Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs Dinamo

Liga 1 este în plină desfășurare. Echipele încăși fac calculi pentru un loc în play-off. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei runde va avea loc în această seară la Sfântu Gheorghe, acolo unde Sepsi va primi vizita celor de la Dinamo.Chiar dacă cei de la Dinamo au șanse mici pentru a se califica în play-off ne așteptăm la încă un meci foarte bun din partea lor. Ultimele două meciuri directe dintre celedouă formații s-au încheiat cu scorul de 0-0 dar astăzi sperăm să vedem și goluri din partea ambelor echipe. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Lupta la play-off Sepsi Sfântu Gheorghe vs Dinamo

Sepsi Sfântu Gheorghe este favorită la prinderea unui loc în play-off, dar în prima etapă jocul gazdelor partidei de astăzi nu a convins deloc. Ei au pierdut atunci contra celor de la FC Voluntari cu scorul de 4-2 după un joc destul de modest.În acest moment Sepsi ocupă poziția a 6-a clasamentului cu 33 de pucte acumulate.Ei au 4 puncte peste echipele care sunt în afara play-off-ului. Ceea ce este foarte important pentru cei de la Sepsi este faptul că în această iarnă nu au pierdut nici un jucător de bază. Pariază și câștigă cu pronosticuri fotbal de pe Beturi.ro.

Dinamo încă mai speră la un loc de play-off după declarațiile date de jucători dar sunt șanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple. În prima etapă a anului câinii au arătat foarte bine și au reușit să câștige contra celor de la Poli Iași cu scorul de 3-0. Cu 25 de pucte cei de la Dinamo ocupă poziția a 11-a clasamentului. Cu un succes astăzi cei de la Dinamo încă pot spera deoarece s-ar apropia depluton de echipe ce se luptă pentru poziția a 6-a. În deplasare,în acest sezon cei de la Dinamo au un singur succes dar acum trebuie să ținem cont că sunt o echipă apriape nouă.

Sepsi Sfântu Gheorghe vs Dinamo se anunță a fi o partidă extreme de interesantă și de disputată. Ambele echipe  speră la cele trei puncte dar noi vom miza pe 1X la o cotă de 1.60. Referitor la numărul de cartonașe galbene credem că se vor arăta peste 5,5. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. În opinia noastră are șanse foarte mari de a fi una câștigătoare. Pariază alături de echipa Beturi.ro în fiecare zi pentru a câștiga.