Liga 1: Viitorul vs Poli Iaşi

Runda cu numărul 24 din Liga 1 se anunţă una foarte interesantă. Meciul ce va deschide această rundă se va disputa la Constanţa, unde Viitorul va primi vizita celor de la Poli Iaşi. Acest joc se anunţă decisive privind prezenţa în play-off. Diferenţa dintre cele două formaţii este de doar trei puncte astfel că orice rezultat este posibil la finalul celor 90 de minute. Meciul tur din Liga 1 a fost câştigt de Viitorul care s-a impus cu scorul de 2-1. Cele două adversare de astăzi s-au întâlnit şi în Cupa României unde cei de la Viitorul s-au calificat după ce au câştigat cu scorul de 3-2. Pronosticuri fotbal de pe urma cărora să câştigi găseşti doar pe site-ul Beturi.ro.

Derby pentru play-off Viitorul vs Poli Iaşi

Viitorul trece printr-o formă deosebit de slabă. În ultimele 6 etape au reuşit să obţină doar două rezultate de egalitate, fără nici o victorie. Astfel elevii lui Gheorghe Hagi ocupă poziţia a 5-a a clasamentului după ce au acumulat 34 de puncte. Ei au doar două puncte avans faţă de ocupanta poziţiei a 7-a ocupată de Botoşani. Astfel gazdele partidei de astăzi nu mai au voie să facă nici un pas greşit deoarece le este obiectivul în pericol, prezenţa în play-off.  Pariază şi câştigă pe cele mai bune pronosticuri fotbal oferite de noi.

Poli Iaşi ae nevoie de victorie pentru a mai spera la prezenţa în play-off. Cu 31 de puncte cei de la Iaşi ocupă poziţia a 8-a a clasamentului. Victoria cu scorul de 1-0 din etapa trecută contra celor de la Gaz Metan Mediaş le dă mari speranţe celor de la Iaşi. În deplasare, oaspeţii partidei de astăzi au acumulat doar patru victorii ceea ce putem spune că este rezonabil. Viitorul vs Poli Iaşi ne aduce multe pronosticuri de pe urma cărora putem câştiga. La o cotă de 1.60 putem miza pe un 1X. Chiar dacă Viitorul trece printr-o perioadă foarte slabă mizăm pe faptul că vor reuşi să se impună sau nu vor pierde. Peste 5,5 cartonaşe galbene în acest meci la o cotă de 1.60 pare a fi un pariu foarte avantajos. Credem că miza partidei îşi va spune cuvântul şi fotbaliştii vor juca mai dur. GG la o cotă de 1.80 nu trebuie ratat. Niciuna dintre cele două formaţii nu stă foarte bine în defensivă astfel că sunt şanse mari să marcheze ambele echipe. Pariază alături de noi pe pronosticuri fotbal.