Liga 1: Viitorul vs CSU Craiova

Prima etapă a anului din Liga 1 este una plină de surprize. După ce ieri nici FCSB, nici CFR Cluj nu au reuşit să se impună în meciuri apparent uşoare, astăzi a venit rândul Craiovei să dispute primul joc official al anului. Oltenii se vor deplasa la malul mării, acolo unde vor întâlni pe Viitorul. Meicul tur dintre cele două formaţii a fost câştigat de CSU Craiova cu scorul de 2-0. Acest duel are şanse foarte mari să se repete şi în play-off unde cele două formaţii au şanse foarte mari să ajungă. Am ales cele mai bune meciuri de fotbal azi pentru a fi pariate.

Derby în Liga 1 între Viitorul vs CSU Craiova

Viitorul începe anul de pe poziţia a cincea a clasamentului. Ei au reuşit să acumuleze 33 de pucnte în clasament. Faptul că în ultimele trei meciuri de anul trecut au suferit trei înfrângeri a contat foarte mult şi ei au coborât în clasament. În această iarnă nu au pierdut jucători foarte importanţi, chiar dacă Tudor Băluţă a semnat cu Brighton, el rămâne până la vară la Viitorul. În schimb a fost adus Eric şi alţi jucători tineri în care Hagi are mare încredere. În meciurile amicale Viitorul a câştigat doar contra celor de la Ferencvaros.

CSU Craiova a reintrat în lupta la titlu după rezultatele slabe ale celor de la FCSB şi CFR Cluj. Oltenii sunt pe poziţia a treia a clasamentului la trei punce de FCSB şi la 9 de CFR Cluj. Situaţia lui Băluţă este incertă deoarece încă se discută plecarea lui în MLS. În schimb a fost adus Andrei Cristea de la Poli Iaşi care este un atacant foarte important. La capitolul plecări trebuie să notăm faptul că a plecat Florin Gardoş care a fost transferat la Poli Iaşi.

Viitorul vs CSU Craiova este derby-ul primei etape din Liga 1. Vom paria pe faptul că CSU Craiova se va impune dar nu vom miza o sumă mare deoarece acest joc este deschis oricărui rezultat. Un alt pont de luat în calcul este cel conform căruia se vor arăta peste 5,5 cartonaşe galbene. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Ţinând cont de faptul că ambele echipe practică un fotbal baza pe ofensivă este foarte probabil să asistăm la multe goluri. La o cotă de 1.90 putem miz pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Pariază cu noi în fiecare zi.