrica de coduri promoționale la înregistrare;
 • Bucură-te de 321 de rotiri gratuite oferite de Maxbet pentru tine!