Liga 1: FCSB vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

Liga 1, FCSB, Viitorul
FCSB - Viitorul
1
1.88
X
3.35
2
4.10

Deby-ul etapei din Liga 1 va avea loc în această seară. FCSB vs Viitorul se anunță a fi un meci deosebit de interesant. Amele formații vor căuta cele trei puncte mai ales că în ultima perioadă între cele două echipe rivalitatea este într-o continuă creștere. Declarațiile date de cei doi patroni ai echipelor ne fac să înțelegem că în aceatsă seară va fi război. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de FCSB cu scorul de 4-1. Partida din această seară se va disputa la Pitești. Cele două formații sunt despărțite de un singur punct în clasament și ambele echipe își doresc să profite de pasul greșit al celor de la CFR Cluj. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești doar pe Beturi.ro.

Derby-ul etapei FCSB vs Viitorul

FCSB este văzută ușor favorită de casele de pariuri. Roș-albaștrii sunt pe poziția a doua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 34 de puncte. În acest moment sunt la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj dar au un meci mai puțin disputat. Acest meci poate fi unul decisive pentru Nicolae Dică deoarece în presă se vorbește tot mai mult despre înlocuirea acestuia. În ultima etapă cei de la FCSB au suferit o înfrângere drastică în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Pariază și câștigă alături de noi la pariuri sportive.

Viitorul se află într-o fomră destul de bună și în ultima perioadă este văzută de tot mai multă lume drept una dintre favoritele la titlu. Oaspeții partidei de astăzi se află pe poziția a treia cu 33 de puncte acumulate. În ultimele cinci etape ei au înregistrat trei victorii și două rezultate de egalitate. Fiind într-o asemenea formă elevii lui Gheorghe Hagi se pot gandi la cele trei puncte astăzi.  În deplasare cei de la Viitorul vin după patru victorii și un rezultat de egalitate. Ei au jucători tineri foarte buni care pot lovi în orice moment pe contraatac.

Partida dintre FCSB vs Viitorul se anunță a fi una deosebit de interesantă. Ne așteptăm ca ambele formații să adopte o tactic ofensivă și să încerce să înscrie cât mai multe goluri. Vom paria că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu vine însoțit de o cotă de 1.80. Un alt pont care are o cotă de 1.70 este cel conform căruia ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol astăzi. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.