magic jackpot bonus de bun venit
Cristi Geiger
27 octombrie 2023

Magic Jackpot bonus de bun venit – 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite!

5/5 - (4 votes)

Ce-ai spune de un cadou de casă nouă de 2400 Lei, dar și 600 rotiri gratuite? Magic Jackpot bonus de bun venit este oferta pe care nu ai voie s-o ratezi!

magic jackpot online
Magic Jackpot bonus de bun venit – 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
Profită de ofertă și intră și tu în universul Magic Jackpot!
 • Apeși pe butonul „Profită acum!” și îți deschizi cont;
 • Efectuează prima depunere;
 • Selectează bonusul pentru revendicare;
 • Verifică în contul tău de jucător că ai primit banii și rotirile gratuite;
 • Bucură-te de experiența Magic Jackpot!

Citește acest articol pentru a cunoaște oferta cu care te întâmpină Magic Jackpot. Aici vei afla în ce constă, pașii de revendicare și condițiile pentru revendicare și retragere Magic Jackpot. Vei observa că Magic Jackpot bonus de bun venit este mai complex decât alte oferte de înregistrare, dar este și unul dintre cele mai avantajoase.

Magic Jackpot bonus de bun venit – în ce constă?

Magic Jackpot îți poate oferi până la 2400 RON bonus la primele trei depuneri și încă 600 rotiri gratuite la jocurile Shining Crown, Hot To Burn, 20 Super Hot respectiv Burning Hot. Bonusul este oferit după cum urmează:

 • La prima depunere: 100% bonus până la 1000 RON.
 • La a doua depunere: 80% bonus până la 800 RON.
 • La a treia depunere: 60 % bonus până la 600 RON.

Dacă vei depune valorile maxime pentru a profita din plin de bonus, vei primi în total 2400 RON! Înafară de acești bani bonus, vei primi și Magic Jackpot rotiri gratuite. Acestea se acordă în felul următor:

 • 200 runde gratuite Shining Crown: sunt oferite la prima depunere, câte 40 pe zi timp de 5 zile consecutive.
 • Alte 100 rotiri gratuite Hot To Burn sunt oferite, instant, la cea de-a doua depunere;
 • Încă 100 Free Spins 20 Super Hot sunt oferite instant, la cea de-a treia depunere;
 • 200 runde gratuite Burning Hot sunt oferite la validarea contului de jucător. Se oferă toate în același timp;

Acestea sunt liniile generale ale acestei oferte la înregistrare. Desigur, nu trebuie neapărat să depui maximul. Spre exemplu, prima depunere poate să fie de 100 RON, caz în care vei primi încă 100 RON de la Magic Jackpot. La a doua depunere poți alimenta contul tot cu 100 RON, dar de data aceasta vei primi doar 80 RON.

Pașii pentru revendicarea bonusului de bun venit

Pentru a ajunge să revendici Magic Jackpot bonus de bun venit, nu trebuie să faci chiar atât de mult. Urmărește pașii de mai jos:

 1. Plecând de la premiza că ai deja un cont deschis, efectuează prima depunere cu metoda aleasă de tine.
 2. Selectează bonusul pentru revendicare.
 3. Verifică în contul tău de jucător că ai primit banii și rotirile gratuite.

Revendicarea acestei promoții Magic Jackpot este extrem de simplă, după cum poți vedea și tu. Nu există nici măcar un Magic Jackpot cod bonus pe care trebuie să-l introduci, așa cum se întâmplă cu alte oferte.

Banii sunt creditați în contul de jucător, iar rotirile gratuite se revendică atunci când pornești jocurile Shining Crown, Hot To Burn, 20 Super Hot, respectiv Burning Hot, după caz.

În continuare, vom discuta despre condiții bonus Magic Jackpot. Acestea sunt foarte importante și necesită o lectură mai atentă.

Magic Jackpot bonus de bun venit – condiții

Cazinoul impune anumite condiții pentru joc și pentru retragerea câștigurilor ca urmare a acestei oferte Magic Jackpot. Acestea sunt:

 • Depunerea minimă Magic Jackpot pentru a fi eligibil pentru promoție este de 50 RON în toate părțile ofertei;
 • Cele 600 Magic Jackpot free spins se acordă după validarea contului și după depuneri de minimum 50 RON fiecare;
 • Revendicarea rotirilor se face simplu, prin accesarea jocului eligibil.
 • Rotirile gratuite sunt la Shining Crown, Hot To Burn, 20 Super Hot și Burning Hot, după caz. Nu pot fi jucate la alte sloturi.
 • Cele 500 de rotiri gratuite la Shining Crown, 20 Superhot și Burning Hot au o valoare de 0,20 RON fiecare. Celălalte 100 de runde gratis, la Hot To Burn, au o valoare de 0,25 lei. Acestea din urmă sunt creditate cu o fisă și o linie de plată activă.
 • Magic Jackpot bonus de bun venit expiră în 30 de zile de la crearea contului.
 • Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la revendicare. Altfel, bonusul și câștigurile aferente vor fi anulate.
 • Rotirile gratuite zilnice trebuie jucate în 24 de ore, altfel vor expira și nu vor mai putea fi folosite. Cerințele de rulaj ale câștigurilor din rotiri trebuie îndeplinite în cel mult 30 de zile.

