Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB

Etapa a doua a Ligii 1 se va încheia în această seară. Meciul programat să pună punct acestei etape este partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB. Cele două formații ne-au oferit meciuri foarte interesante în sezonul trecut. Trei meciuri au fost câștigate de FCSB și unul de cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Acum este un nou sezon si obiectivele sunt altele la ambele echipe. În această seară ne așteptăm la un meci în care ambele formații vor da totul pentru a obține punctele. Cele mai bune ponturi pariuri online sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Meciul zilei: Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB

Sepsi Sfântu Gheorghe nu a început sezonul extraordinar. Gazdele partidei de astăzi au obținut doar o remiză pe terenul celor de la Voluntari. În acel meci Sepsi nu a arătat deloc bine, deoarece a fost dominată în cea mai mare parte a partidei. Nici în meciurile de pregătire nu au reușit să obțină vreun succes. În perioada de transferuri, Sepsi a ales să meargă pe omogenitatea lotului astfel că nu au impresionat nici la capitolul veniți dar nici nu au pierdut jucători importanți. Doar alături de noi o să reușești să câștigi cu pariuri sportive online.

FCSB speră să continue startul perfect de sezon. În cele trei meciuri disputate în acest sezon au reușit să obțină tot atâtea victorii. În prima etapă a Ligii 1 au învins pe Hermannstadt cu scorul de 4-3. FCSB a început și aventura europeană bifând două victorii contra celor de la Milsami. În tur au câștigat cu scorul de 2-0 pentru ca în Moldova să se impună cu scorul de 2-1. Bogdan Andone nu are niciun jucător indisponibil pentru acest meci. Startul de sezon este foarte greu pentru roș-albaștrii deoarece ei disputa meciuri pe două planuri. Joi, in UEFA Europa League vor juca împotriva celor de la Alashkert.

Sepsi Sfântu Gheorghe vs FCSB se anunță a fi un meci foarte disputat. Ambele echipe vor aborda partida pentru a reuși să obțină cele trei puncte și să aibă un start reușit de sezon. O sa mizăm pe o victorie a celor de la FCSB. Acest pariu ne va aduce o cota de 1.80 care în opinia noastră va avea șanse foarte mari de reușită. Putem paria și pe numărul de cornere din meci deoarece este un teren mic și pot fi multe lovituri de corner. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 este un pariu câștigător.