20 rotiri gratuite magic jackpot
Cristi Geiger
23 aprilie 2022

20 rotiri gratuite Magic Jackpot la înregistrare – Fără condiții de rulaj

5/5 - (6 votes)

Devino membru Magic Jackpot și revendică 20 rotiri gratuite Magic Jackpot fără a face o depunere. Continuă să citești pentru a putea vedea de ce beneficii te poți bucura la prima depunere făcută.

magic jackpot online
20 rotiri gratuite de la Magic Jackpot!
Ofertă fără condiții de rulaj!
 • Fă-ți un cont la Magic Jackpot pornind de la butonul de „Profită acum!”
 • Verifică-ți contul creat
 • Primești 20 rotiri gratuite, fără rulaj!
 • Profită apoi și de bonusul de bun venit!

Magic Jackpot bonus fara depunere – 20 rotiri gratuite Magic Jackpot

Cei care doresc să revendice acest Magic Jackpot bonus fară depunere trebuie doar să apese pe butonul “Profită acum!”. Însă, înainte de a activa această ofertă, trebuie să mai știi câteva aspecte.

Pe laga faptul că oferta se activează la înregistrare, nu există condiții de rotire. Acest bonus Magic Jackpot fară depunere vine fară condiții de rulaj obligatorii. Asta înseamnă că după ce ai terminat cele 20 rotiri Magic Jackpot, iți poți retrage câștigurile direct. Pentru mai multe detalii despre cum să faci o plată Magic Jackpot, accesează articolul dedicat de pe site.

Aceste Magic Jackpot rotiri gratuite sunt creditate automat la crearea contului. Jucătorii se pot bucura de runde la anumite jocuri. Platforma vine cu o colecție diversificată de produse, având peste 900 sloturi disponibile. Vei găsi aici jocuri de la provideri precum EGT, Relax Gaming, Play’N Go, Pragmatic Play, Big Time Gaming și mulți alții.

Cum să revendici cele 20 rotiri gratuite Magic Jackpot

Cum iei cele 20 rotiri de la Magic Jackpot? Procesul de revendicare este unu simplu întrucât tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont nou Magic Jackpot. Pentru a te putea înregistra, trebuie să completezi formularul de înscriere cu date precum:

 • Nume și prenume;
 • Data nașterii;
 • Adresa de rezidență;
 • Cod numeric personal;
 • Număr de telefon;
 • Adresa de e-mail.

Jucătorii trebuie să vină și cu un nume de utilizator și o parolă care vor fi folosite de fiecare dată când accesezi contul.

Atunci când te înregistrezi, ia în considerare faptul că platforma va verifica datele furnizate de către tine. Dacă folosești informații false sau greșite, riști să ai accesul restricționat pe site. Cazinoul poate solicita documente care să dovedească că ai vârsta legală de a paria, dar și de a-ți confirma identitatea. Aceste verificări pot avea loc oricând pe perioada de valabilitate a contului. Dacă jucătorul nu furnizează în termen de 30 de zile documentele solicitate, cazinoul are dreptul să închidă contul.

Important: Nu poți depune mai mult de 200 EUR (sau echivalentul) sau să retragi orice sumă până ce datele contului nu sunt verificate cu succes.

Nu uita să arunci o privire asupra secțiunii de Termeni și Condiții ale caiznoului înainte să revendici oferta. Promoțiile vin cu diferite reguli care trebuie respectate pentru a avea o sesiune de joc fără probleme. Profită de acest bonus fără depunere de la Magic Jackpot!

Cum să eviți abuzul de bonusuri?

Înainte de a revendica cele 20 rotiri gratuite Magic Jackpot, ține cont de faptul că există anumite practici care pot fi considerate “abuz de bonus”. Câteva exemple sunt:

 • Încălcarea termenilor și a condițiilor impuse de cazinou;
 • Pariatul doar cu bonusuri în timp ce depunerile cu bani sunt retrase;
 • Jucătorul plasează pariuri cu o miză ce depășește 25 lei.

În cazul în care cazinoul identifică un jucător care a comis astfel de practici, platforma va reține bonusul și câștigurile aferente. Pe lângă asta, platforma are dreptul să blochese accesul unui membru la promoții și să închidă contul de jucător.

Ce primești la prima depunere?

Pe lângă cele 20 rotiri gratuite Magic Jackpot, jucătorii se pot bucura și de un bonus de bun venit. Ca să poți activa această ofertă, trebuie să faci un depozit în cont de minimum 50 lei. Odată cu această tranzacție vei primi un bonus de bun venit Magic Jackpot de 100% până la 900 lei. Pentru cei care doresc să se joace în continuare și fac și cea de a doua depunere, cazinoul a pregătit un bonus de 50% până la 600 lei.

Adițional cazinoul oferă 100 de rotiri la prima depunere. Fiecare rundă vine cu a valoare de 0.50 lei. Acestea vor expira în 30 de zile de la înregistrare. Rotirile cu depunere vor fi creditate în seturi de câte 10 pe zi.

Odată cu verificarea contului vei mai primi 500 de rotiri care vin cu a valoare de 0.05 lei per spin. Jucătorii au la dispoziție 3 zile din momentul activării pentru a le folosi.

Condiții de rulaj pentru oferta de bun venit

Spre deosebire de cele 20 rotiri gratuite Magic Jackpot, această ofertă vine cu condiții de rulare obligatorii care trebuie îndeplinite în maximum 30 de zile de la creditare. Cei care nu fac asta vor avea bonusul și orice căștig rezultat din el anulate.

Ca să poți retrage câștigurile, trebuie să rulezi de 25x suma bonusului a a depunerii făcute. Cei care solicită o retragere înainte de a îndeplinii condițiile de rulare vor avea bonusul și câștigurile anulate. Ține minte că nu toate jocurile contribuie la fel.

Tipul joculuiContribuția personală
Sloturi100%
Cazino Live10%
Jocuri de masă5%
Jackpoturi0%

Magic Jackpot 20 rotiri concluzie

Ce poate fi mai plăcut decât un bonus fară depunere și condiții de rulaj? Alătură-te acestui cazinou și bucură-te de 20 rotiri gratuite Magic Jackpot. Dacă iți place platforma, fă o primă depunere și profită de un pachet de bun venit format din bani și runde gratuite.

Nu uita să arunci o privire și peste celelalte oferte disponibile pe BETuri.ro. Ți-am pregătit numeroase promoții fară depunere, inclusiv pentru pariuri sportive. Hai alături de noi pe Facebook și Telegram BETuri pentru un plus de informație!

magic jackpot online
20 rotiri gratuite de la Magic Jackpot!
Ofertă fără condiții de rulaj!
 • Fă-ți un cont la Magic Jackpot pornind de la butonul de „Profită acum!”
 • Verifică-ți contul creat
 • Primești 20 rotiri gratuite, fără rulaj!
 • Profită apoi și de bonusul de bun venit!