Magic Jackpot bonus – Alte condiții ale bonusului

 • Cele 200 de runde gratuite la verificare au un termen de valabilitate de 3 zile.
 • Cerințele de rulaj la bonusul în bani sunt de 35x. În acestea sunt incluse atât bonusul, cât și depunerea. Spre exemplu, dacă ai depus 100 RON și primești încă 100, va trebuie să rulezi 200 x 35 = 7.000 RON.
 • Cerințele de rulaj ale câștigurilor obținute în urma rotirilor Magic Jackpot bonus de bun venit sunt tot de 35x.
 • Miza maximă care poate fi plasată din bonus este de 25 RON.
 • Pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj, se vor folosi întâi banii reali, apoi cei din bonus.
 • Sloturile contribuie 100% la cerințele de rulaj, în timp ce jocurile din secțiunea casino live 10%, iar cele din secțiunea jocuri de masă 5%. Restul jocurilor precum Jackpoturi nu contribuie la cerințe.
 • Dacă încerci să retragi suma înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj, bonusul ți câștigurile până în acel punct vor fi anulat.

În afară de aceste condiții menționate, mai sunt alte câteva prevederi. Este foarte important să citești toată secțiunea de termeni și condiții pentru a ști exact cum trebuie să joci Magic Jackpot bonus de bun venit. Dacă ai nelămuriri, nu uita că ai la dispoziție mai multe modalități pentru contact Magic Jackpot.

Alte oferte Magic Jackpot?

Magic Jackpot bonus de bun venit este, cel puțin la momentul redactării acestui ghid, singura promoție pe care o întâlnești. Poate pe viitor vor apărea și altele, inclusiv Magic Jackpot bonus fără depunere. Se poate ca aceștia să aștepte acumularea unui număr mai însemnat de jucători vechi înainte de a veni cu oferte pentru utilizatorii deja înregistrați.

Un lucru este însă cert: bonusul de bun venit extrem de consistent este un semn bun că vor veni și alte Magic Jackpot bonusuri excelente, care să-ți mențină viu interesul pentru joc.

Până la apariția acestor promoții Magic Jackpot, te poți bucura de bonusul la înregistrare consistent și de oferta de peste 900 de jocuri semnate de cei mai importanți furnizori, precum Play n Go, Novomatic, EGT și Pragmatic Play! Ai și 50 rotiri gratuite Magic Jackpot pentru a testa acest cazinou online!

Concluzii

Prin Magic Jackpot bonus de bun venit, organizatorul poate fideliza chiar și cei mai exigenți jucători. Bonusul de până la 2400 RON la primele trei depuneri și cele 600 de rotiri gratuite la patru sloturi de top reprezintă un început excelent în drumul tău spre câștiguri frumoase. Deci, nu mai aștepta și înregistrează-te, validează contul și efectuează o depunere!

Dacă ești puțin nesigur cu privire la plăți și/sau înregistrare, noi te ajutăm cu o serie de ghiduri! Dacă te-am convins dar nu știi cum să-ți deschizi cont Magic Jackpot, poți să vezi articolul scris de echipa BETuri unde îți explicăm fiecare etapă pentru o înregistrare cu succes. Bucură-te de jocuri și în aplicația Magic Jackpot, despre care am scris de asemenea pe site!

Nu uita că pe pagina BETuri găsești și alte oferte de la cele mai renumite cazinouri din România, dar și avancronici detaliate despre meciurile din fiecare etapă a campionatelor tari din Europa. În rubrica de Cota 2 și Biletul Zilei poți vedea cele mai bune ponturi și cote atent selectate pentru tine, iar pe grupurile de Facebook și Telegram BETuri, te așteptăm cu mai multe ponturi live pentru cât mai multe bilete verzi.

magic jackpot online
Magic Jackpot bonus de bun venit – 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite
Profită de ofertă și intră și tu în universul Magic Jackpot
 • Apeși pe butonul „Profită acum!” și îți deschizi cont;
 • Efectuează prima depunere;
 • Selectează bonusul pentru revendicare;
 • Verifică în contul tău de jucător că ai primit banii și rotirile gratuite;
 • Bucură-te de experiența Magic Jackpot!