Liga 1: Gaz Metan Mediaș vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari
1
1.65
X
3.80
2
5.00

O nouă etapă din Liga 1 se apropie de final. Astăzi se va încheia runda cu numărul 15. Meciul ce va încheide această etapă se va disputa între Gaz Metan Mediaș vs FC Voluntari. În tabăra celor de la Voluntari au fost unele schimbări în ultima săptămână astfel că acest meci va fi și ami spectaculos. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 1-1. Astăzi ne așteptăm la un nou joc echilibrat chiar dacă diferența din clasament dintre cele două formații este una destul de mare. Adversarele de astăzi au obțiective diferite și orice punct este foarte important pentru ndeplinirea lor. Cei mai buni tipseri vin să vă aducă cele mai bune pronosticuri.

Trei puncte Gaz Metan Mediaș vs FC Voluntari

Gaz Metan Mediaș pornește ca favorită în acest meci. Ei au un avantaj destul de important, acela că vor evolua pe teren propriu în fața propriilor suporteri. Înaintea acestui joc cei de la Mediaș ocupă pozția a cincea a clasamentului care le-ar asigura un loc de play-off. Gazdele partidei de astăzi au reușit să acumuleze 22 de puncte. În ultimele trei meciuri nu au reușit să câșige și au înregistrat doar două rezultate de egalitate în acest timp. Putem spune că în meciuri de astăzi cei de la Gaz sunt obligați să câștige pentru a rămâne în cursa pentru play-off cu șanse reale.

FC Voluntari este lantern roșie a Ligii 1 dar este genul de echipă c ear face orice pentru puncte. În această săptămână l-au instalat pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi și acesta are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat doar 8 puncte în acest sezon. Ei vn după două înfrângeri dar se așteaptă ca astăzi să reacționeze bine după schimbarea de antrenor.  Ține cont de părerea celor mai buni tipseri și o să câștigi la pariuri pe termen lung.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș vs FC Voluntari ne va aduce multe pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe faptul că cei de la Gaz Metan Mediaș vor reuși să se impună și avem o cotă de 1.65 pentru acest pont. Vom miza așa cum ne-am obișnuit pentru Liga 1 pe numărul de cartonașe galbene. Cota de 1,70 pentru peste 5,5 catonașe galbene este una foarte avantajoasă. Pariază și câștigă alături de noi zi de zi.